aeon flux

ready for the action now, danger boy?

terminator: mcg shooting the shit Zalaba_Ferenc
2008. június 04. 07:25:57

Kategória: 1 komment

frissült a terminator: salvation blog, melyben a filmet rendező mcg utalást tesz az állítólag kiszivárgott befejezésre: "csak három ember ismeri a befejezést". csak remélni tudom, hogy ezek közül az egyik nem harry knowles. mcg ezen túl beszél a nevéről ("nem valami hiphop baromság, születésemtől fogva így hívnak, hogy megkülönböztessenek a nagybácsikámtól"): lári-fári, én se úgy mutatkozok be az utcán, hogy "szia, AE vagyok", csak hogy össze ne keverjenek charlize theronnal (ez amúgy is sértő lenne: sokkal szebb vagyok nála).

talán nem annyira fontos, mint mcg neve, de a rendező beszélt a t4 sztorijáról is:

"a film néhány évvel az ítélet napja után játszódik, de még 2029 előtt. mint ahogy az is sokáig tartott, hogy a plazma tévéket kifejlesszék, így a skynetnek is eltart egy darabig, mire eljut a t-800-asig, s a film az eddig eltelt időben játszódik...

a filmben vannak hidrobotok, melyek a vizen járőröznek, transportok, melyek az elfogott embereket szállítják, harvesterek, melyek embereket kapnak el, hogy a skynet laborjaiban dolgozzanak szolgaként és aerostatok, melyek az ellenállás után kutatnak.

jelenleg a t-600-assal dolgozunk, a t-800-as nagyobb, durvább, keményebb változatával.

ahogy azt reese mondta, őket sokkal könnyebb kiszúrni, ezért minigunnal és durva tűzerővel felvéretzve mászkálnak. 240 centi magas gyilkosok, melyek a háborús övezetben cirkálnak és élők után kutatnak, hogy terminálhassák őket.

stan winston, martin lang látványtervező és az ILM fejlesztette ki ennek az izének a dizájnját, amely a filmben végig kyle reese seggében van. azt akartuk, hogy látszódjon a gumiból, műanyagból készült bőr, amely elfedi azt a gépezetet, melynek egyetlen feladata a gyilkolás."

áhá, gumiterminátorok, vizi akció és embereket begyűjtő masinák. egy bekattant tim robbins esetleg? őszintén szólva én egy ostoba, de szórakoztató (ám pg13-as) akciófilmre számítok, a'la the scorpion king. ne legyen igazam.

Címkék

sci fi terminator mcg filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr354535510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pizsama · http://yofilm.blogter.hu 2008.06.04. 08:12:02

Ebből akár még valami jó is kisülhet. A lényeg, hogy ne bonyolítság túl a cselekményt (persze azért normális legyen), és csinálják meg jóra az akciójeleneteket.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása