aeon flux

ready for the action now, danger boy?

vasárnapi flash Zalaba_Ferenc
2010. május 09. 14:11:14

Kategória: 2 komment

Nosferatue személyében igazi vadócot köszönthetünk az AE szerkesztői brigádjában. Nagy bassmaster és játéknyüstölő, így az oldalunk zenei és játékoldalát fogja erősíteni. Fogadjátok szeretettel! :)

Két lelkes programozó munkáját szeretném veletek megismertetni, név szerint Tom Fulp és Johnny Utah adaptációját. A 90-es évek egyik méltán híres horror-vígjátéka előtt szerettek volna tisztelegni, ez a film pedig nem más, mint a TREMORS A játékot 24 óra alatt kalapálták össze, a Kevin Bacon-nap alkalmából (ilyen van?), egy szerethető, 8 bites világot tárva a rajongók elé. Tehát nincs más hátra, mentsük meg a szereplőket, a gonosz, vérszomjas kukacok elől! (A játékhoz klikk a képre!)

Tremerz

Címkék

flash game

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr484538029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2010.05.09. 18:01:57

Nos hát nem volt olyan nagy kihívás - mi több, kissé szégyellem, hogy csak harmadik próbálkozásra sikerült kivinnem -, de tény, hogy jókora nosztalgiafaktorral bír. Egyébként a film azon ritka szörnyfilmek egyike, amely kiállta az idő próbáját.

Ismeretlen_16964 2010.05.09. 18:47:35

Szépen el van találva a nehézség azért szerintem. Nem olyan nehéz életben tartani Kevint, de a teljes brigádot még egyszer sem sikerült megmentenem.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása