aeon flux

ready for the action now, danger boy?

mustbuy: the criterion case of benjamin button Zalaba_Ferenc
2009. március 20. 00:09:20

Kategória: 5 komment

Hú, számomra simán a hónap HD-vonatkozású híre, hogy a THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON-t a Paramount a Criterionnal közösen dobja piacra Amerikában DVD-n és BD-n, méghozzá május 5-én. A kétlemezes kiadvány első korongján a tekintélyes hosszúságú film terpeszkedik Finchertől várhatóan büntető képminőséggel és dts-HD MA 5.1-es hanggal (ahh!), valamint a rendező audiokommentárjával, a második korong pedig egy négyrészes dokumentumfilmet találunk a forgatásról, a háttérről és egyebekről, pontosabban:

The Curious Birth of Benjamin Button—four-part documentary:

  • Academy Award-nominated director David Fincher introduces the surprising beginnings of what would become an epic masterpiece including the casting of Brad Pitt and Cate Blanchett, the decision to change the location of the story to New Orleans and more.
  • Follow the production from day one including the challenges of aging Brad Pitt and Cate Blanchett, designing over five thousand costumes and creating the animatronic baby.
  • Explore the incredible visual effects techniques created specifically for the film that allowed Brad Pitt to play the title character at virtually every age. Also includes a visit to the scoring stage with composer Alexandre Desplat.
  • Walk the red carpet at the film's premiere in New Orleans, with final thoughts from cast and crew.

A doboztervet még várjuk, a Criterionhoz híven valami szépségesen egyedi és jól kivitelezett kalickára számítok, akár sok-sok gombból összevarrva. ...és esetleg egy terebélyes bookletre, mert hát Fincher az Fincher, a Criterion meg Criterion.

UPDATE: No, hát azért ennél valami merészebbre számítottam :), de nem rossz.

Címkék

david fincher criterion bd release

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr824536442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_118041 2009.03.20. 08:15:41

szokott lenni regijokettes is criterionbo'?

Ismeretlen_1068 2009.03.20. 09:18:15

nem sajna, ráadásul a BD-k is régiókódosak, de hátha a régiókód-független párti paramount most azt mondja, hogy "eszetekbe ne jusson".

Ismeretlen_93066 2009.03.20. 16:34:50

ae: én is nagyon remélem, hogy úgy lesz. Imádom a criterion kiadásokat, nagyon fájó, hogy régiókódosak:(

Ismeretlen_1068 2009.03.20. 17:18:17

kell venni egy A-s lejátszót is, mese nincs. :)

Ismeretlen_84013 2009.03.21. 21:40:20

Akkor úgy tűnik, hogy ez lesz az első Criterion-kiadás a polcomon. Hát igen, a kékek szenvedhetnek a régiókóddal, engem szerencsére ez a veszély nem fenyeget DVD-fronton. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása