aeon flux

ready for the action now, danger boy?

james mcavoy = professor x Zalaba_Ferenc
2010. május 28. 15:42:52

Kategória: 2 komment

Nem is olyan rég még a csapból is ez a skót gyerek folyt, de aztán a WANTED után hirtelenjében átvándorolt a "most wanted" listára, révén két évre nyoma veszett (nem számítva egy kisebb szerepet a THE LAST STATION című filmben, amelyre még mindig hiába várunk), na de a hiátusnak vége: James McAvoy jövőre két blockbusterben is támad: egyrészt a korábban már beígért WANTED 2-ben, no meg a hipergyorsan zöld utat kapott X-MEN: FIRST CLASS-ban, melyben McAvoy a fiatal Charles Xavier bőrébe bújik. A választás egyelőre szokatlannak tűnik, de nem tartom valószínűnek, hogy a Golden Globe-jelölt színész ne birkózna meg vele. A kérdés adott: vajh ki lesz Erik Lensherr, alias Magneto?

Címkék

marvel reboot bryan singer x men superhero prequel james mcavoy matthew vaughn

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr684538130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaillard 2010.05.28. 20:40:05

A filmre nem vagyok kíváncsi, de Vaughn minden bizonnyal alkalmas lesz a feladatra - éppen amiatt, ami már a Stardust-nál is bökte a csőröm, és a Kick-Ass után vált nyilvánvalóvá: a stílusa meglehetősen gyerekes, a megcélzott korhatárbesorolástól függetlenül. (a Layer Cake-re ez nem vonatkozik, ott még korrekt :))

Ismeretlen_1068 2010.05.28. 21:06:52

A KICK-ASS még hátra van (majd moziban), de a STARDUST-ot én nagyon szeretem. Sokkal több fantázia van benne, mint a Potterekben és tsaiban, ráadásul nyakon van öntve egy kis pythoni humorral is.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása