aeon flux

ready for the action now, danger boy?

top 2010: a tizenkét legrosszabb film Zalaba_Ferenc
2011. január 04. 20:41:04

Kategória: 47 komment

Jelen esetben a "legrosszabb" talán nem is legtalálóbb minősítő jelző, ugyanis sok szart láttam 2010-ben, de ezek között akadt jó néhány olyan darab, amitől el is vártam, hogy szar legyen, hisz ugyan, hogy várhatna az ember minőséget a Rick Bota féle Hellraiserektől vagy egy olyan filmtől, melyben Aragorn és Bőrpofa kergeti Bridget Jonest az amerikai vidéken, aki aztán egy limuzinban találja magát? True Story. Szóval ha a lenti gyűjtést kategorizálni kellene, akkor leginkább a "legdühítőbb filmélmény" illene rájuk, melynek oka ugyanúgy lehet az, hogy az adott darab csalódást okozott vagy az, hogy szimplán csak rossz volt - esetenként mindkettő együttvéve.

Jelen esetben a "legrosszabb" talán nem is legtalálóbb minősítő jelző, ugyanis sok szart láttam 2010-ben, de ezek között akadt jó néhány olyan darab, amitől el is vártam, hogy szar legyen, hisz ugyan, hogy várhatna az ember minőséget a Rick Bota féle Hellraiserektől vagy egy olyan filmtől, melyben Aragorn és Bőrpofa kergeti Bridget Jonest az amerikai vidéken, aki aztán egy limuzinban találja magát? True Story. Szóval ha a lenti gyűjtést kategorizálni kellene, akkor leginkább a "legdühítőbb filmélmény" illene rájuk, melynek oka ugyanúgy lehet az, hogy az adott darab csalódást okozott vagy az, hogy szimplán csak rossz volt - esetenként mindkettő együttvéve.

12. MONSTERS (Gareth Edwards azt mondta, olyan szörnyfilmet forgat, amit a csajok is szeretnek majd. Amennyiben ezek a bizonyos csajok szeretik az üres tekintettel a messzeségbe bambuló, csupán mentális síkon szeretkező figurákat és az egész estésre széthúzott háromfilléres allegóriákat... azok nézzenek inkább Sofia Coppola-filmeket.)

11. EDGE OF DARKNESS (Mel Gibson hozza a tőle megszokott haragot, a film viszont egy hatásvadász massza, amelyben Ray Winstone vállon ülő angyal/ördögként filózgat a nagy semmibe, a rosszfiúk pedig jövőből jött terminátorok, akik mindig tudják, mikor kell 120-szal elszáguldani egy kocsi mellett, hogy elgázolják azt, aki épp ki akar szállni...)

10. WALL STREET: MONEY NEVER SLEEPS (Kínos szimbolikával - többször is bedőlnek a dominók, ééérted - és még kínosabb figurácskákkal felvértezett matiné a nagy gazdasági világbárgyúságról, amely mintha nyomokban emlékeztetne egy korszak alapfilmjére.)

9. MR. NOBODY (Olyan, mint egy 30STM szám: harsány, túlzsúfolt, közhelyes és leírhatatlanul giccses. Mindez talán megbocsátható lenne, hisz az ember szereti a viccesen szar művészfilmeket, de könyörgöm, ez az egzisztenciális moslék 140 perces!)

8. COP OUT (Hiába bizonygatja az ellenkezőjét és hiába hozott össze egy egész vicces vizuális kommentárt a BD-hez, ezt a menthetetlenül szellemtelen haverfilmet Kevin Smith minden bizonnyal csak a pénzért csinálta. Ezt a mocskot talán még Randall tékájából sem lehetne kikölcsönözni.)

7. [REC] 2 (Mikor az ambíció találkozik a pénzéhséggel. A lelkes spanyolok saját kultmozijukat tiporják módszeresen sárba egy már-már meghökkentően nevetséges folytatás formájában, ami az első rész minden erényével szembemegy, csak hogy mutasson valami ujjat. A középsőt.)

6. A NIGHTMARE ON ELM STREET (A Fűrész-filmek vágódeszkáján edzett, effektusorkánokkal feltupírozott remake tulajdonképpen nem azért olyan rémes, mert egy csöppet sem rémes, hanem elég egy pillantást vetni Freddy Krueger pontyszerűvé revízionált fejére, hogy elfogjon a csillapíthatatlan röhögési kényszer.)

5. CASE 39 (Reneé Zellweger "Gyilkos árva 39" munkacímet viselő szörnyedményét a Paramount jó két évig próbálta rejtegetni a publikum elől, de végül aztán kénytelenek voltak közszemlére tenni, hogy aztán fejvesztve meneküljenek a mozik/tékák közeléből. A kislányos mumus modemhangot szimulál, ha felhív, pszichoanalizál, ha olyanja van, puszta hangjával házakat épít át /de páratlan napokon azért simán bennégne a tűzhelyben/ és összességében csak azt akarja, hogy szeresd. De inkább őt, mint a puffadt fejű Reneét.)

4. THE LAST AIRBENDER (Miután mesehorrorjával, majd szimpla horrorjával is lebőgött, szinte törvényszerű volt, hogy meséjével is felsül, de azért ekkora égést nem vártam volna ettől a kiállítani való műremektől, melyben a CG-effektusokban több élet van, mint a gyerekhadban, amely asszisztál hozzá. "El kell mondanom valamit. "Hát akkor mondd el!" "Akkor elmondom." Ez, kérem szépen, a dialógusírás netovábbja.)

3. GROWN UPS (Most nagyon koncentrálok, de a receptoraim szerencsére azóta kirázták magukból eme celluloid csoda emlékének nagyját, de a Salma Hayek arcát anyatejjel összespriccelő Maria Bello vagy a hetvenéves nagyival franciázó Rob Schneider látványa azt hiszem, örökre belém égett.)

2. BUDDHA COLLAPSED OUT OF SHAME (Valóban, Buddha bedőlne szégyenében, ha ezt az izét látná, amely úgy fest, mintha néhány kisgyerkőc talált volna egy videokamerát, hogy aztán az elmaradt osztályfőnöki óra alatt filmezzenek valamit, amit aztán feltöltsenek a youtube-ra, hátha valaki rákattint, mert az arab kislányok cukik. Félezer ember látta Budapesten. Gondolatban velük vagyok.)

1. THE BOUNTY HUNTER (Gerald Gerard Butler lassan különdíjban részesülhet, hisz tavalyi romkomjával is bevette az első helyet. Remélem, idén is összerak valami izgiset. Ezúttal egy másik szöszi oldalán gyárt háromhetes békabelsőséggel töltött, tűző napon felejtett uzsonnatáskák zárt térben való felnyitásával egyenértékű humorbombákat és még ennél is rosszabb, amikor egy alkoholmámorból épp hogy magához tért, összehányt flanelinget viselő kamionsofőr bájával romantikázik. Olyan akarok lenni, mint te!)

A magyar címért bónuszpont jár.

kövess minket facebookon!

Címkék

mel gibson kevin smith bruce willis jennifer aniston michael douglas shia labeouf oliver stone nightmare jared leto adam sandler gerald butler shyamalan freddy krueger jackie earle haley top 2010 bad movie top film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr904539137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_62806 2011.01.04. 20:53:45

pontoznám: 10/x * 12. akkor azt hiszem, ez így is marad. :)

Ismeretlen_1068 2011.01.04. 20:56:53

1: Ugyan már, ezek javát látni kell... sok-sok piával és a tévé elé applikált plexiüveggel felszerelve - biztos, ami biztos.

Ismeretlen_82723 2011.01.04. 21:00:29

A Két koppert mikor láttam, annyira nem találtam vészesnek, de most, hogy visszagondolok rá, semmi nem jut eszembe belőle egy nagyon rossz Die Hard-kikacsintáson kívül. Listán a helye. Az innen látottak közül amúgy a Rémálom-remake "viszi a prímet" nálam, de így is csak második a Vén csontok mögött. Na, az már film!

Ismeretlen_1068 2011.01.04. 21:04:51

3: Abból csak egy rövid ajánlót volt "szerencsém" elcsípni az HBO-t. Az Oscar-díjas Robin Williams és a többszörös Oscar-jelölt John Travolta egy medencében agonizált, miközben pingvinek harapdálták a seggüket. Komoly darab lehet.

zabos 2011.01.04. 21:11:53

"(Gerald Butler" pedig még a plakáton is ott a neve, ejnye.

Ismeretlen_1068 2011.01.04. 21:14:48

5: Azt a durva mindenségit neki! Megváltoztatta a nevét! De a múltja elől nem menekülhet. :)

Joe C. Hallenbeck 2011.01.04. 21:17:09

Az Exférj újratöltve c. filmet úgy ültük végig, hogy szénné röhögtük magunkat haverommal a moziban. Ami érdekes volt, hogy a legtöbb pár úgy érkezett, hogy majd valami kis romantikus limonádét fognak megnézni :D És ezért volt nagy csalódás a film sokaknak, mert másképp voltak ráhangolódva, mást vártak. Voltak kemény osztások a filmben és Aniston sem játszotta túl magát, teljesen rendben volt. Butlernek meg jól áll ez a bunkó stílus :D A Két kopper első nézésre nem tűnt túl jónak, de azért van benne néhány jó poén, tény, hogy nem Willis legjobbja. A Grown Upst és az Edge of Darknesst még szeretném megnézni valamikor, de egyre kevésbé van rá affinitásom, mivel mindenhonnan rosszakat hallok róluk. Kár értük, pedig az előzetesek alapján jónak tűnnek. Majd az idei év jobb lesz :)

chris92 2011.01.04. 21:17:59

Az én listám: 10. Rec 2: Rövid távon idegesítő, hosszabb távon epilepsziát garantáló idiotizmus, aminek sztorijában több a logikai lyuk, mint Üllői úton a kátyú és az ijesztgetés kedvéért ott rúg bele az elsőbe ahol csak lehetséges. 4/10 9. Percy Jackson és az Olümposziak: Villámtolvaj: Lélektelen és unalmas CGI orgia, amiből az ész és a logika is ki van spórolva 3.5/10 8. The Losers: Elképesztően szánalmas, unalmas, műmájer és kiszámítható sablonhegy, botránygyenge akciókkal. 3/10 7. Skyline: Strausse tesók CGI-t tudnak hegeszteni, filmet rendezni nem, Film+ szintű sci-fi unalom, papírvékony karakterekkel. 3/10 6. Légió : Hülyeség és parasztvakítás a négyzeten, ami túl komolyan veszi magát. Minden megszólalás, minden megmozdulás vérciki. 2.5/10 5. Monsters: Na takarodsz ezzel az elképesztő hozzánemértéssel összelopkodott, szemhéjleragasztó kacatoddal együtt, a büdös francba Gareth Edwards, tudod mikor lesz belőled Tarkovszkij. 2/10 4. The Last song : Totális álomgyári termék tiniknek, főszerepben tinisztárral, ezerszer látott helyzetekkel, karakterekkel, motívumokkal és annyi giccsel, hogy az már káros a szervezetre. 2/10 3. Jonah Hex: Értelmezhetetlen celluloidkollázs 75 percben. Azon se lepődnék meg ha se kész forgatókönyve, se rendezője nem lett volna. 1/10 2. Utolsó léghajlító: Karriertemetés mesterfokon, avagy Shayamalan elássa ázsióját egészen a Föld magjáig. 1/10 1. Furry Vengance: Amikor az ember azt hiszi, hogy egy pontnál lejjebb már nem süllyedhet a mainstream filmgyártás, rögvest megkapja rá a finoman szólva is elrettentő cáfolatot. Brendon Fraser küzdelme az erdő kisállataival, egy 92 perces természetvédelmi családi vígjáték álcájába öltöztetett audiovizuális kínzógépezet, aminek gusztustalan, humortalan, idióta, a jó ízlést és a minőségi szórakoztatást hírből sem ismerő, intelligenciailag degradáló jelenetei gyorsabban gyilkolják az emberi agysejteket, mint a 95%-os alkoholtartalmú kékabszint. Körübelül az a minőség, aminek láttán tizedikről akarsz leugrani, vonzóvá válik a késkészlet és a gyógyszeresdoboz, felrúgod tévékészüléked, kidobod a monitort az ablakon, vagy csak szimplán átkapcsolsz a Barátok közre, hogy agysejtjeid megnyugvást találjanak. 0/10

Ismeretlen_148340 2011.01.04. 21:18:13

Az Edge of Darkness-ből kiemelt jelenetet én sem tudtam hova tenni.Ettől függetlenül nem szerepelhetne nálam az év bosszantó filmjeinek listáján.Reménykedem abban is, hogy két itt szereplő film nem akkora moslék, mert meg akarom nézni őket... Gerald Butler és a finghajlítókkal viszont maximálisan egyetértek.Egyiket sem ajánlanám 3-4éves kor felett.

Conjurer 2011.01.04. 21:20:20

Nekem a tavalyi filmtermésből a Monsters Csomolungmaként emelkedik ki negatív értelemben, békalencsévé aszalódva szenvedtem végig. Aztán egy semmilyen erőfeszítést nem igénylő Delete-el eltávolítottam a közelemből még az írmagját is.

Ismeretlen_1068 2011.01.04. 21:20:27

7: Igazad lehet. Egyik kezemben egy csokor rebarbarával, a másikban pedig egy szívalakú dobozba rámolt bonbonnal ültem le a film elé. Elég nagy volt a csalódottságom, mikor azt láttam, hogy már három perce megy a film és még senki sem mondta azt, hogy "úgy szeretlek, mint majom a banánt".

Ismeretlen_148340 2011.01.04. 21:23:26

Jaj a nevét is el..tam. Szerencsére én nem tudok összeállítani ilyen listát, mert a csalódást okozó filmektől semmit nem vártam.

Joe C. Hallenbeck 2011.01.04. 21:23:45

11. Mert ez a film nem a szeretetről szólt :) Tény, lehet, hogy csak nekünk volt vicces, ahogy Butler gyepálja Anistont, de azt mondom, egy mozijegyet megért :D

Ismeretlen_1068 2011.01.04. 21:25:07

8: A "na takarodsz" szófordulatot engedelmeddel szeretném elsütni valamelyik jövendőbeli recenziómban. Nagyon frappáns! :)

Ismeretlen_1068 2011.01.04. 21:27:35

13: Egy mozijegyet nekem is megérne, ha elgyepálhatnám J. Aniston (41), szórakoztatóipari szakmunkást. "Nesze, ezt Szakíts, ha bírszért kapod... ezt meg a Kisiklottakért!" és így tovább.

feri · http://mozisblog.blogspot.com 2011.01.04. 21:27:49

Hihi, van itt kettő olyan is, amit én kifejezetten szerettem. A Rec 2 és a Nobody :)

chris92 2011.01.04. 21:28:27

14: Köszönöm! Még így is visszafogottabb véleménynyilvánítás, mintha ezerféleképpen küldeném el a készítő urakat a halál hímvesszejére.:) (Amire a közvetlen megtekintés után lett volna esély, azóta megnyugodtam.)

Ismeretlen_62806 2011.01.04. 21:33:52

a 2011-es listán szerintem Gerard Butlert leszoríthatja ez a mágikus duó: http://www.imdb.com/title/tt1564367/

Ismeretlen_1068 2011.01.04. 21:45:49

16: A Mr. Nobody rajongóit arra kötelezném, hogy egy minimum 5000 karakteres esszé formájában elemezzék ki liblingjüket. Szerintem ők is élveznék, meg én is. :)

creeper 2011.01.04. 21:48:14

Áá, ezek szerint megvolt idén A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér! :) Az egyik kedvenc okádék filmem a Hasonmás (...és még sorolhatnám) mellett.

Süti 2011.01.04. 21:52:40

Rec 2: kiváló folytatás, nagyon jó sztorival. Last Airbender: erre nincs magyarázat, tetszett és kész. a többi tényleg gyenge.

creeper 2011.01.04. 22:11:06

SPOILER a [REC]2 c. filmhez: Én a mai napig nem értem a "világosban ezt látom, sötétben meg amazt"-dolgot, illetve talán sejtem, hova akartak kilyukadni, de ez a jelenség más filmekben sokkal érthetőbb és hitelesebb, itt csak összerángatták, és nagyon rosszul állt. Mindemellett rendkívül élveztem.

Ismeretlen_82723 2011.01.04. 22:21:42

13, 15: Akkor a tagline-ból el köll távolítani a "bilincs" szót, és helyben vagyunk.

feri · http://mozisblog.blogspot.com 2011.01.04. 23:02:29

19. Miért lenne az olyan nehéz? :) Egyébként megértem a filmet ért kritikákat (valamiért a magyar kritikusok kifejezetten utálták), a kérdés csak az, kell-e utálni azért egy filmet, mert sokat lop, pl. zenét vagy látványelemeket, vagy mert ellentmond önmagának? Mert volt aki csak ezért szapulta. Szerintem van benne pár lerágott csont, de akadnak zseniális jelenetek is. Pl. amikor a cscsemő monologizál a világról, úgy, hogy őt nem is látjuk, mert akkorra már mi vagyunk - nekünk kéne lenni a babának... Hű, mit fogok én ezért kapni! :)

Ismeretlen_1068 2011.01.04. 23:14:02

24: Részemről csak annyit, hogy "he?". :)

Ismeretlen_1068 2011.01.04. 23:14:28

23: 5*! :)

hinher 2011.01.05. 00:34:22

eléggé hasít a Monsters nálatok, miközben az Empire szerint az év 20 legjobb filmje között van... egyre jobban érdekel.

dracoo 2011.01.05. 02:17:21

25: ötezer karakter az iszonyúan sok, ráadásul meg kellene hozzá még egyszer néznem, mégpedig a vágatlan verziót, s így azt hiszem, későbbre hagyom. (Vajon kijön-e dvd-n? Hmm.... :D)

Ismeretlen_13025 2011.01.05. 03:45:28

közben Smith előjött azzal, hogy kevesebbet kapott fizetésképp, mint jórég a Dogmáért. Lehet mégsem a pénzért csinálta?

Daemiaen 2011.01.05. 09:27:10

A vicc az, hogy ezeknél (kivéve az Airbendert) voltak tavaly sokkal-sokkal rosszabb filmek is moziban.

rolo_tomasi · http://www.oriasi.freeblog.hu 2011.01.05. 09:30:36

A Brooklyn mélyén még beférne

Ismeretlen_1068 2011.01.05. 09:38:04

30: Erről jut eszembe, hogy még lógsz a te toplistáiddal, melyeket tavaly ilyenkor bátran megosztottál velünk.

Ismeretlen_97684 2011.01.05. 09:38:58

Az év legrosszabb filmje toronymagasan a Tron: Örökség volt, de sztem az évtizedben se láttam ennél ócskább szarságot. Szóval: 1 Tron 2 Grown Ups (háromszori nekifutásra se tudtam végignézni) 3 The Killer Inside Me 4 Bibliothéque Pascal (tudom-tudom, de szerintem ez az önelégült művészkedés netovábbja) 5 Tőzsdecápák 2 6 Utolsó léghajlító 7 Alkonyat Napfogyatkozás 8 Drágán add a rétedet 9 From Paris With Love 10 Sherlock Holmes

Ismeretlen_1068 2011.01.05. 09:43:09

30: És igen, tudom, hogy valószínűleg voltak ennél sokkal rosszabb filmek is a moziban, de épp azt ecseteltem egy havernak, hogy azokat a filmeket meg sem nézem, melyekről eleve tudom, hogy kész kínszenvedés lesz végignézni őket (Szuperbojz, Drágán add a rétedet, Garfield 3D, et al), nem mintha a listán szereplő filmektől csodát vártam volna, maximum annyit, hogy a maguk módján szórakoztassanak. Pl. a LEGION vagy a RESIDENT EVIL 4 azért nem fért fel a listára, mert nem okoztak csalódást és szórakoztatóan szarok voltak, de pl. a THE LOVELY BONES és a SHERLOCK HOLMES majdnem bejutott, mert jó pillanataik és ambícióik ellenére elég vacak volt mindkét film, amit - finoman fogalmazva - nem volt nagy élmény végignézni.

hamsy 2011.01.05. 10:19:51

nocsak...azt hittem a Terhes társaság is be fog kerülni nálad a legrosszabb filmek közé...mi történt? :) a masztizó kutyus nem is annyira borzalmas? :)

Ismeretlen_1068 2011.01.05. 10:43:39

35: De, elég borzalmas, de a fentiekkel nem vetekszik. :)

Ismeretlen_177694 2011.01.05. 10:59:35

MR. NOBODY az miért? Elég szomorú, ha nem tudod felfogni, hogy milyen üzenete van a filmnek. Én egyáltalán nem hasonlítanám, de nem is raknám össze ezekkel az itt felsorolt filmekkel. Viszont ha már itt tartunk, akkor a vámpíros filmek, ami kimaradt ebből a listából, az neked menő filmeknek számít? Nekem az a film, aminek van története, mondanivalója, üzenete, amiből lehet tanulni, amiben a színészi játék hiteles. Lehet, hogy ultramodernek tűnt a film, és sokszor nem tudtad követni az eseményeket, de pont ez benne az izgalmas, ez a lényeg,mert a nézőt is elgondolkodtatásra ítéli.

Ismeretlen_1068 2011.01.05. 11:39:08

A film üzenete (egyben színészi teljesítményének desztillációja) számomra a következő: a Muppet Show két karzati kritikusa is hitelesebb öregembernek, mint Jared Leto. Egyébként az elszaladó vonat után rohanó, válaszút elé kerülő, előre és hátra néző gyermek reklámfilmbe illő szimbolikájától hadd ne kelljen földhöz vágnom magam.

frmn 2011.01.05. 11:47:22

15: En is nagyon szivesen megbuntetnem Jennifert :))))

frmn 2011.01.05. 11:51:05

Bevallom most bizonyos foku buszkeseget erzek amiatt, hogy ezek kozul a celluloidra vetett mocskok kozul egyet sem lattam.

kekec 2011.01.05. 12:29:39

Mr. Nobody: nálam az év második legjobbja Az út után. Miért? Mert vizuálisan zseniális, a zene telitalálat, a történet egyszerre vicces és megható, a színészek nagyon jók és sok olyan dolgot közvetít (döntések, szabad akarat, élet-halál, fantázia)ami - engem legalábbis - mélyen megérintett, és még sokáig visszhangzott bennem a film. De, mint tudjuk, az ízlések különböznek, így aztán szerintem kicsit sem felháborító, hogy ha valakinek ez nem jött be. (Én sem szerettem az Eredetet különösképpen...)

anita 2011.01.05. 14:15:44

A Miszter Nógagyitól sajnos dőltem a kardomba én is.. /A hasonlatért még számolunk..;)/ Aztán a Teljes sztárszarság VERTE KI a biztosítékot, meg mást is, ugye..

anita 2011.01.05. 14:26:23

Utóbbi alkotás megtekintése akkora traumát okozott számomra, hogy azóta nagy ívben kerülöm a filmszínházakat, holott előtte minden héten jártam.. :(

dénes 2011.01.05. 18:31:20

melyben Aragorn és Bőrpofa kergeti Bridget Jonest az amerikai vidéken, aki aztán egy limuzinban találja magát? Ez melyik film?

Ismeretlen_1068 2011.01.05. 19:41:34

Ez kérlek szépen a THE RETURN OF THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE című szösszenet: eme film esetében már a címnél komoly gondok merülnek fel ("A texasi láncfűrészes mészárlás visszatérése"? Hogy tud egy esemény visszatérni?), a tartalom pedig mennyei manna.

travis bickle 2011.01.06. 14:54:58

ezek közül csak az új nightmare-t láttam, na az a film már csak azért is 0 pont, mert az egyik kedvenc horrorom sárba tiprása. komolyan mondom, ha egy emberrel is találkozom, aki szerint jó remake, és félelmetes volt a film, ezt visszavonom.(de ilyen úgysem fog történni) viszont tényleg hiányolom a listáról a drágán add a rétedet c. darabot. Annak kb olyan hatása van, mint tavaly az álom.net-nek: csak bámulod kigúvadt szemekkel és nem bírod abbahagyni, annyira béna és amatőr. Pedig a szándék még nemesnek is mondható: a 7-10 éves korosztálynak akartak készíteni egy antiglobalista, környetezettudatosságra nevelő (feltehetőleg egyben szórakoztató) filmet, de a végeredmény kb. olyan, mintha a Stuart little kisegér találkozna a taplóhumorral. és Brendan Fraserrel :)

Ismeretlen_1068 2011.01.09. 17:35:09

Ami a fenti listáról érthetetlen módon lemaradt, pedig igazán dühítő, már-már szégyenletes perceket szerzett, az a GREEN ZONE. Rendezőben ekkorát már rég csalódtam.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása