Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a 10 legszexisebb férfi színész zsé77
2009. december 29. 23:03:40

Kategória: 93 komment

Rrrrrr, ó, helló! *wink, wink*, avagy az a tíz színjátszó férfiú, kiknek puszta látványa és kisugárzása, karizma és karizmája, szóval úgy az egész lénye fura hangutánzó szavakat és egyéb heves reakciókat vált ki egy magamfajta konzervatív és megfontolt nőből.

Amikor megszületett fejemben az ötlet, hogy egy ilyen összeállítással térjek vissza a blogra, éppen a 9764738. csinoska-ám-valszeg-üresfejű színésznőt/teniszezőt/modellt nézhettem meg AE jóvoltából, és bizony marhára untam már ezt a férfi dominanciát. Előre szeretném leszögezni, hogy 32 éves vagyok, ami azt jelenti, hogy nagyjából az utóbbi 20 év terméséből válogattam, azaz onnantól kezdve, hogy már leesett, hogy Andy Bell nem feltétlenül nekem riszálja, szóval ne keressetek Marlon Brandókat illetve James Deaneket a listán.Ez persze nem jelenti azt, hogy csupa tejfelesszájú szépfiúval foglak itt benneteket fertőzni és elrontani a vacsorátokat. Lássuk a (remélhetőleg) meztelen igazságot!

Rrrrrr, ó, helló! *wink, wink*, avagy az a tíz színjátszó férfiú, kiknek puszta látványa és kisugárzása, karizma és karizmája, szóval úgy az egész lénye fura hangutánzó szavakat és egyéb heves reakciókat vált ki egy magamfajta konzervatív és megfontolt nőből.

Amikor megszületett fejemben az ötlet, hogy egy ilyen összeállítással térjek vissza a blogra, éppen a 9764738. csinoska-ám-valszeg-üresfejű színésznőt/teniszezőt/modellt nézhettem meg AE jóvoltából, és bizony marhára untam már ezt a férfi dominanciát. Előre szeretném leszögezni, hogy 32 éves vagyok, ami azt jelenti, hogy nagyjából az utóbbi 20 év terméséből válogattam, azaz onnantól kezdve, hogy már leesett, hogy Andy Bell nem feltétlenül nekem riszálja, szóval ne keressetek Marlon Brandókat illetve James Deaneket a listán.Ez persze nem jelenti azt, hogy csupa tejfelesszájú szépfiúval foglak itt benneteket fertőzni és elrontani a vacsorátokat. Lássuk a (remélhetőleg) meztelen igazságot!

10. HARVEY KEITEL

Agy vagy test? Mindkettő és ebben a sorrendben. Elképesztően cool, magabiztos kisugárzás.
Kedvenc filmek: Smoke, The Piano, Reservoir Dogs
Kiemelkedő testrész: has!
Megbocsáthatatlan botlás: szürke tétlenkedés a National treasure mindkét részében. Biztosan a pénzért csinálta...

9. ROBERT DOWNEY, JR.

Agy vagy test? Igazából egyik sem. Csak két szó: zsiványság és sárm.
Kedvenc filmek: Kiss Kiss Bang Bang, Iron Man.
Kiemelkedő testrész: ravasz mosolyát nem számítva nem jellemző
Megbocsáthatatlan botlás: egy időben egy furnérlemezzel járt, amely hasonlított Calista Flockhartra.

8. JAVIER BARDEM

Agy vagy test? Test. Sőt A TEST. Mindegy, hogy milyen haj, milyen szakáll, ő a latin szerető apoteózisa.
Kedvenc filmek: Jamón Jamón, No Country For Old Men.
Kiemelkedő testrész: orr és állkapocs.
Megbocsáthatatlan botlás: várhatóan feleségül veszi Penélope Cruzt.

7. JEFFREY DEAN MORGAN

Agy vagy test? Nehéz lenne megállapítani, csak nemrég figyeltem fel kivételes adottságaira, és egyelőre egész lénye beragyogja gondolataimat, de inkább test.
Kedvenc filmek: a Watchmen leghitelesebb, legeltaláltabb karakterét hozta, és én ezt nagyon köszönöm neki.
Kiemelkedő testrész: a barázdák az arcán, amikor nevet, és Komédiásként hej, de sokat vigyorog.
Megbocsáthatatlan botlás: az a legutóbbi "víg"játék Uma Thurmannel.

6. ALAN RICKMAN

Agy vagy test? Agy.
Kedvenc filmek: Galaxy Quest, Sense and Sensibility (én őt választottam volna!!) és Severus Snape, egy karakterszerep valami jelentéktelen franchise-ban, melyet, ha lenne igazság a Földön, róla neveztek volna el.
Kiemelkedő testrész: HANG!
Megbocsáthatatlan botlás: Fájdalmasan ritkán forgat.

5. THE ROCK

Agy vagy test? Höhö, hát nem egyértelmű?
Kedvenc filmek: The Rundown, Get Smart.
Kiemelkedő testrész: a gyönyörűen kivarrt bal karja.
Megbocsáthatatlan botlás: azért volt néhány… a legborzalmasabb talán a The Scorpion King volt. De én azt is szigorúan megbocsátottam.

4. MADS MIKKELSEN

Agy vagy test? Egyértelműen mindkettő.
Kedvenc filmek: Adams Apples, After The Wedding, stb… nagyjából minden dán film, amelyben szerepelt.
Kiemelkedő testrész: száj.
Megbocsáthatatlan botlás: a TOP4ben ez a fogalom ismeretlen… talán csak az, hogy túlnyomóan sok filmjében akar rondának látszani. Valljuk be, nehezen megy.

3. EDWARD NORTON

Agy vagy test? Természetesen mindkettő.
Kedvenc filmek: American History X, Fight Club
Kiemelkedő testrész: HAS
Megbocsáthatatlan botlás: Enyelgés/nyekergés Liv Tylerrel a bepöccent zöld óriásról szóló gagyiban.

2. BRAD PITT

Agy vagy test? Valójában egy sudri bunkó, de a világ legértelmesebb sudri bunkója, szóval mindkettő. A legcoolabb férfi a világon.
Kedvenc filmek: Fight Club, Burn After Reading.
Kiemelkedő testrész: Tetőtől talpig minden.
Megbocsáthatatlan botlás: A Brangelina névre hallgató vírus hosztolása.

1. RYAN GOSLING

Agy vagy test? Ryan felülemelkedik az ilyen fajta kategorizáláson. Elképesztően remek színész, leírhatatlanul jóképű, egyszerre kisfiús és mérhetetlenül tapasztalt: mosolyában bujkál valami, amire nem találok szót.
Kedvenc filmek: The Notebook, Half Nelson.
Kiemelkedő testrész: szem és orr.
Megbocsáthatatlan botlás: belemeríthetném vertikális karmaimat Rachel MacAdamsbe, de sajnos, el kell ismernem, hogy remek menyecske: tehetséges, gyönyörű és esztétikus megjelenésű (most direkt finoman fogalmazok, mert hát ez a poszt mégis is csak a férfiakról szól). Számomra ők az igazi hollywoodi álompár. Sokkal inkább, mint Brangelina.

A "futottak még" kategória:

  • Paul Newman: de csak mert kék a szeme - túl hideg a tekintete
  • Bradley Cooper: a hype sajnos egyetlen férfiúnak sem tesz jót
  • Jeremy Irons: nem egy, hanem mindjárt két sárkányos borzalom: miért?!
  • John Cleese: nyakigláb, de zseniális és a Wandában még szépen kidolgozott testét is megcsodálhatjátok.
  • Jeremy Piven: mindenképp ő a 11. Talán csak azért maradt le, mert horizontálisan némi kihívással küszködik.
  • Jon Hamm: kétségbeejtően jóképű, túlságosan is.
  • Russell Crowe: az utóbbi időben elhagyta magát, habár AE szerint a Robin Hoodra gatyába rázza magát.
  • Zachary Quinto: sajnálom, Zizz, de ő is kimaradt. Talán majd ha a Star Trek II-ben levedli a gumimezt, akkor revidiálom nézeteimet.

Címkék

sex pasi brad pitt edward norton harvey keitel javier bardem alan rickman mads mikkelsen robert downey jr ryan gosling jeffrey dean morgan top film dwayne the rock johnson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr284537468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2009.12.29. 18:43:31

kiváló kollekció, na de hol marad az isteni hugh jackman?!?!?! még a futottak közé se fért bele a pocokfejű piven és a patkányarcú bradley cooper közé? :\

Ismeretlen_56007 2009.12.29. 18:43:35

jaj, jeffrey. :-)

Ismeretlen_1068 2009.12.29. 18:46:20

2: pozitív vagy negatív jaj? :)

Ismeretlen_62806 2009.12.29. 18:50:13

1: a cooper > jackman számomra is furcsa, pivennek viszont hihetetlen karizmája van. egyébként kiváló lista, végre egy olyan, amit a magamfajta is egyetértéssel és nem "a ***** sem érti ezeket a nőket!" kiáltásokkal olvas végig. :)

Ismeretlen_1068 2009.12.29. 18:57:06

4: pontosan. ezért is noszogattam, hogy publikálja. :) az empire listája labdába sem rúghat mellette: http://www.empireonline.com/100sexiest2009/men/default.asp?star=50

Ismeretlen_104405 2009.12.29. 19:15:56

Köszönöm, ezt üdítő volt olvasni. :-) A zongoraleckés Keitel és Bardem a hűazannyát kategóriásak, Pitt szakálltól és szereptől függően az, Goslingot, Rickmant, Downey-t és Nortont inkább csak tisztelem, Russell Crowe pedig igenis kicseszettül jól nézett ki a Szigorúan bizalmasban. :-) A Szikla nagy arc, és igen, szép a tetkója.

Ismeretlen_105814 2009.12.29. 19:19:59

DANIEL CRAIG? :-O :-O :-O

zsé 2009.12.29. 19:33:34

igen, Gus, JEFFREY!! számomra Bradley maga a megtestesült guilty pleasure, és, igen, Russell pont a Szigorúan bizalmas miatt van megemlítve, de, az kevés, meg aztán régen is volt ahhoz, hogy top 10-ben lehessen.

Ismeretlen_84013 2009.12.29. 19:39:56

Jó kis lista, de hol marad Clooney? :)

Ismeretlen_104405 2009.12.29. 19:41:12

Saját jelöltek: Hugh Jackman a Darwintól Melbourne-ig tartó vállai kedvenc: The Fountain, az első két Ikszmen, Oklahoma, Someone Like You, The Prestige, az összes éneklős díjátadó... jó, abbahagytam brrr: Van Helsing, Kate & Leopold Sean Bean az egész pofázmánya kedvenc: Lady Chatterley (hűbazdmeg), LOTR (naná), Trója, Sharpe-filmek, Equilibrium nem kellett volna: az összes sablonos rosszfiú-szerep, amelyeket egy örökkévalóság lenne felsorolni Gerard Butler 300. Pucér jelenet. Igen. kedvenc: Dear Frankie, Fantompajti, 300, Tomb Raider 2 (igen, guilty pleasure) hááát: a fél filmográfiája James Purefoy Orr. Száj. Szemek. kedvenc: Róma, Róma, Róma, Bedrooms and Hallways, Maybe Baby soha többé: Frankenstein, A Knight's Tale, plusz azok a régi brit tévéfilmek és sorozatok... Futottak még: - Christian Bale a normál súlyú és a stábot le nem ordítós korszakaiban - Harrison Ford a Han Solo- és Indy-korszakból - Viggo "nem mosok hajat, amíg nem lesz belőlem Gondor királya" Mortensen - Ralph Fiennes - Karl Urban - Michael "zörögnek a csontjaim" Fassbender - Patrick Dirty Dancing Swayze - Tónyó Banderasz - Aaron Eckhart És még kurva sokan. :)

Süti 2009.12.29. 20:03:29

7, Daniel Craig? Volt olyan kategória, hogy baltaarcú targoncás? :))

feri · http://mozisblog.blogspot.com 2009.12.29. 20:34:53

Örülök, mert mindegyikük szimpatikus fickó, jók az érvelések, és egyiküknél sem az az indok, hogy "mert vámpír" :)

Seraphin84 2009.12.29. 20:42:19

Tom Selleck és Terence Hill

Action 2009.12.29. 20:55:21

Jó kis lista. Itt, kérem, színészek vannak, nem pedig ilyen twilightos senkiháziak. Alan Rickman rulez (őt a Die Hard óta bírom)!

Ismeretlen_63220 2009.12.29. 21:32:18

Ki érti a nőket. Na most akkor se Clooney, se Gibson, se Farrell, se Jackman? Nahát.

Ismeretlen_22899 2009.12.29. 22:26:52

Ízlések és pofonok, mindenesetre jó kis lista. Ööö én a Rocknál még kiemelném a szemöldökét :)

Ismeretlen_1068 2009.12.29. 22:53:47

10: SOMEONE LIKE YOU? csak nem az éjszakai nassolós jelenet kapcsán? :)

Ismeretlen_1068 2009.12.29. 22:56:43

és igen, hol van viggo?! a LOTR:FOTR bevételeiből legalább 100 milla neki köszönhető, a TTT-ből már 200, a ROTK-ből meg vagy 450. :)

orion 2009.12.29. 23:02:09

"a ***** sem érti ezeket a nőket!" Főleg a reakcióikat, amikor "Agy vagy test?" ill. "Kiemelkedő testrész" alapon rangsorolod őket.

Ismeretlen_1068 2009.12.29. 23:09:36

19: hát van, aki leveszi ennek az egésznek az iróniáját.

Ismeretlen_99954 2009.12.30. 01:11:18

eddig en azt hittem, Depp nagy kedvence a noknek, de hogy kimaradt James Dean (aki a coolsag jelkepe)... huha...

Ismeretlen_85596 2009.12.30. 01:46:54

Jaj, aeon_flux, nekem is pontosan az volt az első gondolatom, mint neked: hol van Hugh Jackman? O_O Nálam tuti befutó... *komolyan fanatikus* Egyébként nagyon örültem Alan Rickmannek (akinek a hangja kulcs lehetne a világhatalomhoz: neki elég megszólalni, és rögtön nyáladzva megy utána minden nő meg még egy csomó pasi is :D) és Zac Quintonak (száz az egyben skizóember vagyok, van többek között Spock-imádó énem is). De egyébként rengetek irtózatosan dögös pali járkál fel-alá a tévében (bár sajna főleg Amerikában). Johnny Depp pl. szerintem még egyértelműen idetartozik, és én a magam részéről még a szuper édes Neil Patrick Harrist is odabiggyeszteném a végére kicsi, halvány betűkkel. ^^ (Annyira sokkot kaptam, amikor megtudtam, hogy meleg, hogy két napig nem tértem magamhoz... De hiába... Igazságtalanság...)

jev 2009.12.30. 02:15:11

Imádom Ryant! A Stay!-ben nyújtott alakítása sem semmi, sőt!! :O Jó a lista :)

Ismeretlen_22788 2009.12.30. 02:44:20

Ez valóban egy szimpatikus lista. Írom ezt annak ellenére, hogy az enyém teljesen másképp nézne ki... :-))) Jeffrey és Mikkelsen meg külön nagy öröm, és hát az is tény, hogy csak azért ültem végig feszült izgalommal a The Notebook-ot, mert Rachel-lel együtt belezúgtam Ryan-be...

Ismeretlen_56007 2009.12.30. 06:25:06

3. pozitív, természetesen. de hiányolom két kedvencm is, hugh mellett. :-)

Ismeretlen_56007 2009.12.30. 06:29:31

sam worthington és josh hartnett akik az én listámban biztos benne lennének még. :-)

Ismeretlen_1068 2009.12.30. 06:44:54

sam jó gyerek. ha helyesen választ szerepeket, simán A kategóriába emelkedhet. az AVATAR kapcsán nem nagyon szokták emlegetni (mert hogy a játékidő nagyobbik felében egy CGI-figurát testesít meg), pedig elég durva transzformáción megy át pandórai tartózkodása során: figyeljétek meg, mennyire összeaszódik a film végére, s ez nem hinném, hogy szimplán csak a cameroni terrornak köszönhető. :)

kisroka · http://www.kisroka.frreblog.hu 2009.12.30. 06:45:41

Gabriel Byrne részemről mindeképpen ott van a lista elején, Brad viszont kihúzva - csak néhány szerepe miatt lehetne kiemelkedő, de a sármja valahogy már régóta "nem jön át"... Alan Rickman és Javier Bardem nagyon ott van, hajj... és az én listám vége felé azért mondjuk Wesley Snipes is, a Penge-korszakából. És Keanu Reeves, bármelyik korszakából. (Főleg a Konstantinosból.)

Ismeretlen_1068 2009.12.30. 06:51:14

21: metroszexuális szerepei miatt depp meglehetősen sokat veszített sármjából. valahogy nekem sem az ő neve ugrana fel elsőként, ha arra a kérdésre kellene válaszolnom, hogy "melyik hollywoodi hírességgel mennék el sörözni".

Ismeretlen_1068 2009.12.30. 06:56:32

ontopik maradva, nekem régóta ő az egyik titkos kedvencem: http://us.imdb.com/name/nm0568180/ egy ír meláknak tűnik, mégis elképesztő kisugárzása van, szeretik beskatulyázni, mégis megpróbálja árnyalni figuráit, amennyire lehet (pl. MINORITY REPORT), és ennek köszönhetően akkor is neki drukkolok, mikor olyan közhelyparádékban alakít gonoszt, mint a WALKING TALL, pedig ott aztán a szikla az ellenfele, akit szintén nyíltan istenítek. :) neve felmerült a CAPTAIN AMERICA kapcsán: több mint boldog lennék, ha megkapná...

zsé 2009.12.30. 08:43:35

Aribeth: sok szempontból szívemből szóltál, de valahol meg kellett húznom egy képzeletbeli vonalat. különben olyan marha hosszú lett volna a lista, h senki végig nem olvasta volna...

Ismeretlen_78049 2009.12.30. 08:48:22

Kimaradt: Test: Statham, Diesel, Rourke. Statham egyre szebb testben. Diesel előtte sem volt semmi. Rourke meg ... ha akar, akkor csodákra képes, mellette meg Ő az Isten (nekem).

Ismeretlen_1068 2009.12.30. 08:49:20

32: rourke? róla néha nehéz eldönteni, hogy férfi vagy nő vagy egy másik bolygó szülöttje. :)

zsé 2009.12.30. 08:58:02

hú, marha sok név elhangzott pluszban, nekem is folyamatosan eszembe jutnak újabb és újabb aspiránsok. például ki ne csöppenne el Ryan Reynolds felsőtestén a Penge 3-ban, ami egyébként egy akkora mocsadék f**, hogy alig lehet végig szenvedni. de, főleg szerepválasztásai miatt közelébe sem kerülhetett a listának (kivétel az Adventureland). Igen, Hugh Jackman nagy hiányosság, igazatok van. Sam Worthington nagyon megtetszett, de még kicsit friss az élmény. Daniel Craig pedig sosem tetszett, még bottal sem piszkálnám meg. nagyon szívesen vennék mindenkitől saját listákat, hogy aztán egy virtuális catfight formájában megvitassuk. hajrá!

Ismeretlen_1068 2009.12.30. 09:04:48

34: én majd egy csajos listával fogok revansolni, de ettől függetlenül birkózhatunk. ;)

Ismeretlen_78049 2009.12.30. 09:04:56

33: Bizony Rourke, motorozik, verekszik, öntörvényű, a teste sem elhanyagolható, lásd: pankrátor. Lássuk csak képekben: http://www.imdb.com/name/nm0000620/mediaindex Mellette meg az sem mindegy, honnan jött fel. Iszik ... naés?! Melyik nem? :)

Ismeretlen_1068 2009.12.30. 09:08:26

36: félre ne érts, istenítem rourke-ot azért, hogy nem megalkuvó: egy egyéniség, ráadásul kibeszabott jó színész.

Ismeretlen_78049 2009.12.30. 09:11:11

37: Egyéniség. Igen, ez a legjobb szó rá :)

Ismeretlen_141932 2009.12.30. 09:53:30

Akkkk.va életbe, nem tudok belekötni a listába, bár Bardemet és a latínó típusokat rühellem.

Ismeretlen_120712 2009.12.30. 09:58:11

Én Christian Bale-t hiányolom, persze a Batman-es korszakában, és hát azért James Franco is elég jól tud kinézni.

Ismeretlen_1068 2009.12.30. 10:00:10

mi a szitu cassellel? szerintem ugyan patkányfeje van, de a nők állítólag elcsöppennek tőle.

Nelly 2009.12.30. 10:16:23

Joaeph Fiennes Shakepeare in love, Flash forward... na tole ki tudok bukni, ès mèg a remek kèpu da nagyon rosszfiu Charlie Sheen

zsé 2009.12.30. 10:16:30

óóóóóóóóóóó, Vincent, te jó ég, hogy maradhatott ki??!! és bizony Daniel Auteuil is említésre méltó, ha már a franciákról van szó.

zsé 2009.12.30. 10:23:55

charlie sheen? egy kis problémája azért van: szereti Karácsonykor megverni az éppen esedékes feleségét. persze úgy kell neki, ha a stupid bitch kategóriára bukik.

Ismeretlen_104405 2009.12.30. 10:27:49

30 Igen! Ő a "mellékszereplő, akit imádunk" kategóriába tartozik, az összes eddigi filmjében tetszett. Byrne, Cassel jelölését támogatom, és hozzáadnám még Liam Neesont a listához. :)

Ismeretlen_1068 2009.12.30. 10:28:12

42: akkor inkább már a fater. no nem bartletként, habár kétségkívül imádni való, hanem malick BADLANDS-éből: http://farm3.static.flickr.com/2442/3623083379_11b330a279.jpg?v=0

Ismeretlen_26192 2009.12.30. 10:53:33

lenyomja az összeset, megszámlálhatatlan botlásaival együtt. Isten nyugosztalja!

Ismeretlen_26192 2009.12.30. 10:54:23

mármint Oliver Reed

Ismeretlen_107515 2009.12.30. 11:32:57

Ajánlom figyelmetekbe Jordi Mollat, többek közt a Blowban játszott Johnyy Depp mellett, és volt annyira sármos hogy rá, és ne Johnnyra figyeljek. Ezt kevesen mondhatják el magukról :)

Ismeretlen_129996 2009.12.30. 11:50:31

farrell? vagy neki a sextape akkora botlás, hogy szóba se jöhetett?

solaitid · http://varoskepp.blog.hu 2009.12.30. 11:52:13

nikolaj lie kaas. egyértelmű.

timi · http://batcountry.freeblog.hu 2009.12.30. 11:53:31

jó lista :) az enyémen ott lenne még természetesen Johnny Depp, Christian Bale és a Zuhanás óta kicsit szerelmes vagyok Lee Pace-ba is :]

Ismeretlen_1068 2009.12.30. 12:19:45

52: azzal a fazonnal csal annyi gond van (a citromba harapott ábrázatát leszámítva), hogy a szemöldökébe még egy bölömbika is képes belegabalyodni. :)

anita 2009.12.30. 12:20:17

2 ponton tudok egyetérteni a listáddal Zsé: Edward Norton, Alan Rickman Persze Robert Downey, Ryan Gosling és Mikkelsen szintén nem megvetendő.. :-) Pitt nekem (akárcsak Depp) inkább színésznek, mint pasinak.. Jeffrey Dean Morgan kapcsán: Odaát-béli fiait szívesebben fogadtam volna egy ilyen felsorolásban.. A futottak még kategóriában Paul Newman és Bradley Cooper kiemelendő. :-)

anita 2009.12.30. 12:36:48

Az én listám első helyén természetesen KEANU áll, sőt a listám második helyén is, azután jöhetnek csak a többiek.. :-)) Jared Leto, Christian Bale és Ryan Reynolds.. Majd: DiCaprio (szigorúan a "nyálas" korszakából!) Keanu előtt (száz éve!) mondjuk Patrick Swayze vezette a listámat! Kevin Bacon, James Spader, Ethan Hawke, Ewan McGregor, Jude Law sem közömbös.. nem lehet nem megemlíteni Joaquin Phoenix-et, gondoljunk csak a Radiátorra! Amúgy nekem tetszik még Ben Stiller, Kiefer Sutherland és Sam Rockwell is.. Nagyjából ennyi.. :-)

eszter 2009.12.30. 14:03:33

Nem akarok ünneprontó lenni, főleg mert mindenben egyetértek az első ponttal, de Ryan Gosling és Rachel McAdams már nincs együtt. http://foxydiva.wordpress.com/2009/03/15/hollywood-love/

Anja 2009.12.30. 14:04:41

nalam a top 3 teljesen stimmt, a kommentekkel, mindennel egyutt :D meg persze a RDJ is megdobogtatja a szivem a vegtelen rosszfius bajaval na de Hugh Jackman (nalam o lenne a no 2. Brad helyett aki mehetne a 4ik helyre) es Bruce Willis, meg ujabb kedvencek kozul Bradley Cooper, Gerard Butler es Ed WESTWICK (OH IGEN UFF AHH OOHHH NYAMM NYAMM NYAMM) egyertelmuen tarolnak a nyugdijas Harvey es Alan es izomagyu Dwayne helyett :D annak azert orulok, hogy Robert Pattinsont nem mondta itt senki, abba belebetegednek :DD

Ismeretlen_127886 2009.12.30. 14:15:53

Sziasztok! Izé. Bruce Willis, Vince Vaughn, Denzel Washington, John Cusack, Antonio Banderas, a többit írtátok már.

Ismeretlen_1068 2009.12.30. 14:17:58

57: te anja, ez az ed westwick tisztára úgy néz ki, mint a pattinson. :D mondd azt, hogy nem: http://us.imdb.com/media/rm57576960/nm2067953

Ismeretlen_17620 2009.12.30. 15:26:38

Hol van Hugh Jackman? :( Még csak nem is futott? :P Azééé ez így nem százas. Ja és kiazarájengoszlingkiazmiazmitakar? :P

Ziz 2009.12.30. 15:36:31

Drága Zsém! Tényleg nem tudom, hogyan maradhatott le Zachary!? :) és azt sem, ezt a képet, hogyan oszthatnám meg veletek... http://lizdurette.files.wordpress.com/2009/06/zachary-quinto-spock-star-trek-2597267-2560-1921.jpg

Ismeretlen_1068 2009.12.30. 15:38:10

61: ez a baba melyik boltban kapható? :)

Ismeretlen_104405 2009.12.30. 16:32:47

17 Részben. :-) Ki hitte volna, hogy ekkora egyetértés lesz Jackman körül. Kicsit keletebbre: Ken Watanabe, Iwo Jima és a doramák utolsó szamurája, valamint a 2000-es évek népszerű vuhsziábann szereplő urak sem sikerültek rosszul. Chow Yun-Fat, Jet Li, Tony Leung Chiu Wai és Takeshi Kaneshiro? 29 "melyik hollywoodi hírességgel mennék el sörözni" Neveket. :-)

dash 2009.12.30. 17:16:59

George Clooney? Jason Statham? Johnny Depp? és még sorolhatnám

zsé 2009.12.30. 17:29:00

Ryan és Rachel szakítottak? KIRÁ' :-)

zsé 2009.12.30. 17:30:35

Zitám, ez a kép Zacharyról kissé retusáltra sikerült, nem gondolod? ez a gyerek már boroválkozás után is azonnal borostás, nem? neked van tesztalanyod :-)

zsé 2009.12.30. 17:38:35

Anja: nyugdíjas Harvey?? kérem?? a Piano forgatása alatt 54 éves volt. mutass még egy 54 évest, aki így néz ki! korábban elhangzott James Spader és talán Kevin Bacon neve is. na, ők is nagyon rendben vannak, ők a futottak még... korábban kategória győztesei. túl sok mindent mostanában nem tettek le az asztalra.

Ismeretlen_78049 2009.12.30. 17:49:45

Wesley Snipes. Kihagytam, pedig van ott is test nem is kicsit :)

Ismeretlen_58585 2009.12.30. 18:26:13

Nálam Raoul Bova van az első 10 helyen, a többiek meg követik a sorban valahol, de Ralph Fiennes szorosan a 11. :D

tyrnadonna 2009.12.30. 18:29:38

heath ledger..........

Ismeretlen_9367 2009.12.30. 21:03:20

Mikor megláttam a főoldalon, tudtam, hogy R. Downey Jr. benne lesz. Régen is tetszett, de tegnap óta teljesen bele vagyok zúgva :D Hogy mi történt tegnap? Elgondolkodtam rajta, aztán vele álmodtam :D Nekem közülük még Norton szerepel a top 50-emben, de Alan Rickman se semmi :)

Ismeretlen_135268 2009.12.30. 21:22:13

ezek a 10 legszexisebbek? öcsém...no comment :D

Ismeretlen_95707 2009.12.30. 22:09:00

Til Schweiger? :) Csodálom, hogy Orlando Bloomot senki nem mondta... De ő szigorúan nem szőke hajjal és hegyes füllel :D Szegény-szegény rip Heath Ledger... Amikor Jokert játszotta, beleszerettem... Gerald Butler- ő énekelni is tud, nem is akárhogy ;)

Hesztia 2009.12.30. 22:49:23

Bardem, Downey, Jackman, Bale, Fiennes (de csakis Ralph), Bean, Mortensen, Cassel, Day-Lewis, és még egy Lewis csak a Damien, Rickman, Irons. És hogy ne menjek át "apám is lehetne" felsorolásba, jöjjön egy nem kimondottan ősférfi fajta, James MacAvoy...idevele.:) No és Michael Fassbender, nagyon-nagyon.

Hesztia 2009.12.30. 22:50:06

akarom mondani: McAvoy

Ismeretlen_1068 2009.12.31. 06:38:07

73: barna hajjal és hegyes füllel? :)

Ismeretlen_1068 2009.12.31. 06:38:47

74: fassbender, igen! csak szedjen már fel néhány kilót, az ég szerelmére.

klaca 2009.12.31. 10:03:27

Az első és az utolsó nekem pasi szemmel meglepő, de a legfőbb hiányosság: Paul Giamatti :]

Ismeretlen_19919 2009.12.31. 11:49:17

Hát nekem innen nagyon hiányzik Daniel Day-Lewis, ő nagyon, Jude Law, Johnny Depp, Marc-André Grondin, Ralph Fiennes, George Clooney-ban is van valami, Goran Visnjic, John Cusack, Colin Farrell, Colin Firth, Jimmy Mistry... és nekem még Orlando Bloom is, de feketén. És még biztos kihagytam jópárat, bár igaz, a fenti listából sem tennék ki mindenkit, Pitt, Gosling, Rickman maradna. Áh, lehetetlen 10-es listát állítani!

Ismeretlen_117770 2009.12.31. 13:00:28

Johnny Depp nekem is nagyon hiányzik a listáról, bár valóban inkább színészi teljesítménye miatt. Keanut már többen említették, szép fiúcska. Viszont szerintem nincs olyan nő, aki nem szeretett bele Patrick Swayzebe a Dirty Dancingben. :) Az első hely abszolút telitalálat, egyetlen apró kiegészítéssel, isteni a Törésben (ami amúgy is jó film) - és tulajdonképpen minden másban is. :)

anita 2009.12.31. 13:38:54

80: Dirty Dancing: Tök igazad van!

Ismeretlen_110017 2009.12.31. 14:23:16

Ez nagyon tetszik, jól összeválogattad őket. Igazából nem magamtól találtam a blogra,hanem ajánlották, és mindössze annyit írtak, hogy egyet fogok érteni. Valóban így volt, méghozzá Alan Rickman miatt. Ő az a férfi,akit nem látok, csak meghallom a hangját és nyert ügye van. Mindehez pedig társul egy olyan színészi tehetség, hogy az ember nem tud elszakadni a képernyőtől. Igazából egyszer azt írták róla, hogy senki nem adná neki a vízvezetészerelő szerepét.Nem azért nem, mert nem tudná eljátszani,hanem, mert mindenki azt hinné, hogy a vízvezetékszerelő a főszereplő.:) Azt hiszem van benne valami. Végezetül pedig még annyit, hogy abban szintén igazad van,a Sense and Sensibility-ben minden gondolkodás és félretekingélés nélkül Őt választottam volna:)

Ismeretlen_95707 2009.12.31. 14:55:47

76: a hegyes fül IS kizárva :D és az sem árt, ha van egy kis szakálla, mint a Mennyei Királyságban ;) meg a hosszú haj is pluszpont...

oj05 2009.12.31. 16:14:12

Alan Rickman-hez hozzátenném, [HP 7 SPOILER ON] hogy a Harry Potter franchise-nak hiába nem Piton a címszereplője, a hetedik részben kiderül, hogy az igazi főszereplő valójában ő, és a történet mozgatórugója is. Szóval van igazság a Földön. [SPOILER OFF] Egy ilyen listát a színésznőkről is!!! :D

Ismeretlen_100074 2009.12.31. 16:40:52

Miért van az, hogy ha állítólag a férfiak gondolkodása "túlzottan" szexuális, akkor nekik nem jut eszükbe ilyen listákat készíteni nőkről? Nézzétek meg a férfimagazinokat, nem igazán jellemző rájuk a hasonlítgatás / rangsorolás. Viszont azt kell mondanom, precíz és kimerítő a lista :)

Maggie 2009.12.31. 21:14:26

En is hianyolom Hugh Jackmant!S mi a helyzet Jake Gyllenhall-lal, Wiggo Mortensen-nel?Mindenesetre kivalo lista, tetszett nagyon es Brad Pit szerintem a legcool-abb a Meet Joe Black-ben volt.Koszi!

Ismeretlen_90239 2010.01.01. 14:16:44

ó, mein Gott! Jake Gyllenhaal! őt teljesen elfelejtettem, pedig ott a helye a listán, bár a Prince of Persiá-ra kicsit túlságosan felnyomta magát... sajnos RIP Patrick Swayze és Orlando Bloom is az absolutely no go kategória. sorry. számomra szinészileg egy fabatkát sem érnek. Alan Rickman rajongóknak nagyon ajánlom még a Texas: in demand című számának klipjét. sajnos, ide nem tudtuk feltenni, de, amit abban Rickman művel, az kimeríti a bugyinedvesítés fogalmát.

Ismeretlen_22899 2010.01.01. 16:07:02

Megirigyeltem: http://lobotomia.freeblog.hu/archives/2009/12/31/Szexi_lista/

Ismeretlen_1068 2010.01.01. 23:45:16

mark strong, kiváló választás! mondjuk csutakos lobonccal jobban bejött, mint katonásan. :)

Ági 2010.01.02. 16:16:34

Nálam Hugh Jackman vezet, de a listán van Gabriel Byrne és Sean Connery (igen, még mindig :-) Nincs benn Norton (piszok jó színész, de sajna nem szexi :-)) és nincs benn The Rock és Bardem. Ja igen, kemény 38 éves vagyok, Jackman "korosztálya" ;-)

Ismeretlen_1068 2010.01.02. 21:14:15

hallod, zsé? a tömeg jackman testét követeli! :)

murron 2010.01.03. 03:19:55

Irons mindenképp a tízben van nálam, Ewan McGregor és Gary Oldman szintúgy :)

anita 2010.01.03. 09:47:24

Nekem amúgy közömbös a fazon, de tény, hogy Jackman felsőteste volt az egyetlen tényező ami egy darabig legalább ébren tartott az Ausztrália című filmremek megtekintése közben..

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása