aeon flux

ready for the action now, danger boy?

kevin smith és a sötét lovag Zalaba_Ferenc
2008. június 30. 07:17:29

Kategória: 6 komment

először is: messzire kerülöm a kritikákat, mielőtt jómagam el nem jutok odáig, hogy véleményezhessem a filmet (ie: láttam). csillagok, pontszámok, százalékok jöhetnek, s néhány esetben szemelvények is, de köszönöm szépen, nem kérek a "99%-ban spoilermentes" fejléccel megáldott, aztán 83,65%-ban spoilergazdag véleményekből, melyet az elkövető azzal indokol, hogy "úgy is mindenki tudta". lehet, de nincs annál jobb, ha magad bizonyosodsz meg róla.

másodszor: az én kritikáim 100%-ban spoilermentesek (ha nem, akkor ezt jó előre jelzem), szóval olvasgassátok őket nyugodtan. jobbat úgysem találtok. :)

anyway, ez az intro akár mentegetőzés is lehetne, ugyanis most egy "kritika" jön, ugyanakkor az idézőjel azért van, mert kevin smith inkább véleményez, semmint kritizál. és ember, de felgyorsult tőle a szívverésem...

"Without giving anything away, this is an epic film (and trust me: based on the sheer size and scope of the visuals and storytelling, that's not an overstatement). It's the "Godfather II" of comic book films and three times more earnest than "Batman Begins" (and fuck, was that an earnest film). Easily the most adult comic book film ever made. Heath Ledger didn't so much give a performance as he disappeared completely into the role; I know I'm not the first to suggest this, but he'll likely get at least an Oscar nod (if not the win) for Best Supporting Actor. Fucking flick's nearly three hours long and only leaves you wanting more (in a great way). I can't imagine anyone being disappointed by it. Nolan and crew have created something close to a masterpiece."

Címkék

batman kevin smith heath ledger christian bale christopher nolan

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr704535600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

n-drew 2008.06.30. 08:19:14

Mi pedig várhatunk még rá több mint egy hónapot. (Mi=földi halandók, gondolom Te előbb látod a sajtóvetítésen. :-)) Tekintve, hogy a kinti és az itthoni premier között 3 hét különbség van, elég nehéz lesz megúszni spoilermnetesen.

Ismeretlen_1068 2008.06.30. 09:16:15

TheH szokásos BO-reportját leszámítva a bemutatót követő hetekben totális hírzárlatot rendelek el a TDK-val kapcsolatban (az esetleges sajtóvetítésig :).

hahakocka 2008.06.30. 13:05:37

A WAll-E szépen hozott 62.5 milliót itthon sjanos ha jól emlékszem késni fog. :( Kritikák is szépek eddig. A Dark knight kritikáéi is eddig csak 5/4.5 vagy 5/5 ös volt amit láttam. (IGN MOVIES, Kevin Smithtől, rollingstone.com magazin stb) Emmellett eddig 8 szor annyi jegyet vettek meg elővételben rá mint a Spiderman 3 ra. hmm hmm. http://www.themovieblog.com/2008/06/...-knight-review Videó-s élő kritika.

Ismeretlen_1068 2008.06.30. 13:22:32

ezzel a linkkel vmi nem stimmel. amúgy is szétcseszi az oldalt. :)

Ismeretlen_62806 2008.06.30. 13:55:54

ae, ha véletlenül nem érsz rá a sajtóvetítésre, én szívesen átvállalom a vele járó macerát (még innen a horvát tengerpartról is hazaugranék). :)

Ismeretlen_1068 2008.06.30. 14:23:59

hirtelenjében nem tudok olyan okot mondani, amiből emmerich ne forgatna gyorsan egy filmet, amivel távol lehetne tartani a TDK bemutatójától. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása