aeon flux

ready for the action now, danger boy?

képek a clash of the titans remake forgatásáról Zalaba_Ferenc
2009. május 19. 08:29:10

Kategória: 1 komment

A Warner immáron szokásosnak mondható márciusi blockbustere egy régi kedvencem, a CLASH OF THE TITANS feldolgozása lesz, melyben Sam Worthington alakítja Perszeuszt, akit Zeusz állít különböző próbatételek elé (befogni Pegasust, megszerezni Medusa fejét, ezzel megölni a Krakent, stb.). Az eredeti változathoz hasonlóan a remake-ben is sztárparádéra számíthatunk: Liam Neeson lesz Zeusz, Ralph Fiennes pedig Hádész, Danny Huston Poseidonként hányja a vizet, Mads Mikkelsen Draco szerepét ölti magára, Gemma Arterton Ióként tündököl, a kiszabadítandó Andromédát pedig Alexa Davalos alakítja majd (benne az a szép, hogy nem is olyan szép). Vajh ki lesz Afrodité? Na és a khm... robotbagoly? A képre kattintva további lesifotókat nézhettek meg a szoknyás Samről, valamint még egy ismert színészről, kinek nevét még az IMDb sem jegyzi.

Címkék

fantasy clash of the titans mads mikkelsen liam neeson adventure gemma arterton sam worthington film kep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr134536668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bomarr 2009.05.19. 23:46:46

A régi film gyerekkori kedvenc. Viszont ez tipikusan olyan remake aminek szerintem csak ugy lehet igazán értelme, ha elképesztően látványos speciális effektekkel operál. A büdzséről lehet valamit tudni?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása