aeon flux

ready for the action now, danger boy?

fanboys díszelőadás Zalaba_Ferenc
2009. augusztus 07. 09:46:49

Kategória: 4 komment

Az Odeon-Lloyd honlapjáról:

Alighogy véget ért a Gasztrovizuális hétvége, az Odeon-Lloyd mozi egy újabb meglepetéssel kedveskedik látogatóinak és a Star Wars világ rajongóinak.

És azért, hogy a Fanboyst ne csak a fanatikus Star Wars és mozirajongók várják, hanem azok is, akik nem elégszenek meg csupán a filmélménnyel, egy olyan fergeteges estével készülünk, ahová még maga Darth Vader (Bakancsos Ádám – a Nagyúr hivatalos magyarországi képviselője) is ellátogat. A Sötét Nagyúr azonban nem lesz egyedül, elhozza magával birodalmi rohamosztagosait, (akik többek között a jegykezelést is bonyolítják) és más a Star Wars univerzumból ismertté vált galaktikus kalandor is velük tart.

A program nyitásaként az igazi magyar, beöltözött fanboyok fogják osztogatni a Fanboys – Rajongók háborúja plakátokat a Nyugati téren (Westend előtt) előre láthatólag 17:30-tól. Majd az Odeon-Lloydba érkezve fogadják a vendégeket és szívesen veszik ha egy-két fotó is készül róluk a családi fényképalbumba.

A Csillagok Háborúja „hangulat” fokozásához pedig Jobbágy Tamást hívtuk segítségül, aki a Greedo Star Wars Shop tulajdonosaként felajánlott relikviáit az Odeon-Lloyd mozi előterében állítja ki. A tökéletes szórakozás érdekében, pedig a mozi büféje kifejezetten erre az alkalomra kevert „Halálcsillag” koktéllal várja a vendégeket.

Ez pedig egy kis kiegészítés:

A program egy része igazából folyamatos: a Star Wars relikviák hetekig az Odeonban állomásoznak majd - természetesen szigorú biztonsági intézkedések mellett -, remélhetőleg a Halálcsillag koktél sem fogy el, feltéve ha Jabba nem látogat el hozzánk, továbbá a Birodalom volt olyan kegyes és két hétre rendelkezésünkre bocsájtott rohamosztagosokat, akik jegykezelőnek álcázva lázadó kutyák után kutatnak majd az Odeon-Lloyd területén. :)

A plakátosztogatásra, melyen Darth Vader nagyúr is részt vesz, MA DÉLUTÁN kerül sor, mint ahogy a díszelőadások is ma lesznek (19:45-től és 21:30-tól). Gyertek el!

Üdv: Odeon

Címkék

star wars odeon magyarvalosag

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr484536987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_82723 2009.08.07. 11:04:21

Vajon a jegypénztároson működne a jedi mind trick ("Nem kell kifizetnem a jegyet.")? Amúgy mi lett volna itt, ha az Odeon A Sith-ek bosszúját is műsorra tűzi anno? Meghívják George Lucast? :)

Ismeretlen_1068 2009.08.07. 12:27:06

és nálad az, hogy "nem csak délelőtt megyek moziba"? :)

Ismeretlen_1068 2009.08.07. 16:28:45

darth vader szót kér: http://odeon.hu/hir.phtml?id=4847

hanzo 2009.08.08. 20:41:50

de ilyenekről én phaszért maradok le

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása