aeon flux

ready for the action now, danger boy?

richard curtis hajókázik Zalaba_Ferenc
2008. október 30. 08:05:08

Kategória: 1 komment

A 2003-ban bemutatott negédes, mégis ellenállhatatlan LOVE ACTUALLY után visszafojtott lélegzettel vártam, mi lesz Richard Curtis következő dobása. Ahogy teltek az évek, újra megtanultam levegőt venni, de azért továbbra is örvendezek, hogy a kisebb sorozatok írásába és szkriptdoktorálásba temetkező brit zseni 2009-ben végre új filmmel áll elő, melyben ismét hibátlan színészkoszorú segíti (a négy főszereplőn túl Gemma Arterton, Bill Nighy, Emma Thompson és Jack Davenport). A THE BOAT THAT ROCKED a hatvanas évek északi tengerén állomásozó kalózrádióhajóról szól. Megvettek kilóra.  A filmhez kijött négy plakát (a karakterposzterek az "Elolvasom" mögött).

A 2003-ban bemutatott negédes, mégis ellenállhatatlan LOVE ACTUALLY után visszafojtott lélegzettel vártam, mi lesz Richard Curtis következő dobása. Ahogy teltek az évek, újra megtanultam levegőt venni, de azért továbbra is örvendezek, hogy a kisebb sorozatok írásába és szkriptdoktorálásba temetkező brit zseni 2009-ben végre új filmmel áll elő, melyben ismét hibátlan színészkoszorú segíti (a négy főszereplőn túl Gemma Arterton, Bill Nighy, Emma Thompson és Jack Davenport). A THE BOAT THAT ROCKED a hatvanas évek északi tengerén állomásozó kalózrádióhajóról szól. Megvettek kilóra. A filmhez kijött négy plakát, íme:

Címkék

comedy poszter philip seymour hoffman richard curtis eurocinema brit flick

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr944535984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malibu 2008.10.31. 00:54:36

Kész, vágom a centit. Ez nem lehet rossz.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása