aeon flux

ready for the action now, danger boy?

heat: the director's cut? Zalaba_Ferenc
2009. augusztus 24. 14:19:38

Kategória: 3 komment

Szerintem eme kiadvány minden, magára valamilyen szinten adó HD-fan kívánságlistáján szerepel, s ezt a Warner Home Video is jól tudja, mivel november elején végre piacra a HEAT BD-változatát (eme dátum az amerikai megjelenésre vonatkozik - a hazai is tervbe van véve, csak még az időpont nem tudott). A kiadvány specifikációk és extrák tekintetében nem fog meglepetést okozni (TrueHD eredeti hanggal és a néhány éve megjelent új változat extráival, azaz előzetesekkel, kommentárral, 11 kimaradt jelenettel és öt dokumentumfilmmel bír majd), ugyanakkor a napokban publikált hátsó borító érdekes infóval szolgál:

A csodálatosan akkurátus keretezésnek hála láthatjátok, hogy Blu-ray-en a film nem csak minőségben, de tartalomban is változik: a WHV ez ügyben még nem adott ki hivatalos tájékoztatót, szóval azt senki sem tudja, pontosan miben tér el ez a változat a korábbihoz képest, a rajongók arra viszont rájöttek, hogy a játékidő két perccel megrövidült. Lehet, hogy Ridley Scott mellett Michael Mann is belép a rövidebb rendezői változatok gyártóinak szűk létszámú klubjába?

Címkék

thriller natalie portman al pacino robert de niro michael mann alternative version warner bd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr594537036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_114557 2009.08.24. 14:56:53

Ha lenne Blue-ray lejátszóm biztosan beruháznék erre a filmre. Addig is megelégszek a dvd verzióval. A rendezői változatra viszont nagyon kíváncsi lennék, gondolom nem csak szimplán az a -2perc a különbség, hanem pl más a vágás, stb. Aki esetleg látta az mondhatna róla pár szót!

Ismeretlen_1068 2009.08.24. 15:01:03

igazából arról is szól a vita, hogy nem is két perc az a minusz, hanem csak fél, de egyelőre még nem tudni, miben lesz más ez a verzió - nem hinném, hogy olyan szignifikánsak lennének a módosítások, különben ezt a front-oldalon is feltűntették volna.

Ismeretlen_93066 2009.08.24. 15:19:23

nocsak. várjuk:)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása