aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: super 8 (2011) Zalaba_Ferenc
2011. április 19. 22:49:03

Kategória: 3 komment

Az épp a mai napon megjelent Portal 2 extrái között található ez az interaktív trailer, ami egyrészt végre tényleg interaktív, másrészt egy durva jó ötlet (és most először hallhatjuk a kreatúra barátságos és fülbemászó baritonját).

Címkék

trailer super8 logika jj abrams

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr744539601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_122737 2011.04.19. 23:03:56

J.J. Abrams egy isten. Én mindig is mondtam, hogy nála az ÖTLET az, ami egyszerűen verhetetlen. A Lost, a Fringe, lehet hogy dramaturgiailag kissé önismétlő sorozatok, de az alapötletük egyszerűen frenetikus és kegyetlen eredeti. Ugyanez igaz a Cloverfieldre (tudom, nem ő rendezte). Hihhhhetetlenül várom a Super 8-et!

Ismeretlen_16964 2011.04.20. 07:06:28

Abrams és a kegyetlen eredetiség? Én inkább úgy mondanám, mások megfáradt ötletein csavar szépeket, így lett a Peter Benchley-féle Amazonból Lost, pármillió japán szörnyfilmből Cloverfield, most pedig az ET-ből szupernyolcas, szigorúan csak a jelek szerint. A Fringe-ből egy darab epizódot nem láttam, így arról nem tudok nyilatkozni, arra viszont esküdni mernék, hogy a Star Trekhez valami nagyon hasonlót vetítettek olykor a zajdobozban is :) Egyébként semmi bajom a pasassal, de azért az ötletgazdasága miatt ne kiáltsuk már ki istennek :)

Ismeretlen_139112 2011.04.20. 20:38:31

Pedig okos a csávó, eredetiséggel én se vádolnám, de nagyon jó tehetsége van a közönségsikerhez. A Lostnál meg amúgy asszem az alapötlet volt csak Abrams, aztán más vezető írók vitték végig a sorozatot, abba már nagyon keveset szólt bele... Ennyi mindent nem is bírna egy ember amúgy sem :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása