aeon flux

ready for the action now, danger boy?

blu news Zalaba_Ferenc
2008. július 11. 22:23:20

Kategória: 1 komment

Spanyolország: a spanyolok úgy döntöttek, hogy a késő ősszel érkező iron man bd-t steelbookban dobják piacra. Kiváló döntés, nagyon pofásnak tűnik a cucc. Kép a steelbookról nagyban itt.



Anglia: Richard Kelly az amerikai Home Media Magazine februári számában azt nyilatkozta, hogy a Donnie Darko bd változatán szorgoskodik éppen és december környékére saccolja a megjelenést. Erről azóta sincs semmi új hír, de minket ez a megjelenés amúgy sem érintene, ugyanis a Fox régiókódolás iránti lelkesedése továbbra sem látszik lankadni. Szerencsére azonban az angol Metrodome Video gondolt egyet és bejelentette, hogy szeptember 29-én kidobják bd-n a filmet. A dolog negatív oldala, hogy minden valószínűség szerint a rendezői változat lesz a lemezen...


Németország: Október 27-én félelem és reszketés lesz úrrá a blu-ray gyűjtőkön, amennyiben igényt tartanak Raoul Duke és Dr. Gonzo különös utazására nagyfelbontásban is. Én feltételnül. Ide azokkal a hatalmas denevérekkel:)

Címkék

donnie darko blu ray iron man fear and loathing in las vegas

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr264535646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2008.07.14. 08:41:59

niiice. mondjuk, az iron man paramount-film, sz'al én reménykedem egy magyar vonatkozású korongban valahol, valamerre...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása