aeon flux

ready for the action now, danger boy?

deus koncert budapesten Zalaba_Ferenc
2011. november 14. 09:27:58

Kategória: 1 komment

Majdnem sikerült két szék között a földre kerülni, mikor a december 4-ei dEUS koncert kedvéért lemondtunk zsével a szintén aznap tartandó budapesti Lamb gigről, amelyre időközben már el is fogytak a jegyek, az előbbi pedig az ifjú Vasember elhelyezése kapcsán begyűrűző problémák miatt került veszélybe. No de nem is ez a lényeg: december 4-én nem kell Bécsbe zarándokolnunk, a Soundkitchen ugyanis jövő márciusban elhozza a belga bandát Budapestre, hogy megtartsák első hazai klubkoncertjüket: egészen pontosan 2012. március 3-án az A38-on. Mivel az új album (is) remek, ezért ez a gig kihagyhatatlan lesz.

Címkék

koncert deus alternative rock

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr664540713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2011.11.14. 09:31:00

Az új album (Keep You Close) két legjobb száma: http://www.youtube.com/watch?v=_thBDjCYSO0 http://www.youtube.com/watch?v=nyDnekI6fJ8

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása