aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szókátrány: johnny english újratöltve [johnny english reborn] (2011) Zalaba_Ferenc
2011. szeptember 14. 09:10:42

Kategória: 1 komment

Mivel az első rész egy valag pénzt hozott, nem úszhattuk meg Johnny English visszatérését. Pedig egy darabig úgy tűnt, hogy megmenekülünk, hisz 8 év telt el a két rész között, és időközben James Bond is stílust váltott. De mint tudvalévő, Rowan Atkinson nem az az improvizatív típus, sőt minden rutinját aprólékosan kidolgoz, a jó munkához pedig idő kell...

Mindezek ellenére úgy tűnik, hogy a folytatás néhány elvetett Mr. Bean-szkeccsből (fordítva veszi fel a nadrágját, haha!) és a Naked Gun (remélhetőleg) soha el nem készülő remake-jének forgatókönyve (összekeveri a bérgyilkost őfelségével, a királynővel, haha!) villámgyors összemosásából készült, melyben fáradt helyzetkomikumok és kínosan megkoreografált akciójelenetek (de tényleg) várják azt, hogy Rowan Atkinson hasra esései és beszólásai mentsék a helyzetet. Több évtizedes komikusi tapasztalatával már-már sikerül is neki, de sajna ismét bebizonyosodik, hogy Atkinson a kis képernyőkön vagy epizódszerepben sokkal, de sokkal erősebb: egy egész estés filmet egyszerűen nem tud elvinni a hátán. Előbb vagy utóbb erre a nézők is rájönnek. Ha nem, hát akkor jobb lesz felkészülni a Johnny English: Forradalmakra.

Címkék

kritika 3csillagos action rowan atkinson rosamund pike spy movie kritika szokatrany brit flick

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr884540655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2011.11.11. 22:20:50

Kommentek: creeper: 2011. 09. 14. 9:17 A tegnap futott előzetes sajnos tökéletesen igazolja a fent leírtakat. Azért az utolsó gondolat üt. :) Dealer: 2011. 09. 14. 9:21 Valami ilyesmit vártam, bár a "várni" szót használni a filmmel kapcsolatban elég meredek részemről. Az első részből is csak Natalie Imbruglia ÓRIÁSI szemeire emlékszem. aeon_flux: 2011. 09. 14. 13:06 2: Ebben a fejezetben az amúgy ellenállhatatlan Rosamund Pike szerez kényelmetlen pillanatokat azzal, hogy az üreg Beannel smúzol. freddyD: 2011. 09. 14. 13:22 Trailere valóban eléggé megsemmisítő volt, de csak nem lehet olyan rossz, mint a Mr Bean nyaral film. :( Az valami nehezen alulmúlható volt. Az egész mozi tök kussban nézte végig azt a hulladékot. Újra Mr Bean tv-s epizódokat kéne forgatnia Melllvar: 2011. 09. 14. 20:36 1. azért aaaannyira nem votl vészes az az első iteráció 2. az előző posztod is kettős mércére utal a schlock-faktorban. mondjuk pont annyival lehetek fiatalabb, hogy nekem a Goldeneye a meghatározó mozis akciófilm.. Banyamacs: 2011. 09. 21. 16:53 Én beültem, megnéztem és röhögtem rajta, mert olyannyira abszurd volt, hogy az már másképp nem volt kezelhető: 60-nal száguldó tolókocsis üldözés, nem is beszélve a rúzsjelenetről... Aki komoly filmet vár, az NE üljön be megnézni. Akinek épp jól jön egy valóban fajsúlytalan ökörködés, az megkapja.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása