aeon flux

ready for the action now, danger boy?

forgalmazási megállapodást kötött az spi és a fh Zalaba_Ferenc
2009. április 08. 15:38:19

Kategória: 5 komment

Moziforgalmazási megállapodás született az SPI International és a Forum Hungary között. A hosszú távra szóló szerződés értelmében a Forum Hungary 2009. április 1-től veszi át az SPI International filmjeinek moziforgalmazási jogait.

A sikeres együttműködés alapja az SPI már korábban a Forum Home Entertainment-hez került DVD üzletága volt, melyet a cég 2009. január 1-től vett át. Ezt követhette a mostani, moziforgalmazásról szóló megállapodás. A szerződés értelmében olyan filmekkel bővült a Forum Hungary filmkínálata, mint a Miért éppen Minnesota? Renée Zellweger-rel, a Képlet (Knowing) Nicholas Cage-dzsel, vagy az Alkonyat második része, az Újhold. A new york-i székhelyű cég magyarországi mozis katalógusának gondozásáért szintén a Forum Hungary felel a továbbiakban.

Az SPI International Magyarországon a jövőben TV és VOD jogokra koncentrál, valamint saját Filmbox Extra és Filmbox HD csatornáira. Ezen felül tervei közt szerepel további két új HD csatorna, az Action Box és Fashion Box indítása. Filmjeinek mozis és dvd megjelenését ugyanakkor a továbbiakban is segíti saját tv-csatornáin.

“Örömömre szolgál, hogy a magyar piac egyik meghatározó szereplőjével sikerült megállapodnunk és kihasználhatjuk a cég leányvállalataiban rejlő szinergiát filmjeink DVD- és moziforgalmazásában.” – mondta el Loni Farhi, az SPI International elnöke a szerződés aláírása után.

Mooky Greidinger, a Forum Hungary-t és Forum Home Entertainment-et tulajdonló Cinema City International NV vezérigazgatója kijelentette: “Bővített együttműködésünk az SPI-jal pozitív előrelépés a Forum Hungary életében; megtisztelő az SPI bizalma csapatunk képességeiben és eddigi eredményeinkben. Biztos vagyok benne, hogy a Forum által kínált filmek sikere a bevételi eredményeken túl a közönség számára nyújtott változatos és érdekes filmkínálatunkban is megmutatkozik majd. Várkozással tekintünk az év további részére.”

Címkék

forum hungary filmhir magyarvalosag

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr574536513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2009.04.08. 15:41:14

értsd: az SPI becsukta a boltot.

Ismeretlen_82723 2009.04.08. 15:50:39

Juhé, egy fokkal ízlésesebb filmplakátok várhatók. Én örülök a hírnek.

Ismeretlen_1068 2009.04.08. 16:03:37

én nem annyira, egy forgalmazóval kevesebb.

Seraphin 2009.04.08. 21:32:02

Hungarian: Az állati szerelmek plakát tök aranyos volt a két kenguruval :)

Ismeretlen_9654 2009.04.08. 21:48:46

azért az spi bevállalt jópár nagyon kellemes filmet, kár értük. :S

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása