aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: inglorious basterds (2009) Angyalosi Ádám
2009. július 01. 14:57:52

Kategória: 7 komment

A nemzetközi vizekre készített Basterds előzetes annyira szokatlan hangulatot áraszt, hogy nehéz elhinni, hogy ugyanahhoz a filmhez készült, mint az eddigi darabok. Tarantinot ismerve ez tükrözi jobban a kész művet (mely a pletykákkal ellentétben nem fog vágásokon átesni - a cannes-i verzió kerül majd a mozikba is).

Címkék

trailer tarantino brad pitt war movie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr724536849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ebuk 2009.07.01. 16:59:28

bidnisz (: marhára várom már.

Ismeretlen_87626 2009.07.02. 10:56:16

Igazán nem akarok kötekedni, de én úgy tudom, hogy nem a cannes-i verzió kerül a mozikba: drasztikus kivágásokra vagy hozzátételekre nem kell számítani, de megcsinosítják a filmet, állítólag kicsit vesznek is el belőle, meg hozzá is adnak. (A cannes-i verziót 6 hét alatt vágták meg a szokásos 6 hónap helyett) Szóval ha megbízható forrásból értesültem, azért nem teljesen ugyanaz lesz. A trailer állat, már sokszor láttam.

clive 2009.07.02. 11:58:27

Úgy látszik én vagyok a kívülálló, mert minden előzetessel egyre rosszabbnak képzelem filmet. Ne legyen igazam, de egy végtelenül bagatell, triviális film lesz melyben Brad Pitt elképesztően idegesítő tájszólása csak fokozza a hatást. Tök olyan az egész, mintha pár amerikai kisgyerek második világháborúsat játszik. Kb. azok képzelnék el így az egészet: Idióta Hitler, kurva kemény belevaló amcsi katonák, akiknek sorai között lesz egy-vagy két bosszúra éhes zsidó (Eli Roth tuti az lesz ezért megy neki a náci katonának ilyen élvezettel baseball ütővel) és ez a kis csapat épphogy nem vágja haza (vagy igen?) egész Németországot. Lehet, hogy az én ízlésem komolyodott az évek folyamán, de ez már nekem valahogy nem jön be (pláne, hogy minél többet olvas, hall, lát az ember erről az időszakról).

Real013GSF 2009.07.02. 12:09:07

Clive:ezt a filmet egy percig sem szabad komolyan venni;) Kb. annyira lesz történelemhű, mint a 300. Ne keressünk szerintem minden filmben abszolút komolyságot, mert ennyi erővel a Piszkos tizenkettő vonalat is már rég el kellett volna felejteni...:)/Kémek a sasfészekben, stb/

clive 2009.07.02. 12:23:47

Jó igazad van, de a Piszkos tizenkettőt a saját kategóriájában komolyan tudtam venni. Vagy ott az utóbbi évek egyik legjobb filmje a Fekete könyv. Az nem mondanivalóra megy rá, hanem szórakoztatásra, izgalomra és abszolút 10 pontosan csinálja. Én jobban szeretem az Iván gyermekkora, Jöjj és lásd (ez mikor jön DVD-re? Mokép nem beígérte?), Schindler listája, Fekete könyv, A zongorista, Huszadik század, Az élet szép, Jób lázadása és hasonlókat, ha második világháború idején játszódó filmekről van szó. Ha akciófilmekről van szó és II. Vh-s akkor alap a Piszkos 12. De ott is volt súlya az eseményeknek (tartottak a náciktól, a karakterek is úgy voltak vagányok, hogy nem így adták le a laza vagyok, nácit skalpolok stílust). Ízlések és pofonok, de nekem az előzetesek alapján nagyon nem tetszik. Meg eleve nem szeretem, ha olyan történelmi alakokból csinálnak viccet, mint Hitler, Sztálin, Mussolini meg a többiek. Valahogy az ő nevük a szememben nem összekapcsolható a humorral. Erre egyetlen kivétel van és az Chaplin diktátora. Ő elképesztően intelligensen parodizálta ki Hitlert ráadásul még annak életében. Az paródia volt, nem olyan előadás, ami arra ment volna rá, hogy mindegy milyen eszközzel csak alázzuk a földig az ellenséget.

Real013GSF 2009.07.02. 13:11:54

Értem, hogy gondolod: várjuk meg, nézzük meg a filmet, és visszatérünk rá, rendben? Egyébként jó, hogy mondod, a Fekete könyvet ideje lesz újranéznem, tényleg remek mozi (Jöjj és lásdról nem is beszélve)

clive 2009.07.02. 13:24:34

Oké, ha megnéztük kibeszéljük:)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása