aeon flux

ready for the action now, danger boy?

megvan a die hard 5 rendezője Zalaba_Ferenc
2011. február 12. 10:35:25

Kategória: 6 komment

Bruce Willis korábban már jelezte, hogy kétszer még magára akarja ölteni John McClane koszos trikóját, mielőtt végleg elbúcsúzna karrierjének legismertebb ikonjától. Sokan úgy vélik, már a negyedik Die Hard is túl sok volt a jóból (és még több a rosszból), de szerencsére a nézők és a kritikusok egyaránt értékelték a 2000-es évektől idegenkedő zsaru-dinoszaurusz (akkor utolsónak vélt) akcióját.

Ennek örömére Willis elkötelezte magát még két folytatáshoz és a hollywoodi módszerrel ellentétben nem a producerekre bízta a rendező kiválasztását, hanem ő maga telefonálgatott, guglizott meg ilyesmi, hogy megtalálja a megfelelő embert, aki pedig nem más, mint az egész estés produkciók területén még újoncnak számító Noam Murro, akit reklámfilmes körökben viszont ezüsttálcán hordozgatnak körbe, nem utolsósorban a Halo Reachhez készített ütős promóinak köszönhetően.

A projekt jelenleg még messze van a tényleges indulástól: a Fox megbízásából Skip Woods (The A-Team, Wolverine, Hitman) már leszállított egy tervezetet, de ez a stúdiónak nem igazán tetszett - bele sem merek gondolni, hogy milyen minőséget képviselhet, ha a Hitmanhez vagy a Wolverine-hez képest ez nem ment át.

Íme kedvcsináló gyanánt egy kis Halo Reach Noam Murrótól.

Címkék

halo bruce willis die hard action director sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr764539291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_104405 2011.02.12. 10:45:08

"Íme kedvcsináló gyanánt egy kis Halo reach Noam Murrótól." Király.

Ismeretlen_169693 2011.02.12. 12:07:07

Persze, dögös a videó, de... Most... Komolyan? A Die Hard sorozat, amin gondolom hozzám hasonlóan még milliók nőttek fel, és tekintik az akciófilmek alfájának és omegájának, egy noname direktor kezébe kerül, és hulladék forgatókönyvíróval? Ha Wiseman és a bandája bevállalja az ötödik részt, és teszem azt, néhány kritika elolvasása után odafigyelnek arra a pár apróságra, amit kifogásolt a nép, az miért nem lett volna elég?

Ismeretlen_1068 2011.02.12. 12:36:49

Én ilyenkor mindig azt mondom, hogy Finchernek is jönnie kellett valahonnan.

Ronin 2011.02.12. 12:44:36

Hehe, pedig Willis mennyire hangoztatta, hogy Len Wiseman milyen óriási munkát végzett a negyedik résszel és őt akarja az ötödikhez is. Elterelő hadművelet.

Ismeretlen_169693 2011.02.12. 12:45:39

Persze, de el is baszta az Alien 3-at... (Függetlenül attól, hogy így vagy úgy kötötték meg a kezét, én mindkét változatot végigkínlódtam.)

mikice 2011.02.12. 23:30:30

Ha a páratlan számok rendjét nézzük, akkor most megint McTiernan jött volna (vagy ő most akkor börtönban van/lesz?) Amúgy szerintem mindegy, ki rendezi, csak ne ilyen aszpirin-nélküli-kulcsmondatba-belelövök-pisztollyal-hogy-ne-hallatszodjék-a-motherf*cker-mert-az-trágár formájú film legyen. Hanem a jó öreg John McClane, cigivel.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása