aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: arthur christmas (2011) Zalaba_Ferenc
2010. december 06. 22:17:46

Kategória: 3 komment

Úgy tűnik, az Aardman szakított a DreamWorksszel és új produkciójukat - amely sajnos nem báb-, hanem komputeranimációs film - a Sonyval közösen hozzák létre. A teaser alapján pedig az ELF ugrik be, gondolom, nem csak nekem.

"Jegesmedve! Sapkában!"

Szóval mindezzel együttvéve jó is lehet akár.

Címkék

trailer holiday animation james mcavoy bill nighy aardman 3d cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr524539047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lackó 2010.12.07. 20:19:39

gyurmát akarunk!

klogg 2010.12.07. 21:30:22

1: Nagyon tiszteletreméltó, ha vannak még olyan alkotók, akik ragaszkodnak az ódivatúbb technikákhoz, de azt nem árt tudni - és ha valaki nem lát bele a szakmába, miért is kéne tudnia - hogy a számítógéppel való animálásnak az egyéb technikákkal ellentétben az az eléggé behozhatatlan nagy előnye, hogy állati hatékonyan lehet javítani, módosítani, alakítani bármikor menet közben, ami a többi módszernél lényegesen nyögvenyelősebben megy (az undo önmagában egy jolly joker). Nem véletlen, hogy ennyi produkció készül vele, és nem csak azért, mert éppen "ez a divat", és nem véletlen az sem, hogy az Aardman is erre tendál.

Lackó 2010.12.07. 22:17:30

tudom, mennyivel macerásabb, és az aardman már elérte azt a szintet, h azt csinálnak és úgy, ahogy akarnak, de ha teszem azt lesz egy 2. W&G mozifilm (legyen!!!), akkor elvárom, h a gyurmatáblát vegyék elő és ne a PC-t.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása