aeon flux

ready for the action now, danger boy?

íme jonah hex Zalaba_Ferenc
2010. április 22. 08:01:15

Kategória: 1 komment

Ilyen az, amikor mosolyog. A Warner bukásgyanús western/thrillerje a nyár folyamán érkezik a mozikba (az első trailer a NIGHTMARE-remake előtt debütál): bár a szereposztás nem rossz (Josh Brolin, mint a deformált arcú címszereplő, Megan Fox, mint abroncsos kurva, Michael Fassbender, mint félőrült cowboy-rosszfiú és még John Malkovich is a színen sertepertél majd), de a stáb túl sok kompetenciát nem ígér (a gyakorlatilag nézhetetlen GAMER és a CRANK: HIGH VOLTAGE után túl sok pénzt nem tennék az eme filmet is firkáló Neveldine/Taylor-párosra), s ki az a Jimmy Hayward, aki eme produkciót dirigálja? A HORTON HEARS A WHO rendezője? Ó, máris megnyugodtam...

Címkék

western comics john malkovich josh brolin megan fox michael fassbender film kep neveldine taylor

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr364537937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

afterward 2010.04.22. 19:07:35

Jogos a felvetés...ez ordas nagy bukta lesz. Mint az a Salomon Kane..az is bukta lesz. Tudom legyek optimista, de miért? Nem fogják megérinteni a nézőket ezekkel. Ellenben jó lenne, ha mernének eredeti, nem mainstream elismerésekre ácsingózó alkotásokat letenni az asztalra. Persze ez nem fog menni. Sajnos.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása