aeon flux

ready for the action now, danger boy?

chris evans = captain america Zalaba_Ferenc
2010. március 23. 08:09:48

Kategória: 4 komment

Chris Evans játssza a jövőre bemutatandó THE FIRST AVENGER: CAPTAIN AMERICA címszerepét Joe "minden franchise-t el tudok kúrni" Johnston rendezésében. Evans olyan jelölteket golyózott ki, mint Channing Tatum, Ryan Phillippe, John Krasinski, meg még egy rakás kvázi nóném arc. Szóval a felhozatal eleve sem volt túl erős, és én azt mondom, még mindig Neil McDonough-gal jártunk volna a legjobban (karizmatikus, jóképű, tehetséges és méltánytalanul mellőzött), de sajna, az ő neve csupán pletykaszinten merült fel.

Evansnak ez lesz az hatodik kirándulása a képregényfilmek világába (két F4, a TMNT, a THE LOSERS és a SCOTT PILGRIM után), s ha hihetünk a producereknek, a film jó részt a második világháború idején fog játszódni, szóval igazi eredettörténetre számíthatunk, meg talán Johnston első jó filmjére.

Címkék

marvel superhero chris evans captain america the avengers

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr364537813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pimp 2010.03.23. 10:05:46

a jurassic park-on kívül milyen franchise-okat kúrt még el?

Süti 2010.03.23. 10:34:20

honey i shrunk the kids zseniális! úgyhogy talán második jó filmjére számíthatunk :)

Ismeretlen_1068 2010.03.23. 10:36:51

pl. a THE WOLFMAN-t, mielőtt még az lehetett volna. A Universal nem egylövetű projektnek szánta.

Ismeretlen_43584 2010.03.23. 10:58:09

Evans egész jó választás, a fentebb felsoroltakhoz képest meg pláne. akik pletyka szinten mozogtak az elmúlt hónapokban egyedül talán Ryan McPartlin lett volna megfelelő, McDonough nevét nem is láttam korábban, de érdekes felvetés.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása