aeon flux

ready for the action now, danger boy?

wellness, oh yes! zsé77
2008. november 17. 20:39:37

Kategória: 2 komment

Alternatív beszámoló a Hotel Azúr szolgáltatásairól. 

Az ember normális esetben nyáron jön Siófokra. Aranypart, Ezüstpart, Palace, sült hekk és papírvékony palacsinta a strandon. Nagyjából mindenkinek ezek a klisék jutnak eszébe. Előre szeretném bocsátani, hogy én Dunakanyarban nyaraló gyerek vagyok, így a Balaton sosem volt szívügyem, nem is sokat jártam itt, de elismerem, hogy a tó gyönyörű, és mostanában még víz is van benne.

Hogy hogyan kerültünk pont a Hotel Azúrba annyi ugyanolyan szolgáltatást nyújtó wellness szálloda között? Az ok rendkívül prózai: tavaly kaptam bónuszként egy 2 éjszakás vouchert a cégemtől és most sikerült AE-vel egy olyan hétvégét találnunk, ami mindkettőnknek megfelelő volt.

Persze, jöttünk volna nyáron a Balaton Sound alatt, de akkor a voucheres vendégeket nem látják szívesen, mert a szálloda normál, teljes árat fizető vendégekkel van tele. El is nyomtunk AE-vel egy csendes &@{}@Łł$-t, mert nem is tudtunk volna klasszabb dolgot elképzelni, minthogy a Balaton Soundos fáradalmainkat ebben a remek wellness szállodában pihenjük ki, és mindezt ingyen.. Nem, ez tényleg sok lett volna a jóból.

Mivel ez a szálloda sokáig cégcsoportunké volt, így volt szerencsém már néhányszor itt lenni, de azoknak a tartozódásoknak vajmi kevés köze volt a wellnesshez és feltöltődéshez, mivel a standard program az első esti kemény berúgás után a másnapi medencés és szaunás józanodás volt. Így ahelyett, hogy testünket méregtelenítettük és felfrissítettük volna, még sokkal leharcoltabban érkeztünk vissza Budapestre, de abban mindig egyetértettünk, hogy remekül éreztük magunkat, hiszen ki kívánna jobb másnapot, mint egy felfújt tömlőn keringeni körbe-körbe a medencében enyhe hányingerrel, de bárgyú mosollyal az arcunkon? CSODÁLATOS.

Aki elég rutinos már, az hétköznap jön ilyen helyre, mert hétvégén minden megtelik családos-gyerekes packages vendégekkel, ami azt jelenti, hogy a reggelinél másodpercenként áll eléd egy paraszt, hogy kivegye előtted az utolsó porszemnyi rántottát (ti is észrevettétek, hogy a magyar nem az a sorban állós típus?), a medencében másodpercenként ugrik a fejedre egy kisköcsög, ja, és persze hangoskodnak és sikongatnak, amikor relaxálnál. Ilyenkor esélyed sincs a gőzbe vagy a szaunába bejutni, hiába van belőlük vagy 4 féle.

Ne értsetek félre, nem vagyok családellenes, csak igyekszem jó tanácsokkal szolgálni azoknak, akik nem ingyen vetődnek ide, hanem kifizetnek egy valag pénzt abban a reményben, hogy pihennek két napot. Don’t even think about it!!

Mivel kevés szabadságom van, így szombattól hétfőig jöttünk, szombaton a leírt tömegjelenetekbe botlottunk, nem is nagyon toltuk ki az orrunkat a szobából, ami tágas és szuperül felszerelt, de vasárnap délben már nagyon kevesen voltak és még úszni is lehetett, ami szombaton illuzórikus lett volna.

Pénzt nem kímélve AE beiratkozott egy thai és egy shiatsu masszázsra, én beértem egy rövidített (butított) thai masszázzsal. Megint csak ismételni tudom magam, bámulatos, ahogy egy 140 centis 40 kilós kiscsaj szupererős kezekkel, könyökkel, lábujjakkal ill testének teljes súlyával kínoz, és, ezért a kedves kliens mosolyogva fizet, majd új időpontot kér. Miért vagyunk ilyen elcseszettül mazochisták? AE szerint a shiatsu jobb volt, mint a thai masszázs, így kénytelen leszek kipróbálni, bár, ha férfi lennék, minimum olyan törődést várnék el, mint amit Brenda adott egy vendégének a Sírhant Művekben… :)

Címkék

offtopic beszamolo aeonflux magyarvalosag zse

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr124536045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2008.11.17. 23:14:08

a 90 perces thai masszázson megjártam a poklok poklát és a mennyországot egyaránt. egyrészt kissé merev vagyok, szóval a nyújtógyakorlatok során hajlamos voltam kegyelemért könyörögni, amit a vágottszemű terminátrix simán elintézett egy legyintéssel és egy "good for you" kijelentéssel - nekem meg beugrott a THE 40-YEAR-OLD VIRGIN egy bizonyos jelenete. egyébként érdekesek azok a tornagyakorlatok, amiket végeztetnek a vendéggel, de ha félsz a kihívástól, akkor válaszd az olajos masszázst (lábat és hátat érintő), esetleg a talp- és arcmasszázst. azokban sok kárt nem tehet. :)

Ismeretlen_1068 2008.11.17. 23:17:14

a siacu viszont kész mennybemenetel. ugyan nyújtógyakorlatok itt is vannak (pl. a hátranyújtott karodjaidat a masszőr megmarkolja, húzza, miközben a lábácal dolgozza a hátadat és a derekadat), de közben kínosan ügyelnek a kín elkerülésére. :) a masszőr ujjhegyet, tenyérfejet, könyököt és lábat használ, ugyanakkor nemritkán egyszerű "kézrátétellel" szúrja ki a fájó pontokat. mindkét masszázs frissítő volt, de a siacu volt az, amitől igazán ellazultam.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása