aeon flux

ready for the action now, danger boy?

box office hazai: ünnepi hangulat Takács Máté
2009. szeptember 21. 18:08:45

Kategória: 18 komment

A magyar mozik bevételei, 2009. szeptember 17 - 20.

Hiába csökken népszerűsége 2007-es csúcsa óta, a MoziÜnnep még így is az év második legforgalmasabb hétvégéje a karácsonyt magában foglaló téli szünetit követően. Idén több mint 300 ezren (végleges adattal update: 400 ezren) mentek a moziba be országszerte csütörtök és vasárnap között (tavaly 400 ezer fölött, két éve 545 ezren tettek így); a top 10 filmjeire 275 ezer jegy kelt el, ami egyébként 20,6%-kal kevesebb mint az említett rekorder, a két évvel ezelőtti ünnep. A legtöbben az elmúlt hónap slágereit, vagyis Tarantino BECSTELEN BRIGANTYK című munkáját, illetve a RÁGCSÁVÓK-at választották, de bevétel frontján a rendezvényre jegyár szempontjából (nem így nézőszám tekintetében) immúnis A VÉGSŐ ÁLLOMÁS 3D lett ismét nyerő, hiszen az InterCom bemutatója többet kasszírozott, mint egy hete. Következzék tehát egy rendhagyó, Budapestre részletekbe menően kitérő helyzetjelentés, vagyis nézzük, mit néztünk!



A magyar mozik bevételei, 2009. szeptember 17 - 20.

Hiába csökken népszerűsége 2007-es csúcsa óta, a MoziÜnnep még így is az év második legforgalmasabb hétvégéje a karácsonyt magában foglaló téli szünetit követően. Idén több mint 300 ezren (végleges adattal update: 400 ezren) mentek a moziba be országszerte csütörtök és vasárnap között (tavaly 400 ezer fölött, két éve 545 ezren tettek így); a top 10 filmjeire 275 ezer jegy kelt el, ami egyébként 20,6%-kal kevesebb mint az említett rekorder, a két évvel ezelőtti ünnep. A legtöbben az elmúlt hónap slágereit, vagyis Tarantino BECSTELEN BRIGANTYK című munkáját, illetve a RÁGCSÁVÓK-at választották, de bevétel frontján a rendezvényre jegyár szempontjából (nem így nézőszám tekintetében) immúnis A VÉGSŐ ÁLLOMÁS 3D lett ismét nyerő, hiszen az InterCom bemutatója többet kasszírozott, mint egy hete. Következzék tehát egy rendhagyó, Budapestre részletekbe menően kitérő helyzetjelentés, vagyis nézzük, mit néztünk!

A csúcson
Bár A VÉGSŐ ÁLLOMÁS 3D-re nem vonatkozott a kedvezmény, az eltökélt mozizni vágyók célba vették a 3D-s termeket is. A szinkronizált horrorfilm esetében 14,7%-kal több szék volt foglalt, mint nyitányakor, így 42,7 millió forinttal ismét győzedelmeskedett (nézőszám szerint a film csak negyedik). Az Aréna Plaza multiplexében a rengeteg cím közül ezt tüntették ki legtöbben figyelmükkel, hiszen csak az ország legnagyobb mozija több mint 4500 látogatót fogadott reá; ez persze nem csoda, lévén a Cinema City engedheti csak meg magának, hogy az egyre sűrűsödő 3D-s kínálat mellett egész termet áldozzon a matinék mellett egy felnőtt korosztálynak szóló alkotásra is. Az országos összbevétel ezek után már meg is közelíti a 100 milliót, ami páratlan a műfaj háza táján. Az összesen 63 ezer látogatóból még akár 100 ezer is válhat, de ez egyelőre még a jövő zenéje.

További filmek
Nézőszám tekintetében a UIP által forgalmazott BECSTELEN BIRGANTYK viszi a pálmát. A világszerte nagy sikernek örvendő műre 45 631 jegyet adtak el (messze többet mint a premier hétvégéjén), ami mellé 23,3 millió forintos bevétel párosul. A brigantyk zsákmánya így megközelíti a 187 milliót, nézőszáma pedig éppen meghaladja a 187 ezret; ezzel új távlatok nyílnak meg a két és fél órás háborús mozi előtt, hiszen a TRANSFORMERS: A BUKOTTAK BOSSZÚJÁ-t is megelőzve válhat a forgalmazó legsikeresebb 2009-es nevezésévé. Ezt feltehetőleg kevesen gondolták volna az év elején. A második helyre a RÁGCSÁVÓK futottak be mind bevétel, mind nézőszám olvasatában. Hogy a brigantykat megelőzték pénzügyileg, az a 3D-s vetítéseknek köszönhető, hiszen a multiplexek ebből még azért nem engedtek. A Fórum családi filmjét szintén többen választották most, mint első napjaiban, s a 42 784 nézővel a 170. ezredik áll már a küszöbön. Ehhez 190 milliós bevétel társul, így már csak egy mancsnyújtásnyira van a VOLT számaitól; teljesítésével a Fórum eddigi második legjövedelmezőbb bemutatóját jegyezheti idén.

17,2 millióval negyedik bevételileg a HAJSZA A FÖLD ALATT, míg 33 379 nézője dobogós helyezést is kölcsönöz neki. Az InterCom akciófilmje kétszer annyi érdeklődőt fogadott, mint bemutatójakor, s eddigi nézőinek éppen felét szerezte meg az elmúlt négy napban. Ha valamilyen csoda folytán jó hírét keltenék az alkalmi mozizók, még a 100 ezer fő sem lenne elképzelhetetlen végül Tony Scott rendezésének. A hetedikről az ötödik helyre lépett elő az év abszolút bajnoka, a JÉGKORSZAK 3: A DINÓK HAJNALA. Az InterCom animációs mozijának 3D-s előadásai is potom 500 forintba kerültek, így nem is csoda, hogy 292%-kal több belépőt számlálhattak meg a jegyszedők, mint egy hete. A szuperlatívuszokkal illethető teljesítményű bemutató, 14,1 milliót hozzátoldva eddigi bankolásához, immáron a mindenkori magyar piac legnagyobb bevételt elért produkciója a maga 756 millió forintjával. Ezt az összeget 626 ezren dobták össze, így már a harmadik rész vezet a trilógiában megtekintők szerint is, mindemellett a SHREK-folytatások még több mint százezres távlatban leledzenek. Lóugrásszerű előretörés jellemzi a MÁSNAPOSOK-at. Az InterCom 572%-kal nagyobb nézőforgalmat figyelhetett meg, s a 25 384 nézővel járó 13 millió forinttal bizony a 300 milliós mérföldkő mellett is elsüvített az év vígjátéka, ami azt jelenti, hogy éves szinten is dobogóssá vált. A 300 ezer néző is meglesz még, főleg úgy, hogy home videón még egy ideig biztos várni kell rá.

Mindkét szempontból hetedik helyen tartózkodik a FÉRJ ÉS FÉLESÉG. A Palace Pictures bemutatója jó nyomon jár, hogy bizalmat keltsen gazdájában a jövőre nézvést, hiszen kevesebb mint egy hónap alatt csaknem 54 ezer jegy fogyott rá - ennek 40,9%-a legutóbbi hétvégén. A romantikus vígjátékokból sosem elég, de még a régebbi kedvenceket is nehezen ereszti a magyar. A NÁSZ-AJÁNLAT nem kevesebb mint 607%-ot javított múltheti nézői adatán, majdnem 20 ezer újabb pártfogót szerezve. Ezzel a Fórum gyermeke már rövid távolságba került a negyedmilliós nézőszámmal, míg bevételei a 260 milliót feszegetik. A kilencedik hely jutott a majd' két hónapja látható HARRY POTTER ÉS A FÉLVÉR HERCEG-nek. Az InterCom fejőstehene szintén több száz %-kos növekedést könyvelhet el, míg bevétele 119%-kal jelez magasabb értéket. Nézőszámban ezzel a lökettel a félmillió még teljesíthető talán, amihez 535-540 milliós bevétel tartozhat. Mindez nem változtat azon a tényen, hogy az Észak-Amerikában bevétel szerint másodikká vált epizód nálunk a legkisebb érdeklődést kiváltó szerepét kapta. A sereghajtó az egy helyet visszacsúszó KÍSÉRTETJÁRÁS CONNECTICUTBAN lett. A Fórum horrorfilmje ettől függetlenül már bevételét is több mint megduplázta, nézőszámban pedig pláne jobbat produkált, mint rajtjakor egy hete. A most 19 ezer néző azonban sokkal már nem fog növekedni, hiszen várhatóan a tavalyi, a MoziÜnnepen jól teljesítő HÍVATLANOK mintájára csakhamar eltűnik a süllyesztőben.


Budapesti körkép
Bár országszerte felpezsdült a mozis élet, leginkább a vidéki filmszínházaknak tesz jót a MoziÜnnep. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az első tíz helyezett összes nézőjének most csak 56,7%-a került a fővárosból, szemben az elmúlt két hét 63-65%-os arányával. Ettől függetlenül persze, mint mindennek, e rendezvénynek is Budapest az első számú élvezője. A fővárosban összesen 211 037-en látogattak el a nézőterek sötétjébe, ami azt jelenti, hogy átlagosan 68,5-en ültek minden vetítésen (hogy a feledik nézők lábai, avagy karjai és feje, azt nem tudni). Emellett a kihasználtság 35,1%-ot mutat, ám mindhárom adat elmarad némileg a tavalyitól, amikor is 227 972-en moziztak (átlagosan 71-en), 36,7%-os kihasználtság mellett. A bevétel persze nőtt: a 2008-as 113,2 millió forinttal szemben most 123 milliót kerestek a mozik. De hogy melyik mozi mennyit, melyik filmen és milyen kihasználtsággal? Lássuk!

Premier előtti filmek
Kezdjük a reklámszöveg egyik sarokpontjával, a premier előtti filmekkel. Ilyenből idén nem kevesebbel, mint 11-gyel kedveskedtek a forgalmazók. A Fórum Hungary az október 8-án érkező PIPPA LEE NÉGY ÉLETÉ-nek kívánta jó hírét kelteni; az öt moziban játszott filmre 2645-en voltak kíváncsiak, ami 42,2%-os, de amúgy igen változatos telítettséggel járt. Míg a Puskin mozi 78,9%-ig megtelt, addig a Palace MOM Park 20%-os érdeklődés alatt volt kénytelen vetíteni a filmet. Az InterCom A CSÚF IGAZSÁG-gal szállt versenybe: két héttel a bemutató előtt volt látható a Mammutban és a Westendben a romantikus vígjáték, s 1439 jegy eladásával 90,9%-os kihasználtsággal vetítette a Palace Cinemas két legnépszerűbb filmszínháza. A Best Hollywood egy szinkronizált orosz háborús produkcióval, AZ ADMIRÁLIS-sal jelentkezett. Az 1352 nézőt vonzó film 29 előadása mindössze 27,7%-os kihasználtságot hozott, de a mindig megbízható Puskin mozi Körhinta terme átlagosan háromnegyedéig mind a négy alkalommal megtelt. A Művész és a Puskin tűzte műsorra az eheti premier MEGTÖRT ÖLELÉSEK-et. A Budapest Film forgalmazta Almodóvar-alkotás teljesen megtöltötte a Puskin és a Művész mozit, így már közel ezer nézővel vág neki a vélhetően sikert hozó első teljes értékű hétvégének. Gárdos Péter új filmje, a TRÉFA a Mammutban és a Művészben került műsorra, s az átlagolva 78,6%-os kihasználtságot jó eredményként értékelhetjük. A Budapest Film filmjére 434-en ültek be. Hasonló arányt jegyez az 1 című film is; a Művészben 314 műértő fordult meg öt előadáson. A Szimplafilm nem halogatta tovább a VÉRVONAL bemutatóját, így most Budáról valamely úton ment a Toldi mozihoz az, aki kíváncsi volt premier előtt az izlandi rendező alkotására; 299 ilyen egyént jegyeztek fel, de csak 20,5%-os kihasználtságot.

A Palace Cinemas exkluzív vetítést is tartogatott a szakadár módon szervezett Palace Filmnapok keretében. A Westendben mutatták be egyetlen alkalommal a csütörtökön startoló DISTRICT 9-t. 187-en tódultak be, ami 95,9%-ig töltötte meg a nézőteret. Szintén egy előadást ért meg most az UTOLSÓ IDŐK című film. 95-en zarándokoltak el a Művészbe, hogy 86,4%-ig megtöltsék a Bunuel termet. A szintén itt és az Urániában vetített A HETEDIK KÖR, illetve az Urániában prezentált Halász Judit-mozi, a CSIRIBIRI erőtlen kihasználtságot jegyzett.

A premierként játszott HITVALLÓK ÉS ÜGYNÖKÖK-re csupán 68-an merészkedtek be az Uránia Fábri termébe, ami 28,3%-os birtokbavételt jelent.

A Top 10
A budapesti top 10 összetételében megegyezik az országossal, csak pár helycserére lehetünk figyelmesek. A BECSTELEN BRIGANTYK-ra 28 623-an ültek be, ami 45,1%-os kihasználtságot hozott. A Toldi-Művész-Puskin pár előadásos triumvirátusától eltekintve (ahol csaknem teltházzal futott a film), a Westend terme volt leginkább zsúfolt a maga 76,8%-ával. A második helyezett RÁGCSÁVÓK 20 706 egyént rángattak be magukhoz, ami 28,6%-os telítettségre volt elég összességében. Legjobban a Sugár délutáni előadásai teltek meg (79,2%), míg a teljes árú 3D-s vetítések legjobb esetben is csupán 23%-os kihasználtság mellett futottak. A filmre az áltagos jegyár 623,3 forint volt. Harmadik a fővárosban is a HAJSZA A FÖLD ALATT. Travolta és Washington 19 169 utast csábított el egy körre, 36,4%-os kihasználtsággal, szóval azért a fiatalabbaknak még nem kellett átadni a helyet a nyugdíjaskorúaknak. A legjobb eredményt újfent a Sugár jegyezte a fél nyolcas vetítéssel (85,6%), míg a mélypontot a Palace Pólus Center jelentette 10.15-kor, 8,6%-kal.

Mivel a Palace Cinemas a fővárosban erős, s képes napi hét vetítést is biztosítani a maga filmjének, nem csoda, hogy a FÉRJ ÉS FÉLESÉG a hetedik helyett a negyedik helyre érkezett Budapesten. A 16 900 néző kétszer annyi, mint a nyitóhétvége közönsége, s egyébként 36,4%-os összkihasználtságra volt elég. A Corvin mozi délutáni, Jávor termében tartott vetítése 57,9%-ot hozott, ami a film legjobbja. Hatodik helyett ötödik a fővárosban a MÁSNAPOSOK. A fergeteges vígjáték csak kevéssel maradt le Uma Thurmantől, viszont 46,3%-ig töltötte meg termeit; leginkább a Corvinban tülekedtek, hiszen a kora esti-esti screeningek több mint kétharmados házzal futottak. Hatodik a JÉGKORSZAK 3: A DINÓK HAJNALA. A 13 917 néző ugyan 30% alatti kihasználtságot jelent, nem szégyellnivaló ez, főleg olyan részeredményekkel, mint a Westend 2. számú 3D-s termében, 17.00-kor mért 89,1%-os foglalt szék-arány. Ugyanezen moziban a normál vetítések kihasználtsága 26-27% körül mozgott. Noha ebből a filmből a 3D-s verzió is 500 forintot kóstált, a MOM Park még így is csupán 17%-os forgalommal volt kénytelen beérni.


Országosan negyedik volt, itt most csak hetedik nézőszám tekintetében A VÉGSŐ ÁLLOMÁS 3D. Némileg lanyhult az érdeklődés a horrorfilm iránt, s ezúttal még a 42,4%-os kihasználtság sem csoda, hiszen korlátozott a vetítő helyek száma. A Westend 70% fölötti kihasználtsággal játszotta az 1582 forintos átlaghelyárú filmet. Az ezer nézőnél többet vonzó címek között egy valószínűtlen versenyző, a KÍSÉRTETJÁRÁS CONNECTICUTBAN esetében mérhették a legjobb kihasználtsági arányt. 53,4%-ban foglaltak helyet a 6 moziban, amelyek közül ismét a Sugárban sorakoztak fel arányaiban a legtöbben, hiszen 72%-ig teltek meg az esti előadások. A kilencedik helyezett NÁSZ-AJÁNLAT legnépszerűbb - már ami a kihasználtságot jelenti - a Cinema City Arénában volt a maga 80,9%-ával, összességében pedig ez az adat 47,5%. A tízes listát a HARRY POTTER ÉS A FÉLVÉR HERCEG zárja 8441 nézővel és 29,4%-os kihasználtsággal. Legjobb eredménye a Palace Lurdy Házhoz fűződik, ahol a 11.15-ös vetítésre a jegyek 73,9%-át eladták. A mélypontot az Európa mozi 5 fős (4,85%-os) előadása jegyzi, míg a szokott áron futott négy IMAX-előadás átlagban 16%-ig telt terem mellett pergett.

További, 1000 néző felett teljesítő filmek (csüt-vas nézőszám; kihasználtság)
11. Görögbe fogadva (5453; 37.3%)
12. G.I. Joe: A Kobra árnyéka (4683; 42.6%)
13. Pokolba taszítva (3627; 39.3%)
14. Excsajok szelleme (2800; 49.4%)
15. Pippa Lee négy élete
16. Szerelem második látásra (2525; 29.8%)
17. Transformers: A bukottak bosszúja (2442; 22.1%)
18. Közellenségek (2393; 50.3%)
19. Angyalok és démonok (2149; 41.7%)
20. Coco Chanel (1814; 51.8%)
21. Két szerető (1607; 52.8%)
22. A csúf igazság
23. Az admirális
24. Gyors meló (1165; 15.2%)
25. Gettó milliomos (1142; 22.7%)
26. Alkonyat (1074; 33%)

100%-os kihasználtsággal futó filmek
Ilyesmire manapság természetesen csak az artmozik képesek. Az Európa 42 férőhelyes kamaraterme A FELOLVASÓ-ra és a MADE IN HUNGARIA-ra telt meg, míg az Uránia A NŐ MÁSIK ARCÁ-ból tartott teltházas vetítést. A Művész a MEGTÖRT ÖLELÉSEK mellett a COCO CHANEL két előadására is kitehette a "sold out" táblát.

Az aeonflux kedvencei
A februárban bemutatott A LÁTOGATÓ-ból a Művész mozi tartott egyetlen vetítést a Huszárik teremben, amin jómagammal együtt heten vettek részt; ez 13,5%-os kihasználtságot jelent. A július óta látható ENGEDJ BE! most a Palace Mammut műsorára is felkerült, s a 22.30 kezdésű négy vetítés, 20,8%-os kihasználtsággal, 167 érdeklődőt vonzott, összesen pedig 317-tel gyarapodott 5000 fölé a film nézőinek száma. A FANBOYS - RAJONGÓK HÁBORÚJA egyetlen odeonos előadásán 12-en fordultak meg, ami nemegészen 12%-os kihasználtságnak felel meg; a filmre eddig 541 jegy fogyott.

Mozik egyéni számai [csüt-vas össznézőszám; kihasználtság; legnézettebb film és nézőszáma]
Cinema City Aréna [34 695; 33.47% - IMAX nélkül 33 153 és 37,82%; A végső állomás 3D - 4516]
Corvin Budapest Filmpalota [14 607; 43.5%; Becstelen brigantyk - 4024]
Palace Campona [18 097; 33.53%; Jégkorszak 3: A dinók hajnala - 2109]
Palace Duna Plaza [11 803; 24.7%; Becstelen brigantyk - 1664]
Palace Lurdy Ház [18 290; 39.1%; Hajsza a föld alatt - 2068]
Palace Kossuth [2612; 23.3%; Az admirális - 450]
Palace Mammut [22 584; 41.4%; Becstelen brigantyk - 2459]
Palace MOM Park [9435; 17.3%; Becstelen brigantyk - 2198]
Palace Óbuda [7505; 24.5%; Becstelen brigantyk - 1520]
Palace Pólus [8312; 28.4%; Becstelen brigantyk - 896]
Palace Westend [40 540; 53.2%; Férj és féleség - 4033; itt a Becstelen brigantyk csak a 4.]
Sugár mozi [8734; 50.3%; Becstelen brigantyk - 2447]
Művész mozi [4563; 38.4%]
Puskin mozi [3825; 41%]

Ami jön
A forgalmazók hagyták, hogy a korábbi filmjeik növeljék mutatóikat, de csütörtökön már özönlenek is a friss sikerfilmek: IMAX vásznon is záporoznak majd az étkek a DERÜLT ÉGBŐL FASÍRT-ban, betekinthetünk a DISTRICT 9-ba, de csak saját felelősségünkre, és a már megismert kisebb címek is teljesen tárt kapukkal várják a még ki nem merült látogatót.

a UIP Duna Film támogatásával

Címkék

lista box office budapest film forum hungary moziunnep intercom magyarvalosag uip duna film box office hazai palace pictures

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr374537103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daemiaen 2009.09.21. 18:40:25

Ez aztán az elemzés! :)

Ismeretlen_1068 2009.09.21. 18:41:14

nagyon komoly beszámoló.

Ismeretlen_37501 2009.09.21. 19:06:06

Huh, ez össze lett rakva rendesen.

Ismeretlen_129422 2009.09.21. 19:37:10

TheHun! Csodálatos összefoglaló!!! Köszönjük! A legizgalmasabb rész nekem a vége, a mozik eredményei! :) Lehet olyanra számítani majd, hogy csinálsz év végén egy összesített mozis listát, hogy melyik filmszínház hogyan teljesített? Már ha nem üzleti titok az ilyen. Arénába meg többet nem megyek,ha ilyen tömeg lesz, iszonyatosan elrontották a Pokolba taszítvát a "kulturált" moziünnepelők! (végig pofázott a terem harmada, jó néhányan meg vihogtak a film alatt... soha többet!) Ezentúl keddenként megyek moziba! :)

Ismeretlen_129422 2009.09.21. 19:40:57

Most nézem, hogy a MOM Park nagy bajban van, még a Duna Pláza is megverte kihasználtságban. Pedig 3D-s terme is van előbbinek. Annak meg nagyon örülök, hogy a Lurdy tartja 4. helyét. Sok szép élmény köt oda!

Ismeretlen_1068 2009.09.22. 08:12:58

solfilo: moziünnepen nem szabad moziba menni, kivéve ha annyi szabadidővel rendelkezel, mint TheHun. :)

Ismeretlen_1068 2009.09.22. 08:14:52

mint ahogy saját topikjában jeleztem, az ENGEDJ BE! 5.000-ik nézőjét (egyelőre) virtuális pezsgőbontással ünnepeltük. plusz örülök, hogy bizalmat szavaztál a THE VISITOR-nak. maximálisan megérdemli - egyszer talán daesu is felismeri értékeit. :)

Ismeretlen_1068 2009.09.22. 08:17:34

ami pedig a FANBOYS-t illeti, az odeon jól elbánt a saját filmjével, de hát nagyon nem vagyok ezen meglepve.

Ismeretlen_82723 2009.09.22. 12:32:24

Nah, azért én bizony már így az elején egy tárgyból az érvényességet kockáztattam azzal, hogy ennek az írásnak nagyobb figyelmet szenteltem, mint a házi feladatnak. De mindent az olvasókért. Amúgy 2,5 óra volt az egész, nem több. A Fanboys bemutatóját meg talán kár volt hirtelen előrehozni egy héttel anno.

hahakocka 2009.09.22. 15:52:11

A 2008-as-ról is voltak ilyen adatok vagy ezt most találtátok csak ki? Nagyon jó lett ez a listázás.

Ismeretlen_84013 2009.09.22. 16:24:28

Elég komoly cikk, ilyenek még jöhetnek. :)

Ismeretlen_112472 2009.09.26. 09:22:05

Bocsánat a késői reagálásért, de csak ma tudtam, enneka kitűnően összerakott bejegyzésnek a végére érni. TheHun! Le a kalappal! Nem semmi munka, amit hétről hétre magadra válalsz. Én a feleségemmel a Nász-Ajánlatot néztem meg, a Westendben vasárnap este, és olyan 80-90-os volt szerintem a teremkihasználtság. A film maga nagyon tetszett. Nem csoda hogy Sandra kisasszony legnézettebb filmje lett. Már nagyon várjuk életem párjával a DVD megjelenést. :) Érdekes azonban hoyg kevesebben moziztak az idén, mint tavaly vagy tavalyelőtt ilyenkor. Nálunk nagy tömeg volt a Westendben az tuti. Én is szívesen olvasnék egy év végi beszámolót, de nem leszek telhetetlen, mert azért valamikor tanulnod is kell Hun! :) Nehogy a suli rovására menjen a sok sok elvárás teljesítése! Már várom a holnapi-holnaputáni beszámolóidat.

Ismeretlen_1068 2009.09.26. 09:43:12

12: novembernél tovább nem kell várnotok. :)

Ismeretlen_112472 2009.09.26. 09:53:18

Dejó, dejó! :) (Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar olvassa valaki a bejegyzésemet.) ;)

Ismeretlen_1068 2009.09.26. 09:55:25

nincs más választásom: a rendszer minden kommentről küld értesítést. :)

Ismeretlen_112472 2009.09.26. 10:25:02

Nem egy rossz beállítás. :) Habár néha biztos bosszantó. (És vajon TheHun is kap ilyen üzeneteket a saját bejegyzéseihez?)

Ismeretlen_82723 2009.09.26. 15:38:27

Hál'istennek ez a főszerk kiváltsága. :) Amúgy update: 400 ezren voltak összesen moziban, szóval a tavalyit sikerült hozni. Szerintem nem lenne rossz ötlet egy második, áprilisban tartandó moziünnep. Annak az időszaknak is elkel a fellendítés.

Ismeretlen_1068 2009.09.26. 15:52:44

októberben jubilál a művész. kíváncsi vagyok, milyen filmekkel fognak ünnepelni. remélem, lesz sok régi kincs.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása