aeon flux

ready for the action now, danger boy?

avatar: limited edition Zalaba_Ferenc
2010. október 06. 09:43:41

Kategória: 2 komment

A háromlemezes bővített DVD és BD mellé az angolok bezsákolhatnak egy mindössze 1000 példányban készülő Limited Edition kiadványt is (laza 99 fontért) speciális számozott dobozzal, James Cameron szignójával ellátott képkockával, valamint egy keménykötésű "így készült a film" könyvvel (meg persze a háromlemezes BD-vel). Vajh hány perc alatt fogják elkapkodni?

Címkék

avatar james cameron limited edition sigourney weaver sam worthington zoe saldana alternative version fox bd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr404538779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sidek · http://sidek.blogspot.com 2010.10.06. 15:24:08

Inkább hány másodperc alatt. :D

Helsing · http://helsing.blog.hu 2010.10.07. 11:11:36

most olvasom az xpress-en, hogy a plusz jelenetekhez nincsen szinkron, csak felirat. Lehet tudni, hogyan fog ez kinézni akkor? A: mint a Fantastic Four esetében, hogy amikor új jelenethez érünk, akkor átkapcsol automatán feliratra B: Mint az Alieneknél, hogy vagy egybe az egész felirattal, vagy dögöljek meg? egyébként vicc, hogy egy ilyen dollárgyár esetében nem képesek néhány jelenetnyi szinkronra. A gyűrűk uránál sikerült, pedig az nem ma volt

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása