aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj két jegyet a harry brown premierjére! Zalaba_Ferenc
2011. október 03. 11:32:07

Kategória: film Szólj hozzá!

2011. október 6-án kerül mozikba a Vertigo Média jóvoltából Michael Caine kőkemény bosszúfilmje, a Harry Brown. A forgalmazó jóvoltából most kétszer két jegyet nyerhettek a film csütörtök esti premierjére, a Puskin moziba - a nyertesek a Vertigo Média és a Budapest Film Zrt. jóvoltából mozizhatnak. A részvételhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni az alábbi, nagyon egyszerű kérdésre:

Michael Caine és Christopher Nolan hány, eddig már bemutatott filmben dolgozott együtt?

A megfejetéseket e-mailben kérjük szerda éjfélig bezárólag. A tárgy legyen "Harry Brown". Csak pontos tárggyal ellátott e-mailt tudunk elfogadni. A nyerteseket e-mailben értesítjük a pontos kezdési időponttal együtt. Hajrá!

Címkék

jatek thriller drama action michael caine crime lionsgate sean harris eurocinema crime movie brit flick britflick vertigo media daniel barber

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr344540958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása