aeon flux

ready for the action now, danger boy?

the crow remake jövőre: jippi! Zalaba_Ferenc
2010. június 02. 06:50:44

Kategória: 3 komment

Remélem, 3D-ben. Állítólag már idén elkezdik forgatni a rosszemlékű THE CROW remake-jét, melyben a címszereplő is több lesz egyszerű madárnál - Edward Pressman, a film producere szerint a csulinak önálló jelleme, karaltere lesz és aktívan részt vesz majd a történetben. Hogy ki játssza majd a sírból visszatért bosszúállót, azt még nem lehet tudni, de állítólag a szerepet már felajánlották egy A-listás sztárnak. Na bumm, úgy is valamelyik most befejeződött sorozat frissen felszabadult szereplője kapja meg - mondjuk Josh Holloway.

Címkék

remake comics the crow alex proyas

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr994538154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_129996 2010.06.02. 09:22:29

neki már úgyis megy a bosszúálló fej, kb. a szemöldökét is ösztönösen összeráncolja, ha kamerát lát.

SoZi 2010.06.02. 12:52:41

A Brandon Lee verzió a kedvenc filmem. Simán benne van nálam a legjobb 5-ben, úgyhogy nem repesek az örömtől, látva, hogy eddig bárhogy is nyúltak hozzá, nem vezetett jóra. És a hollónak önálló jelleme, karaltere lesz és aktívan részt vesz majd a történetben??? Jézusom, minek? Beszélgetni fognak, mint Lucky Luke a lóval? Vagy ráuszítja az ellenre, mint vmi vérebet? :D Szóval nekem nem hangzik ez jól.

clive 2010.06.02. 19:35:25

Ismét egy legenda romboló film készül.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása