aeon flux

ready for the action now, danger boy?

ridley scott rendezi az alien prequelt Zalaba_Ferenc
2009. július 31. 08:38:54

Kategória: 1 komment

A Variety bejelentése alapján Ridley Scott végre visszatér ahhoz a zsánerhez, amely megteremtette számára a hírnevet, méghozzá annak a filmnek az előzményével, melyet ő maga dirigált. Az ALIEN-filmek rajongói régóta imádkoznak ezért a hírért, én mégis szkeptikus vagyok: Scott jó pár ambíciózus projectet dirigált az elmúlt években, volt köztük mammutsiker (GLADIATOR, HANNIBAL), mammutbukta (KINGDOM OF HEAVEN), de leginkább azok az indifferens darabok zavarnak, melyek semmit nem tudnak hozzátenni egy ilyen kaliberű rendező rezüméjéhez - olyan profin összerakott rutindarabok, melyekből hiányzik a lelkesedés és a kurázsi. Ugye nem kell messzebb mennem a BODY OF LIES-nál? Képes lesz-e a 72 éves Scott úgy folytatni, pontosabban előzményt gyártani egy idén 30 éves filmhez, hogy az friss, lelkes és emlékezetes legyen? Egy biztos: az AVP-fertőnél jobb lesz.

A forgatókönyvet egy újonc, Jon Spaihts írja, aki valamiféle titkos felfedezett lehet, ugyanis épp 4 vagy 5 különböző készülő sci-fi-projectben van benne a keze. A feltételezések szerint a film közvetlen előzménye lesz az ALIEN-nek, azaz valószínűleg arra a hajóra koncentrál, melynek romjai között Ripleyék megtalálták az idegentojásokat. A kérdésem csak az: jut-e így szerep emberi karakternek is? Az AVATAR után ez nem jelenthet gondot, de valami akkor is bűzlik. :)

Címkék

sci fi ridley scott aliens prequel filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr274536966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Action 2009.07.31. 09:12:04

Lehet, hogy némafilm lesz: elefántszörnyek harcolnak az élienekkel 2 órán keresztül. Tök forradalmi lesz :) Ridleyvel kapcsolatban nekem is mostanában a középszer jut az eszembe, ez a Robin Hood se sok jót sejtet. De ne legyen igazam, legyen jó az Alien 0.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása