aeon flux

ready for the action now, danger boy?

meghalt steve jobs Zalaba_Ferenc
2011. október 06. 07:51:30

Kategória: Szólj hozzá!

"A halálomról szóló hírek túloznak", nyilatkozta 2008-ban a már akkor is láthatóan beteg Steve Jobs. Ezúttal azonban ez a szomorú igazság: az Apple feje, az IT-t, a zenehallgatást és a mobilipart forradalmasító látnoki vezető tegnap elhunyt. 56 éves volt.

Nagy kérdés, hogy most milyen jövő vár az Apple-re, meg úgy általában a XXI. század leggyorsabban fejlődő iparágaira. Jobs egyik utolsó projektje az iCloud néven bejelentett online tároló-szolgáltatás volt, amely - ha az optikai meghajtót hiányoló Macbook Air már nem tette volna meg korábban - közelebb hozta a fizikai meghajtók, hordozók és tárolók végnapját, míg az iPad nem csupán a számítógépek funkcióit, de azok felhasználóinak körét is teljesen átalakította, most pedig a kézi és asztali konzolokra is komoly veszélyt jelent - az iPhone-nal együtt. De ez a közeli jövő. Szerintetek milyen trendek, milyen változások várhatók Steve Jobs halálát követően?


Steve Jobs
1955 - 2011

Címkék

apple hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr694540578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása