aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: foo fighters - white limo Zalaba_Ferenc
2011. február 15. 09:14:21

Kategória: 1 komment

Ha nem ismernénk Dave Grohlt, most azt mondhatnánk, hogy a Foo Fighters identitászavarba keveredett és ezért cserélte le a rájuk jellemző házibuli-kompatibilis rockzenét erre a 80-as éveket idéző trash/speed metalra, de hát tudjuk, hogy csak viccelnek - hisz a klipben nem véletlenül az a címszereplő gépjármű sofőrje, aki.

Címkék

metal videoklip hallgatnivalo foo fighters alternative rock

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr874539304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fred Fredburger 2011.02.15. 10:19:45

Mekkora klip, főleg a végén a White Limo robbanása!:D:D Egyébként voltak már ilyen eltévelyedések Dave bácsi részéről Probot néven (ott is vendégeskedik SPOILER Lemmy) - ezek szerint a hülyeség* ragadós a bandán belül is... Vagyis nem csak ezek szerint. Heh... az esetek nagy részében jól érzem magam a bőrömben, de Dave Grohl-lal bármikor cserélnék!:D *hülyeség = nem hülyeség, mert a Probot album is (nem meglepően) k*rvajó volt.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása