aeon flux

ready for the action now, danger boy?

csak beporoszkál az a ló... Zalaba_Ferenc
2011. március 16. 17:07:42

Kategória: 4 komment

Most jött a Cirkótól az üzenet:

A Berlini Filmfesztivál Zsűrijének Nagydíjával és a Filmkritikusok Díjával kitüntetett A TORINÓI LÓ című Tarr Béla-alkotás 2011. március 31-én a TT Filmműhely és a Cirko Film - Másképp Alapítvány közös forgalmazásában jelenik meg. A filmet az eredetileg tervezett kondíciók között 5 kópiával, országos terjesztésben mutatjuk be.

Címkék

magyarfilm cirko filmhir magyarvalosag

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr344539447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gonzo 2011.03.17. 08:46:19

én a híradásokban még MOKÉP-ről hallottam. vajon kiderül, miért dobta a filmet? a cirko jó cég.

Ismeretlen_1068 2011.03.17. 08:56:31

Hivatalos magyarázat nincs, de ha megkérdik őket, akkor azt mondják, azért, mert nem tudták bevállalni az ötkópiás terjesztést (ami ugyebár érdekes a megújult Mokép masszív kópia-számai tekintetében), ugyanakkor mindenki sejti, hogy a valói magyarázat a Tarr Béla/Gulyás Balázs torzsalkodásban keresendő. Vajh miért késik a Mokép által februárra beígért A londoni férfi DVD-megjelenés, az is gazdasági okokból?

Gonzo 2011.03.17. 09:32:51

én nem akarok ebbe a belpolitikai tangóba belefolyni, de azt tudom, hogy a mokép a tékás/bolti katalógusában rengeteg címmel felizgatott minket még tavaly év végén, és csak töredékét adta ki. az új mokép boss-szal egyszer volt szerencsém találkozni a régi szép időkben, mikor az előző cégének kiadványait kritizáltam, és hát .... mindegy. a cirko jó cég. remélem nem zár be.

Ivan/ · http://kritikustomeg.org/ 2011.03.22. 23:27:24

Igy van. Pl. a Stone által jegyzett .-t nagyon várom már, ráadásul azt igérték az blu ray-en is kiadásra kerül.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása