aeon flux

ready for the action now, danger boy?

5nal destination Zalaba_Ferenc
2010. június 30. 06:50:25

Kategória: 2 komment

Ez a THE FINAL DESTINATION 5 új címe, és ha esetleg "anal destination"-nek olvasnád, akkor nyugodj meg, nem te vagy az egyedüli. Sajna az egykoron kiválóan indult sorozat egy közepes harmadik rész után egy borzasztó negyediket izzadt ki magából, amely leginkább az olcsó 3D-s effektusokra és a rettenetes "színészek" túráztatására ment rá - ugyanakkor a széria legsikeresebb darabjának bizonyult, így a 2011. augusztus végére betervezett ötödik epizód is valószínűleg ezen a nyomvonalon halad majd, amit már az is sejtheti, hogy ugyanaz a fickó dolgozik a forgatókönyvön, aki a NIGHTMARE-remake-et kiokoskodta magából.

A kumulált halálsorozat helyszíne ezúttal egy összeomló híd lesz: már látom is magam előtt az elszabadult huzalok által kiskockára vágott tinédzsereket, akik valamilyen fura rendezői utasítás hatására haláluk pillanatában olyan képet vágnak, mint akik épp rádöbbentek, hogy nem is szeretik azt a málnás drazsét, amit a szájukban szopogatnak.

Címkék

horror sequel filmhir 3d cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr634538303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_129996 2010.06.30. 10:52:56

ez az utolsó mondat zseniális lett. :D a végén még emiatt újranézem a részeket.

Égenjáró Lukács 2010.07.03. 00:08:37

Nem lett az a 4. olyan rossz. Vagyis hát nem a jól álcázott intellektuális oldaláért néztük meg. Vérből és agyatlanságból meg *ötös. Ez a cím viszont így hácé. A blogmotor meg spamszűrésestül monnyonle.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása