aeon flux

ready for the action now, danger boy?

vga trailershow Zalaba_Ferenc
2010. december 12. 07:17:03

Kategória: 10 komment

Az éjszaka folyamán lezajlott a a videojátékok Oscarjaként elhíresült Video Game Awards (fantáziadús cím), melyek jelöltjeit, díjazottjait itt találjátok. De mint más SpikeTV-s események esetében, maga a show, illetve a show keretében először levetített előzetesek sokkal fontosabbak, mint a kategóriák és azok győztesei. No, ezekből az előzetesekből válogattam egy csokorra valót. Tessék csak hátradőlni, szép adag lesz.

Az éjszaka folyamán lezajlott a a videojátékok Oscarjaként elhíresült Video Game Awards (fantáziadús cím), melyek jelöltjeit, díjazottjait itt találjátok. De mint más SpikeTV-s események esetében, maga a show, illetve a show keretében először levetített előzetesek sokkal fontosabbak, mint a kategóriák és azok győztesei. No, ezekből az előzetesekből válogattam egy csokorra valót. Tessék csak hátradőlni, szép adag lesz.

Az UNCHARTED 3 debütálásáról már ejtettem pár szót - immáron a teljes hosszúságú bejelentést abszolválhatjátok némi szájtáti homok- és vízeffektus kíséretében. A vaskos hangulatról nem is beszélve: meg is jött a kedvem újra végigtolni mindkét részt.

A MASS EFFECT 3-ban a galaxis különböző pontjai után/mellett ismerős vizekre evezünk (erről a teaserről csak nekem ugrott be a RESISTANCE koncepciója?).

Apropó Resistance: a REISTANCE 3 fejleszti is bemutattak egy új, ezúttal is élőszereplős jelenetekkel dúsított előzetest. Ezt a franchise-t soha nem sikerült megszeretnem, de ezek a trailerek kétségkívül rendelkeznek némi atmoszférával.

A nagysikerű Arkham Asylum folytatásában, a BATMAN: ARKHAM CITY-ben a bőregér többek között dr. Hugo Strange-dzsel találja szembe magát, aki szemlátomást legnagyobb titkát is ismeri. Az előzetes bámulatosan néz ki, remélhetőleg az első rész ronda grafikus motorját is újra cserélték.

Az első rész még csupán egy ingyenes extra volt a Half Life narancsos dobozában, de a doboztologatós logikai klasszikus (mi is volt a neve? valami "soko" izé) ötletekkel rendesen felturbózott változatának folytatása már önállósul és szemlátomást egy kicsit se veszi magát komolyan.

Új Marvel-filmhez új Marvel-játék is dukál. Vajh a THOR - GOD OF THUNDER fel tud-e nőni a Wolverine szintjére? A trailert látva ezt egyelőre erősen kétlem.

Szerintem a főiskolai ösztöndíjamnak minimum 10%-át MORTAL KOMBAT játékgépekbe dobáltam, és soha nem sikerült lenyomnom a sokkezű főmonsztert, szóval itt az ideje ezen revansot venni. És ó, nézzétek csak, milyen speciális vendéget tartogat nekünk a legújabb változat!

Hamarosan befut a THE ELDER SCROLLS ötödik fejezete is, ami a SKYRIM alcímet viseli. Epikus küzdelmekre lehet számítani, de vajh elhagyják-e a játékstílustól kissé idegen FPS módot?

Guillermo Del Torónak amúgy sincs semmi dolga (épp stúdiót nyit, James Cameronnal dolgozik, regényt és képregényt fabrikál, meg még belefolyt vagy tucatnyi filmes projektbe), szóval játékot is készít, ami 2013 előtt nem látja meg a holdvilágot, de én már most félek.

Ugyan a PROTOTYPE gyorsan eltűnt a hasonló játékstílust és sztorit kínáló, ám sokkal jobb visszajelzéseket kapó inFamous árnyékában, de ez úgy tűnik, nem jelentette azt, hogy az ActiVision ne lásson fantáziát a folytatásban.

Trivia: A fentiek közül melyiket várod a legjobban?

Címkék

ps3 batman guillermo del toro rpg fps thor xbox360 mass effect tps uncharted mortal kombat pc game god of war game trailer fighting game

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr1004539068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Action 2010.12.12. 10:20:46

Jó kis játékok lesznek. Ami érdekel: ES5: Skyrim, Batman, és persze a Mass Effect 3.

Ismeretlen_169693 2010.12.12. 10:21:30

A Mass Effect trailer leírhatatlanul gyönyörű, a Thor leírhatatlanul semmilyen, nem hiszem, hogy a tényleg egész kellemes Wolverine nyomdokaiba léphet, bár a filmnél még talán így is jobb lesz - én ezt soha nem fogom megtudni. Ami viszont érdekes, az az Arkham City. Egyrészt ez is álomszép, tudom, hogy már volt Avatar meg 3D meg minden, de engem mindig lenyűgöz, hogy mire képes már az ember egy kis segítséggel. Sokkal lényegesebben azonban, hogy végre nem egy fejkapkodós, Jokeres, Két-Arcos, felrobbanós előzetes, hanem egy elegáns, nyugodt, látványos fajta, ami szerintem nem véletlenül vonultatja fel ezt a bizonyos karaktert. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy Nolan is vele tervez, esetleg majd bedob mellé egy Macskanőt, hogy a földhözragadt rajongók is kapjanak valamit. Mindenesetre a játékot ezáltal jobban várom, remélem, Strange figurája kapja majd a legnagyobb hangsúlyt. (Ja, és a véleményem nem mérvadó, ugyanis nem vagyok egy nagy játékos. Most is épp a Fallout-ot nyüstölöm. Mármint az elsőt.)

klaca 2010.12.12. 10:21:44

Oblivion és Fallout 3 is rendben volt fps nézetben, nincs ezzel gond sztem, pedig nagy kedvenceim a régebbi rpg-k is... Egyedül az Unchartedek miatt is megéri venni ps3-at,nehéz lesz kibírni ezt a 11 hónapot a harmadikig. :(

Ismeretlen_1068 2010.12.12. 10:36:54

3: Utoljára talán a THIEF volt olyan játék, amely fps nézetű kardozós-nyilazós cucc volt. Mondjuk ott a lopakodáson volt a hangsúly, itt pedig az rps-n, szóval talán mégse olyan zavaró... de szerintem mégis idétlenebbül néz ki, mint a külső nézetes megoldás.

Ismeretlen_1068 2010.12.12. 10:37:12

4: ...mármint amivel én is játszottam.

Ismeretlen_1068 2010.12.12. 10:38:19

2: Azt hiszem, már fel is merült egy olyan pletyka, hogy Tom Hardy játszhatná Hugó Strange-t a TDKR-ben, de Nolan csak annyit erősített meg, hogy Tom Hardy benne lesz a filmben. Minden napra jut egy denevéres pletyka. :)

trivia 2010.12.12. 17:46:42

UNCHARTED 3 :)

Ismeretlen_55901 2010.12.12. 18:23:47

Jézusom, Mass Effect 3 trailer, köszönöm.

Reggie 2010.12.12. 20:04:54

Uncharted 3, és Batman: A.C.! Csak győzzük kivárni.. :)

hahakocka 2010.12.14. 13:55:03

Christopher Lee-t mondják sokan Hugo Strange hangjának ez igaz ?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása