aeon flux

ready for the action now, danger boy?

may the blu-force with you! Zalaba_Ferenc
2011. május 04. 16:26:15

Kategória: Szólj hozzá!

Helyi idő szerint elvileg délután háromkor kellett volna lelepleződnie a szeptemberben megjelenő Star Wars BD-k tartalmának, de a hivatalos oldal első körben összeomlott, a későbbiekben be sem töltődött, aztán mikor magához tért, kiderült, hogy tele akarja szemeteltetni magával a szociális hálókat, mielőtt bármit is megmutatna, úgyhogy a szarakodást kikerülve itt lepleztem le nektek a BD-ket.

Vélemény? A masszívnak tűnő kínálatban kissé sok a külsős stuff (paródiák és fancuccok), miközben remekbe szabott werkfilmek maradnak le - melyek DVD-n ugyan megjelentek, de azért itt sem hiányoztak volna. Képfelújításról egy szó sem esett a hivatalos közleményben, habár a Lowry Digital már a DVD-transzferek elkészítésénél is HD-ben revampolt. Borítókép még nincs, viszont van egy ilyen cool(?) videónk.

Címkék

harrison ford star wars fantasy sci fi natalie portman ewan mcgregor samuel l jackson george lucas liam neeson fox bd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr614539657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása