aeon flux

ready for the action now, danger boy?

díjszezon 2010: annie-nyertesek Zalaba_Ferenc
2010. február 07. 17:14:13

Kategória: 1 komment

Az animációs filmek megkapták a magukét. Tavaly elég nagy felháborodást keltett, hogy a KUNG FU PANDA (amely egyébként a Dreamworks legjobb animációs filmje) minden kategóriában überelte a Pixar aktuális darabját, a WALL-E-t (amely egyébként Lasseterék egyik legjobb animációs filmje). Nos, idén azért ekkora csoda nem történt: az UP lett a legjobb egész estés animációs film. Ebben csupán az az érdekes, hogy mind a THE PRINCESS AND THE FROG, mint pedig a CORALINE több díjat nyert - hármat-hármat, míg Pete Docter rendezése "csak" kettőt. Persze, nem akarok olyat állítani, hogy az Annie-t kilóra kéne mérni. A teljes listát jelöltekkel, díjazottakkal itt találjátok.

Címkék

up animation pixar dijszezon dijszezon 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr984537630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Komplikato 2010.02.09. 15:55:35

Csak szerintem gáz, hogy a Brandon nem kapott egy díjat sem, miközben egyetlen Youtubos klippjében több ötlet, meló, kreativítás és HANGULAT van, mint a többiben együtt???

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása