aeon flux

ready for the action now, danger boy?

amerika kapitány megy a kukába Zalaba_Ferenc
2011. január 25. 23:55:57

Kategória: 5 komment

Attól félve, hogy az emberekben megszólal a nemzeti öntudat és ezért bojkottálják a filmet, a Marvel és a Paramount Dél-Koreában, Oroszországban és Ukrajnában szimplán The First Avenger néven mutatja be a CAPTAIN AMERICA: THE FIRST AVENGER című filmet.

Remélhetőleg digitális utómunkával a címszereplő kosztümjének színvilágát is az adott ország zászlajának megfelelően módosíthatják, esetleg a csillagokat és a csíkokat is lecserélhetnék vodkás üvegek vagy nagyképernyős okostelefonok sziluettjeire.

Címkék

marvel stupid hollywood superhero chris evans captain america

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr214539238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1589 2011.01.26. 00:19:07

Elég a színpalettát átvariálni, és mehet Észak-Koreába, meg Kínába.

que · http://monophonics.tumblr.com/ 2011.01.26. 09:31:34

Hát Igen! Nem tudom minek kell mindig az amerikai fost nézni?! Jöhetne valami jó magyar hősfilm mint pl.: "A Szittya Ember" vagy a "Betyár Brigád".

clive 2011.01.26. 11:46:55

Utálom az ilyet, meg azt a hozzáállást is, hogy fúj Amerika, szar, na megint jönnek az amcsi mentalitással stb. Az ilyeneknek el kellene fogadni, hogy ezeket az alkotásokat amerikaiak készítik amerikaiaknak, amerikaiakról. Ha ilyenkor valaki számon kéri rajta az amerikai nemzeti öntudat megnyilvánulását magára vessen. Amúgy se kötelező megnézni. Engem nem érdekel, hogy a Függetlenség napja is igazából csak az Usáról szól meg a többi hasonló film. Kínától se várnám el egy kínai filmben, hogy ne csak Kínáról szóljon vagy az oroszok esetében se, de bárkiről beszélhetnénk. Ott a G.I. Joe, ahol már multikulti brigádot hoztak össze a politikai korrektség jegyében. Szerintem pont így lett gáz (mondjuk ha csak ez lenne gáz a filmben...).

Ismeretlen_1068 2011.01.26. 13:10:59

Az lehet, hogy az amerikai filmek Amerikáról szólnak (habár nem minden esetben), de a sikerüknek pont az a titka, hogy nem csak amerikaiaknak. Jelen esetben a hősködés teljesen univerzális dolog.

Seraphin 2011.01.26. 13:40:38

Talán a piaci tapasztalatok alapján gondolják úgy, hogy nem érdemes az eredeti címmel bemutatni, talán nem is ismert figura és amúgy is az oroszoknál meg Koreában sikeresek a hazai filmek, nálunk meg nem.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása