aeon flux

ready for the action now, danger boy?

alice burtonországban Zalaba_Ferenc
2008. szeptember 30. 07:49:13

Kategória: 5 komment

már zörögnek a kamerák tim burton új mindfucker meseértelmezésén, azaz az árnyékokkal valószínűleg rendesen telepakolt ALICE IN WONDERLAND angliai forgatásán. azt már bizonyára ti is hallottátok, hogy johnny depp játssza a bolond kalapost a filmben, melynek címszerepét burton egy viszonylag ismeretlen ausztrál színészlányra osztotta, kinek nevének megjegyzésével biztos lesznek még gondjaink. az "elolvasom" mögött rengeteg kép alice-ról, valamint némi celebvizsla helena bonham carterről és burtonnel közös csemetéjéről.

már zörögnek a kamerák tim burton új mindfucker meseértelmezésén, azaz az árnyékokkal valószínűleg rendesen telepakolt ALICE IN WONDERLAND angliai forgatásán. azt már bizonyára ti is hallottátok, hogy johnny depp játssza a bolond kalapost a filmben, melynek címszerepét burton egy viszonylag ismeretlen ausztrál színészlányra osztotta, kinek nevének megjegyzésével biztos lesznek még gondjaink.

Címkék

fantasy tim burton film kep children movie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr994535895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melllvar 2008.09.30. 08:57:44

És mi lett az Alice in American MCGee-országbannal? Nem úgy volt, h mindenki kedvenc Buffy-ja játssza a címszerepet? Bár ő lekerült a stáblistáról, ennyit még mond az imdb: Ten years after she tumbled through the looking-glass and into Wonderland, Alice now resides inside a mental asylum. After her parents are killed in a tragic fire, the young girl grows up to become a disturbed young woman. After failing to convince people that her visit to Wonderland was indeed real, Alice is given a second chance to return to this strange realm. Equipped with courage, a keen appetite for the bizarre and a lethal array of transmogrified toys, she'll penetrate the strongholds of her enemies, confront the forces of evil and put the wicked Queen of Hearts in her place.

Ismeretlen_1068 2008.09.30. 09:18:27

egy darabig marilyn manson is foglalkozott az american mcgee féle alice adaptálásával, de valszeg nem sikerült megegezniük, ezért most egy ÉN, PÁN PÉTER jellegű filmen dolgozik, amely az íróról, lewis carrollról szól majd. már ha talál hozzá elég szponzort.

Linkovic Csumoszky · geekz.blog.hu 2008.09.30. 11:16:47

Nem úgy volt, hogy a Dakota Fanning lesz az Alice? Mint ha az imdb-n egy darabig szerepelt is volna a stáblistán, aztán lehet, hogy csak az emlékezetem csal.

Ismeretlen_9654 2008.09.30. 22:15:24

végre egy jónak igérkező tim burton produkció! csak az kezd már egy kissé unalmassá válni, hogy johnny deppen kívül nem létezik más színész, elfmanen kívül meg más zeneszerző. ráférne már egy kis vérfrissítés tim burtonre!

Ismeretlen_59128 2008.10.02. 21:59:25

dick laurent! pont ezt akartam mondani, aztán elolvastam a többi hozzászolást. elfman nem zavar, de a deppet annyira de annnyira, de annyira, de annyira unom a burton filmekben, hogy... hogy... elakadok agyilag. ez idegesített a démoni borbélyban is egyedül. no depp! még jó hogy a kedvenc burton - filmemben (börtönfilm haha. favicc.) a nagy halban nem szerepelt.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása