aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: vidd haza hellboy-t! Zalaba_Ferenc
2008. augusztus 19. 11:39:11

Kategória: 2 komment

ha hiszed, ha nem, ő egy jófiú. igaz, a mindennapi kommunikációban még van hová fejlődnie, a reformételek is messze állnak tőle, a rendcsinálás meg pláne, de ha gáz van (bepöccent mítikus figurák, világromboló szörnyek és más rosszaságok támadnak), akkor jobb, ha hozzáfordulsz segítségért. a UIP Duna Film és az AE közös játékán most hazaviheted a nagy pirost - pontosabban hellboy autentikus, méretarányos figuráját, s ehhez nem kell mást tenned, mint megnézni az augusztus 21-étől vetített hellboy II - az aranyhadsereg című filmet a moziban és megválaszolni a következő, nagyon egyszerű kérdést:

hellboy és johann krauss számos összetűzésének egyike tettlegességig fajul. ennek során a német ügynök mivel vágja pofán a nagy pirost?

a választ az aeon_flux@freemail.hu címre küldjétek, méghozzá 2008. szeptember 15-ig bezárólag. a helyes megfejtők között 3 db hellboy akciófigurát sorsolok ki, melyet személyesen vehettek majd át a szerkesztőségben. az e-mail tárgya legyen "hellboy", csak valódi névvel és e-mail címmel ellátott megfejtéseket fogadhatok el. (mindkettő legyen feltűntetve a levélben is!) kéz és lábtörést.

oh, crap... szó sincs róla! gyönyörűen kimunkált akciófigurák, melyek klikkre megnőnek.

Címkék

jatek guillermo del toro hellboy uip duna film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr824535773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_87470 2008.08.20. 22:07:11

Inkább Liz-t vinném haza. :)

Ismeretlen_43841 2008.08.20. 23:06:19

Dobozban?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása