aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2011. 40. hét) Takács Máté
2011. október 06. 08:11:52

Kategória: 1 komment

A legtöbben az igazságot keresik az eheti premierek filmhősei közül, ám a nézőket úgyis jobban érdekli Hugh Jackman és az ő robotjai. A 40. hét hazai bemutatói.

A legtöbben az igazságot keresik az eheti premierek filmhősei közül, ám a nézőket úgyis jobban érdekli Hugh Jackman és az ő robotjai. A 40. hét hazai bemutatói.

  • Álmok otthona (Dream House) - Daniel Craig és családja nem kimondottan makulátlan múltú házat vásárol, így az álmok otthona csakhamar rémálmok otthonába fordul - a néző számára is. A Budapest Film ezúttal nem reked meg Budapesten: Balatonfüred, Debrecen, Győr, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szeged és Székesfehérvár lakói is egy héttel az amerikai premier után vehetik ki belőle a részüket. Feliratos, 90 perc.
  • Harry Brown (Harry Brown) - Michael Caine nagypapás tempóban érkezett meg a hazai mozikba, ám a 2009-es brit akciómozi indulataiból mit sem vesztett a két éves késéssel: kemény, mint Margaret Thatcher és hűvös, mint I. Erzsébet. A fővárosban multiplexek és artmozik is vetítik, ezen kívül Ajka, Eger, Gödöllő, Szeged, Szentendre, Szolnok, Szombathely és Tapolca váltak célpontjává, de Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza és Veszprém is sorra kerül még októberben. Feliratos, 98 perc.
  • A Hópárduc talpra áll - Erőss Zsolt hegymászót 2010 januárjában elsodorta egy lavina, minek következtében elveszítette jobb lábát. De nem adta fel, s újra a csúcsok felé tört. Ennek története ez a dokumentumfilm, amely a héten az Uránia Nemzeti Filmszínházban és az Odeon-Lloydban látható Budapesten, pár hét múlva pedig Szegeden is. Magyar, 87 perc.
  • Néma csönd (Das letzte Schweige) - Egy friss és egy hosszú évekkel ezelőtti bűntény és vélhető összefüggésük a kiindulópontja az Ulrich Thomsen főszereplésével készült német filmdrámának. Budapesten kívül Cegléd, Hévíz, Kecskemét, Miskolc, Pécs, Sárospatak, Szeged, Szolnok, Szombathely és Székesfehérvár tűzi műsorra most, később pedig Debrecen, Nyíregyháza és Szentendre is. Feliratos, 120 perc.
  • Vasököl (Real Steel) - Leborulunk a Fórum Hungary lábai előtt egyhuzamban negyedik világpremierjükért, amely az őszi szezon első jelentős sikervárományosa. Apa-fiú és "fiú és robotja" DreamWorks-dráma egyben, a Kapás van című Freddie Prinze Jr.-alkotás forgatókönyvírójától és A rózsaszín párduc-remake rendezőjétől. A főváros mellett Debrecen, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém és Zalaegerszeg űz sportot belőle, majd a hónap folyamán Cegléd és Nagykanizsa is beáll a sorba. Eredeti nyelven a Cinema City Arénában és MOM Parkban látható. Szinkronizált, 127 perc, IMAX 2D-ben is.

    A segítség című film ezen a héten a Westend mozijának műsorán látható premier előtt. A Puskin mozi a Room 304 címre hallgató dán drámába enged betekintést két héttel a hivatalos bemutatót megelőzően.

Te mit nézel (meg)?

Címkék

magyarfilm budapest film mozinet forum hungary hugh jackman daniel craig michael caine rachel weisz magyarvalosag vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr484540315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_82723 2011.11.11. 22:59:10

kekec: 2011. 10. 06. 8:15 A Vasököl iránt csak a minap látott előzetes után lett bizodalmam, szóval azt hiszem, megpróbálkozom vele. A Harry Brown-t is megnézném, de sehol nem vetítik a közelben. aeon_flux: 2011. 10. 06. 8:37 A Rea Steel és a Harry Brown már megvolt, úgyhogy ezen a hétvégén is inkább filmet fordítok, mint nézek. Helsing: 2011. 10. 06. 8:56 Harry Brown és Real Steel. Utóbbit már ma, nagyon várom! Tervben volt a Dream House is, de a hétvégi, minden téren vaskos bukta után kimarad. De jó, hogy nem világpremier volt :-) Dealer: 2011. 10. 06. 8:58 Szokásos; semmit. A Harry Brown megvolt már (nem érdekelnek a felém dobott kövek; több éves filmről beszélünk), és annyira nem nyűgözött le, hogy megnézzem moziban. A Real Steel az eddigiek alapján az a film, amit egy porcikám sem akar látni, de azért megvárok egy itteni kritikát, voltak már meglepetések idén is. (A Dream House meg még úgy sem érdekel, hogy a három főszereplőből kettő kifejezett kedvencem, és a harmadikat is csípem.) Gabesz85: 2011. 10. 06. 10:12 Kénytelen lesz akkor mindenki a hegymászós filmet nézni, Bear Grylls is így tenne. Helsing: 2011. 10. 06. 11:33 jut eszembe, Budapest film és Universal? Ennek nem UIP-nek kellene lennie? vagy ugyanaz a szitu, mint év elején, hogy az Intercom nem hozta a Fox filmeket és átvette bufi? TheHungarian: 2011. 10. 06. 12:01 6: A Universal csak (amerikai) forgalmazó, nemzetközileg szabadrablás tárgyát képezte.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása