aeon flux

ready for the action now, danger boy?

usa: viaszbabák háza Zalaba_Ferenc
2008. május 02. 17:11:45

Kategória: 3 komment

gourman kínai színházától és a kodak palotától alig egy köpésre szintén a hollywood blvd-n található nagymultú hollywoodi viaszmúzeum, melyet vegyes érzésekkel térképeztünk fel. a bejáratnál tornyosuló, naomi wattsot szorongató king kong még hívogató volt, s a benti horrorszekciót is egész korrektnek találtam (az már más kérdés, hogy hellboy vajh mit keres a sötétlelkűek brancsában), viszont a fényre kiérve feltűnt, hogy egy-némely szobor (a laza többség) mennyire gagyi, mi több, hiányos: szerencsétlen darth vadernek pl. ellopták a fénykardját, darth maulét meg elszopogatta vki, ráadásul a mogorva testfestő nem átallott ott fogni a fegyverét, ahol fájt. no de sebaj, a találkozás egy nagyon jóképű bemondó barátommal simán megérte a 17 dolcsis belépőt (amivel az utca másik oldalán található botrányosan szar guiness világrekordok múzeuma is megtekinthető... kb. 90 másodperc alatt.) az "elolvasom" mögött sok-sok kép.

gourman kínai színházától és a kodak palotától alig egy köpésre szintén a hollywood blvd-n található nagymultú hollywoodi viaszmúzeum, melyet vegyes érzésekkel térképeztünk fel. a bejáratnál tornyosuló, naomi wattsot szorongató king kong még hívogató volt, s a benti horrorszekciót is egész korrektnek találtam (az már más kérdés, hogy hellboy vajh mit keres a sötétlelkűek brancsában), viszont a fényre kiérve feltűnt, hogy egy-némely szobor (a laza többség) mennyire gagyi, mi több, hiányos: szerencsétlen darth vadernek pl. ellopták a fénykardját, darth maulét meg elszopogatta vki, ráadásul a mogorva testfestő nem átallott ott fogni a fegyverét, ahol fájt. no de sebaj, a találkozás egy nagyon jóképű bemondó barátommal simán megérte a 17 dolcsis belépőt (amivel az utca másik oldalán található botrányosan szar guiness világrekordok múzeuma is megtekinthető... kb. 90 másodperc alatt.)  

Címkék

horror utazas hollywood aeonflux

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr484535385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melllvar 2008.05.02. 17:46:22

Jujj, ez tényleg nagyon gagyi. Pedig az ember azt hinné, hogy L.A. a mozis viaszbabák Mekkája...

Sasuke 2008.05.03. 10:15:43

Azt valaki mondja már meg nekem, hogy a Colosseumhoz mi köze van egy spártai harcosnak?! Szegény Leonidas király, ejnye...

Ismeretlen_89754 2008.05.03. 15:34:37

Ez amerika, őket ez baromira nem zavarja. Szerintem nagy részük azt sem tudja hol van a Colosseum és hol van Spárta :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása