aeon flux

ready for the action now, danger boy?

scott pilgrim vs bd/dvd Zalaba_Ferenc
2010. szeptember 21. 09:28:54

Kategória: 11 komment

Míg ebben a kulturálisan egyre csököttebb országban egyelőre hiába várjuk az év egyik legérdekesebbnek tűnő filmjét (feltételezett bemutató: december 30.), addig Amerikában lassan már a DVD és BD-változatra gyúrhatnak a rajongók, amely annak ellenére tömve lesz extrákkal, hogy a film elég gyengén szerepelt a pénztáraknál.

Míg ebben a kulturálisan egyre csököttebb országban egyelőre hiába várjuk az év egyik legérdekesebbnek tűnő filmjét (feltételezett bemutató: december 30.), addig Amerikában lassan már a DVD és BD-változatra gyúrhatnak a rajongók, amely annak ellenére tömve lesz extrákkal, hogy a film elég gyengén szerepelt a pénztáraknál.

A SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD a tengerentúlon november 9-én jelenik meg DVD-n és BD+DVD combo packban. A specifikációk a kornak megfelelőek lesznek (DVD-n 5.1-es hang, BD-n dts-HD MA 5.1), a kiadvány meglepetést "csupán" extrák terén hoz majd, hisz jól megpakolják (főleg a BD-t), pedig a film csúnyán elhasalt a mozikban. Talán a Universal a kultstátuszra és a DVD-n való újjáéledésre gyúr.

BONUS FEATURES EXCLUSIVELY AVAILABLE ON BLU-RAY™ COMBO PACK:

  • INSIDER DOCUMENTARIES:

- Making of Scott Pilgrim vs. the World

- Music Featurette

- You Too Can Be Sex Bob-Omb

  • ALTERNATE FOOTAGE: A special look at alternative edits to the film.
  • PRE-PRODUCTION: A look inside the film’s pre-production process including storyboards, pre-visualizations, animatics, motion capture tests, rehearsal footage, casting tapes, hair/make-up tests and more!
  • THE MUSIC OF SCOTT PILGIRM VS. THE WORLD: This feature includes four complete music videos and video remixes from legendary DJ Osymyso.
  • VISUAL EFFECTS: This feature takes a second look at the movie’s inventive visual effects.
  • SOUND WORK:  A mini documentary about the creation of the film’s super-powered sonic landscape.
  • TRAILERS & TV SPOTS from the theatrical release of the film
  • ADULT SWIM: Scott Pilgrim vs. The Animation
  • SCOTT PILGRIM VS THE CENSORS: TV safe version
  • BEHIND-THE-SCENES PRODUCTION BLOGS from the set of Scott Pilgrim vs. the World by director /producer/ co-writer Edgar Wright.
  • FREE BONUS MOVIE FOR A LIMITED TIME ONLY: Blu-ray Combo Pack consumers will have instant access to stream action hits Tremors or Pitch Black via BD-Live, Smartphone or computer.
  • U-CONTROL: Universal’s exclusive signature feature allows viewers to delve into the making of the film with the click of the remote without ever leaving the movie.

- STORYBOARD PICTURE-IN-PICTURE

  • Pocket BLU app: USHE’s groundbreaking pocket BLU™ app uses iPhone®, iPod® touch, iPad™, Blackberry®, Nokia® Android™, PC and Macintosh to work seamlessly with a network-connected Blu-ray™ player and offers advanced features such as:

- Advanced Remote Control: A sleek, elegant new way to operate your Blu-ray™ player. Users can navigate through menus,   playback and BD-Live™ functions with ease.

Video Timeline: Users can easily bring up the video timeline, allowing them to instantly access any point in the movie.

- Mobile-To-Go: Users can unlock a selection of bonus content with their Blu-ray™ discs to save to their device or to stream from anywhere there’s a Wi-Fi network, enabling them to enjoy exclusive content on the go, anytime, anywhere.

- Virtual Keyboard: Enter data into a Blu-ray™ player with your device’s easy and intuitive keyboard that will facilitate such Blu-ray™ features as chatting with friends and sending messages.

  • DIGITAL COPY OF THE FILM: Blu-ray™ consumers can download a digital version of the movie to their Mac® and or Windows® PC for a limited time only.
  • BD-LIVE: Access the BD-Live™ Center through your Internet-connected player to watch the latest trailers and more.
  • MY SCENES: Bookmark your favorite scenes from the movie.
  • And lots more!

BONUS FEATURES AVAILABLE ON BLU-RAY AND DVD:

  • DELETED AND ALTERNATE SCENES with commentary from director/producer/ co-writer Edgar Wright
  • SCOTT PILGRIM VS. THE BLOOPERS
  • FEATURE COMMENTARIES:

- Feature Commentary with director/producer/co-writer Edgar Wright, co-writer Michael Bacall and Author Bryan Lee O’Malley

- Technical Commentary with director/producer/co-writer Edgar Wright and director of photography Bill Pope

- Cast commentary with Michael Cera, Jason Schwartzman, Mary Elizabeth Winstead, Ellen Wong and Brandon Routh

- Cast commentary with Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Kieran Culkin and Mark Webber

  • BEHIND-THE-SCENES PHOTO GALLERIES including Edgar Wright’s photo blog
  • TRIVIA TRACK
  • GALLERIES: Production photos, art galleries and marketing concepts.

Címkék

comics comedy martial arts romance michael cera scott pilgrim edgar wright magyarvalosag dvd borito universal bd universal dvd teenager flick

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr84538715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Süti 2010.09.21. 10:30:26

azért bízom benne, hogy kis országunk kulturális színvonala nem függ össze ennek a filmnek a bemutatójával :)

Ismeretlen_1068 2010.09.21. 10:32:35

Inkább ezt a képregénykritikusok és filmkritikusok, no meg a nézők által is szenzációsnak tartott coming-of-age filmet nézzék a tinik, mint a lélektelen, futószalagon gyártott Jonas, Montana, stb. vackokat - melyek azért hozzánk is begyűrűznek.

Pogacsa 2010.09.21. 11:43:44

Istenem, bárcsak bemutatnák itthon! netről már "rongyosra" néztem, BD tuti vétel!

Ismeretlen_27676 2010.09.21. 11:48:30

..tehat ugy nez ki kenytelen leszek letolteni a dvd-ripet extrastol mielott lehetosegem lenne megnezni a nagy vasznon? pedig nem erkezik teljesen ismeretlenul a cucc, hiszen a kepregenyt is elkezdtek kiadni. (bar amennyit lattam belole valoszinu sokminden elveszett a forditas soran benne)

Ismeretlen_1068 2010.09.21. 11:50:58

4: Az első két kötet már megjelent (szellemes és bájos, de tininyelven íródott, mint a TWILIGHT, csupán annál sokkal életrevalóbb), a harmadik állítólag még ebben a hónapban jelenik meg. Ha a UIP tartani tudja a decemberi bemutatót, akkor én azért megvárom... de az is lehet, hogy blind order lesz belőle. Ha nem tetszik a film, akkor majd eladom a BD-t daesu-nak. :)

Ismeretlen_87470 2010.09.21. 12:11:09

Én tegnap töltöttem le a játékot Live-ról. Fergeteges retró-feeling!!! :))) A kulturális csököttség azért nem teljesen igaz. Igazán minőségi filmeket lehet a hazai torrent trackereken is találni. :)

Ismeretlen_27676 2010.09.21. 12:26:58

5: ha nem kell sokat varni a dvdriphez kepest a mozira, akkor eloszor mozi nalam is, de tartok tole nem igy lesz (a lemezt meg elobb-utobb tuti megveszem :) 6: de megvennem en is az iPodomra ha lenne iOS valtozat :) A konyveket mondjuk meg lehet venni, de kepregenyre kicsi az a 3.5"... (meg most nezem, lehet ketfele cheatcode-gyujtemenyt venni az erre a platformra jatekhoz penzert, :D)

Ismeretlen_1068 2010.09.21. 12:28:30

6: Ó, persze, de míg egy értékesebb darabot néhány tucat ember oszt meg, addig a legújabb Heigl/Aniston/Bullock-csodát tízezrével töltik le az emberek. A minőség még ingyen se nagyon kell.

Hofi 2010.09.21. 16:39:15

Mennyi baromság jelenik meg. A klasszikusokra meg tojnak. Pl. western.

Ismeretlen_1068 2010.09.21. 17:10:10

Most jelenik meg a JONAH HEX, az is western. Ezzel csak arra akarok célozni, hogy egy zsánert mióta lehet "leklasszikusozni"?

Hofi 2010.09.21. 17:28:06

Régi filmekre gondoltam. Én is tudok kötekedni. Nem ilyen limonádé, mostani westernfélére gondoltam.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása