aeon flux

ready for the action now, danger boy?

halhatatlan poszterek Zalaba_Ferenc
2011. április 02. 07:19:06

Kategória: 5 komment

Tarsem új filmjét (melyben Thészeusz az istenek nevében harcol Hyperión és hordája ellen) úgy tűnik, nem Tarsem nevével akarják eladni (a vizuálisan erős, narratív szempontból viszont rém gyenge The Fall után ezt nem is csodálom), de azért a 300-at megint bedobni talán egy kicsit túlzás.

A plakátok szépek (az "elolvasom" után találjátok a többit).

Tarsem új filmjét (melyben Thészeusz az istenek nevében harcol Hyperión és hordája ellen) úgy tűnik, nem Tarsem nevével akarják eladni (a vizuálisan erős, narratív szempontból viszont rém gyenge The Fall után ezt nem is csodálom), de azért a 300-at megint bedobni talán egy kicsit túlzás.

A plakátok szépek.

Címkék

fantasy mickey rourke poster adventure tarsem henry cavill

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr364539527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_98200 2011.04.02. 09:03:03

20 év múlva is úgy fogják reklámozni a Dreamworks rajzfilmjeit, hogy "A Shrek alkotóitól", úgyhogy itt ez még belefér. :) A poszterek valóban nagyon szépek, a Tree of Life poszterei mellett eddig az idei legjobbak. Remélem Tarsem jobban összeszedi magát más ügyben, mert a Zuhanás pl. vágás szempontjából nagyon gyenge volt.

clive 2011.04.02. 09:49:43

Nekem bejött a Zuhanás. Ha az egész film abban a meseországban játszódott volna, akkor méginkább bejött volna. Ezért is reménykedem ebben a filmjében. Az ő munkáit tényleg a látvány miatt nézzük, mert az valami eszméletlen tud lenni. Szerintem tőle A sejt volt történetileg nagyon gyenge. A Zuhanás se volt egy eredeti film (hány ilyet láttunk már) viszont szerencsére a film jelentős részét kitette a mesevilág, ami nagyon megdobta. Viszont A sejt az, olyan volt mintha valami gyenge Bárányok hallgatnakot néznék a virtuális valóságba áthelyezve. Megjegyzem, még ezzel se lett volna bajom, de sajnos ott a való életben játszódó jelenetek elég laposak voltak és kevés volt az a látványvilág (főleg a film első felében), ami miatt a Tarsem filmeket szeretni lehet.

Ismeretlen_9654 2011.04.02. 14:19:50

szerintem a faszinak kreatív emberként lenne csak szabad filmek közelében dolgoznia. a rendezést meghagyhatná a profiknak.

sidek · http://sidek.blogspot.com 2011.04.02. 22:45:33

Na végre! Mióta vártam már Tarsem új filmjére! A témának viszont nem örülök. :( De majd a látvány elviszi... :D Most látom, hogy az ez utáni filmje meg hülye Hókefélke feldolgozás lesz, de legalább lesz benne Saoirse Ronan (meg Julia Robert)!

SoZi 2011.04.04. 11:20:23

Nagyon várom, régóta szeretem Tarsemet és a mitológiai sztorikra is rá vagyok kattanva, úgyhogy ez az én filmem lesz! Amúgy már a Zuhanást is David Fincher és Spike Jonze nevével promózták.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása