aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: battle of los angeles (2011) Zalaba_Ferenc
2011. március 22. 05:45:52

Kategória: 3 komment

Ahogy elnézem, sajátos kis remake-jük leforgatásához a Battle LA trailerei nem adtak elég ihletet, ezért a The Asylum az ID4-t is szépen nyúlja, és a felvillantott csápos/tapadókorongos izéket látva talán a War of the Worldsöt is. Igazából számomra csak a robbanással a háta mögött lassítva kullogó szamurájkardos bige lóg ki a képből, de oda se neki: a Battle of Los Angeles már így is szórakoztatóbbnak tűnik, mint a rettenetesen elbarmolt nagy tesó.

Címkék

trailer sci fi alien invasion movie bad movie the asylum

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr384539476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rivendin 2011.03.22. 06:51:08

Hehe! Az ott Kel?:D:D Ha szerepelne Kenan is benne, tényleg sokkal überebb lenne a testvér filmtől. :D Bár akkor valószínűleg ők lennének a felelősek az invázióért. :) Nem igaz DHOPW42?:D

Ody 2011.03.22. 19:23:20

Mi? Hogy ez szórakoztatóbb? :D Kb. öt percig bírtam nézni, de ez annyira gagyi, hogy még engem is kiütött.

chris92 2011.03.22. 19:51:54

Nos ez tényleg úgy néz ki, mintha fogták volna a "nagy tesót" és elkezdték ötvözni az ID4-el, a District 9-al, a Világok harcával, a Modern Warfare 2-vel...és persze jó adag amatőrséggel meg egy vödörnyi szarral, ahogy az Asylumot ismerem! Na mindegy mazochista alkat vagyok, ezt is megnézem.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása