aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmklip: larry crowne (2011) Zalaba_Ferenc
2011. március 01. 08:39:26

Kategória: 3 komment

Tom Hanks és Julia Roberts a Charlie Wilson's War után ismét közös komédiát forgat, habár ezúttal minden bizonnyal kevesebb háborús sérülttel. A filmben - melyet Hanks rendezőként is feljegyezhet a rezüméjére - egy középkorú fickó (Hanks) visszamegy a főiskolára, miután kirúgják az állásából, és itt megismerkedik egy tanárnővel (Roberts), aztán "találjátok ki, mi történik". Trailer még nincs, ellenben a Jimmy Kimmel Live-ban maga a főszereplő/direktor prezentált egy klipet, ami ugyan messze nem az a térdcsapkodós, viszont mégis kellemesen nosztalgikus.

Címkék

comedy julia roberts tom hanks romance filmklip

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr304539373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_9654 2011.03.01. 17:56:10

magam sem tudom miért, de szerintem működött a charlie wilson. ja, mert sorkin írta.

Dylan 2011.03.01. 18:14:17

A Charlei Wilson-t még nem láttam. De most hallok róla először hogy Sorkinnak is köze volt hozzá... Sürgősen felvéve a must see listára... Szerintem Hanks-nek ideje lenne visszatérni, a klasszikus komikus szerepeihez, még mindig jól állna neki. Főleg ennyi komolykodás után... A Pénznyelő, Legénybúcsú, Joe és a vulkán típusú filmekre gondolok...

Ismeretlen_180758 2011.03.01. 23:14:30

Nia Vardalos beszélt kicsit a filmről (Hanks-szel közösen írták) az Independent Spirit Awards előtt. Azt mondta, hogy a stúdió utólag vette meg a filmet, így igazán elereszthették magukat Tommal, és ez meg is fog látszani:) Meg annak örült, hogy micsoda kultfigurákat sikerült megnyerni kisebb nagyobb szerepekre, de aztán a hülye riportert inkább az érdekelte, hogy ki tervezte a fülbevalóját.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása