aeon flux

ready for the action now, danger boy?

batman: gotham knight (2008) Zalaba_Ferenc
2008. március 12. 08:41:03

Kategória: 3 komment

az animációs kört az animatrix mintájára készült batman: gotham city új ajánlójával fejezem be. a hat anime direktor közreműködésével, bruce timm bábáskodása alatt készült animációs film nyáron jelenik meg dvd-n és bd-n. a szegmensek rendezői: aoki yasuhiro (a mind game vezető animátora), higashide furoshi (a gundam egyik animátora), kawajiri yoshiaki (a ninja scroll és vampire hunter d rendezője), kubooka toshiyuki (a gundam egyik animátora), morioka hiroshi (a tsuba chronicle társrendezője) és nishimi shoujirou (a tekkon kinkreet egyik animátora).

Címkék

anime batman animation

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr934535202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_9654 2008.03.12. 15:18:36

jó anyagnak tűnik. aztán "nehogy" túl jól sikerüljön.

Ismeretlen_1068 2008.03.12. 16:54:45

ezt hogy érted?

Ismeretlen_9654 2008.03.12. 18:52:47

például az animátrix jobban sikerült, mint bármelyik másik mátrix termék, beleértve az első részt is. most is van bennem egy félsz, hogy nolan nagyon könnyen elbarmolhatja a dark knightot. több szálon futó cselekmény, hatalmas költségvetés, hatalmas önbizalom a rendező részéről (és echart nem tudom mennyire fog jól muzsikálni harvey dent szerepében). ez elvárások nagyok, ilyenkor gyakran elcseszik a filmeket. ezer példa van rá. bár szó se róla, a kampány vérprofi. sőt, az indy után a leginkább várt nyári blockbusterem a film, az előzetesek egytől egyig meggyőzőek, de akkor is van bennem egy kis szkeptikusság.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása