aeon flux

ready for the action now, danger boy?

készül az alien quadrilogy blu-ray Zalaba_Ferenc
2009. december 11. 08:07:33

Kategória: 4 komment

Eddig még csak pletykaszinten beszélhettünk az idegenek bekéküléséről - leszámítva egy gyorsan eltünedező borítótervet meg egy soha meg nem valósuló 2009. végi megjelenési időpontot -, ám a The Los Angeles Times-nak a minap adott interjújában Sigourney Weaver elkotyogta, hogy a következő hetekben audiokommentárokat fog rögzíteni a készülő ALIEN QUADRILOGY BD-hez.

A filmeket már DVD-n is élvezhettük kommentárral, de ezek össznépi beszélgetős sávok voltak (megjegyzés: a beszélő fejeket nem ritkán a hangmérnök terelte össze) és Weaver csak az első részből vette ki részét. Természetesen lehet, hogy az új kommentár is többszereplős lesz, de nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogy a harmadik és negyedik rész történetének elbaszarintásába alakításába erőteljesen belefolyó Weavernek milyen meglátásai lesznek a végeredménnyel kapcsolatban.

Címkék

horror sci fi action james cameron ridley scott aliens david fincher sigourney weaver jean pierre jeunet fox bd bd hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr174537392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikice 2009.12.11. 10:21:24

Az audiokommentárok után rögzíthetnék az ötödik részt is Ridley Scott közreműködésével, csak hogy a 3-4 után legyen egy jó rész is.

pitt 2009.12.11. 14:10:24

Ez igazán örvendetes, de fel nem foghatom a 3. rész szapulását kiváltó okokat. Nagyon jó klausztrofób, nyomasztó helyszínen játszódik, és a fegyenctéma is elég erős szerintem.

Ismeretlen_1068 2009.12.11. 15:49:24

2: klausztrofób helyszínen az első rész játszódik, a harmadikban hatalmas sivár és esetenként elég műanyag ízűen bevilágított terek vannak (a legrosszabb rész az, amelyben egy folyosót elvileg sorban lerakott gyertyák világítanak meg és így is életveszélyes helynek írják le, mert feneketlen kürtők tátonganak körbe-körbe és elég egy rossz lépés és bla-bla; jön az alien, a gyertyák elkezdenek kihúnyi, az emberek meg hunyorognak, miközben az egész szituációt 60-80 wattos égők világítják be).

andrew1975 2009.12.12. 11:08:51

Én sem értem, miért bántja mindenki a 3. részt! Ha megnézzük a 4 részt, mindegyik teljesen más, és épp ezért tetszik nekem mind a 4. Akárki akármit is mond, Fincher kézjegye meglátszik ezen a részen, és hát ugye mondanom sem kell, mekkora zseninek tartom! (Más kérdés, hogy a végén már a nevét sem akarta hozzá adni, ettől függetlenül szerintem nem kell szégyenkeznie miatta!)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása