aeon flux

ready for the action now, danger boy?

drag me to hell: véresebb és hosszabb Zalaba_Ferenc
2009. augusztus 24. 12:09:37

Kategória: 2 komment

Már a moziban is néztem, mint ugyanott szokás, hogy a DRAG ME TO HELL csak PG13-as besorolást kapott (sarokpontok: kiloccsantott agyvelő, szemgolyók, patakvér és egy halott száján kicsurgó balzsam az arcba), így aztán kíváncsian várom az Amerikában október közepén megjelenő DVD- és BD-változatot, hogy vajon az mivel tud rátenni egy lapáttal a film konstans para/muri szolgáltatásaihoz ahhoz, hogy megkapja az "unrated" minősítést. Marketingszag terjed a levegőben, de azért nagyon remélem, hogy hozzánk is ilyen formában jut el a film, hm, kedves BuFi?

Címkék

horror sam raimi alternative version dvd borito dvd release bd release bd borito

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr134537035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_126095 2009.08.24. 16:10:02

Azért remélem, hogy a plusz gore nem von le a film élvezeti értékéből. Szerintem már a moziverzió is kellően brutális volt; nekem nem volt hiányérzetem egy jelenetnél sem.

Ismeretlen_104632 2009.08.24. 16:34:05

Kár, hogy Miskolcra nem jutott el a film.:(

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása