aeon flux

ready for the action now, danger boy?

egyedül a paramounton múlik, hogy lesz-e anchorman 2 Zalaba_Ferenc
2010. április 29. 23:09:17

Kategória: 5 komment

Adam McKay és Will Ferrell korábban már jelezte, hogy szívesen belevágnának egy újabb ANCHORMAN-be, s van is egy ötletük, amely a 80-as évekbe helyezi át macsó mamutot, ám az évek során a fontosabb közreműködők (Paul Rudd és Steve Carell et al) ára rendesen felment nem beszélve arról, hogy szinte lehetetlenségnek tűnt mindenkit összeterelni a folytatásra (Christina Applegate és David Koechner et al), ezért a projektet halottnak címezték.

Ám most mégis úgy tűnik, hogy Ron Burgundy visszatérhet, az MTV-nek adott interjújában Adam McKay ugyanis kijelentette, hogy az összes szereplő hajlandó visszavenni a gázsijából és még az órarendjét is átrendezi a folytatás kedvéért, amely akár már 2011. februárjában elindulhat, de ez csak a jogokat birtokló Paramounton múlik.

Az eredeti filmet anno Amerikán kívül a kutya se nézte meg és hazájában sem okozott olyan nagy felfordulást, mint teszem azt, a TALLADEGA NIGHTS, de azért szép kis profitot termelt, jól megérdemelt kultikus státuszának köszönhetően DVD-n pedig egyenesen mennybe ment. A közreműködők közötti mozgolódást egy "nagyobb, őrültebb" folytatás ötlete okozta, amely a visszavett gázsik ellenére is nagyobb költségvetés elé állítaná a Paramountot. Adja az ég, hogy a nyáron bemutatandó negyedik közös McKay/Ferrell projekt, a THE OTHER GUYS sikeres legyen, és Ron Burgundy ismét közvetíthesse a híreket San Diegóból, amely ugyebár egy német eredetű szó és azt jelenti: a bálna vaginája.

UPDATE: Adam McKay a twitteren közölte, hogy a Paramount köszöni, de nem kér az ANCHORMAN 2-ből. Remélem, holnap szarnak egy mókust.

Címkék

comedy will ferrell sequel paul rudd adam mckay steve carell anchorman filmhir frat pack

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr904537969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sergio · http://filmattak.freeblog.hu 2010.04.28. 10:27:35

Burgundyéknek vissza kell térniük, kíváncsi vagyok, hogy az azóta még jobban összeérett McKay - Ferrell duó hogy tudná újra összehozni a híradósokat. Mondjuk, ha ebben is lesz bálna vaginája, akkor nagy gond nem lehet

dr.Fünke 2010.04.28. 10:40:31

Ha tényleg 80as évek következnek, mi lesz Baxterrel?

Ismeretlen_1068 2010.04.28. 12:58:47

2: Baxter vigyáz a fogaira, megtanulta a medvék nyelvét, túlélt egy nagy fejest és még Milwaukee-t is megjárta (feltételezhetően), szóval mit neki 10 év öregedés? :)

pimp 2010.04.28. 16:26:53

bárcsak, bárcsak....!!!

Corax 2010.04.30. 08:55:14

Nekem annyira nem jött be az első rész. Steve Carell karaktere volt az egyetlen értékelhető benne. Én nem bánom, hogy nem lesz következő. Ismétlem ÉN.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása