aeon flux

ready for the action now, danger boy?

valamit nem értek... Zalaba_Ferenc
2008. február 03. 08:09:03

Kategória: 4 komment

...hogy az avp2-ben a predalien miért volt rasztafári? ezek a zöldvérű csáprágók a frizurájukat is a génjeikben hordozzák?

Címkék

predator aliens

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr654535080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Digitális Antikrisztus 2008.02.03. 11:39:17

Nem kötelező figyelembe venni az "univerzum" szabályait, ez lenne az indok. Szerintem meg a "pot-head"-ek rasztázták be neki a fegyverboltból. Amúgy meg (ezt is) elbaszták.

Ismeretlen_1068 2008.02.03. 12:27:12

igazából képmutatás ez a kérdés. :) rá lehetne fogni a predatorokra, hogy dreadlockkal születnek, bár az "extended" predator univerzum szépen ecseteli, hogy a rasztafárit hosszú és fájdalmas procedúra során hozzák létre, de hát ez a filmekből nem derül ki. az első avp-nél utáltam, hogy mindenféle teketória nélkül a sarkvidékre küldték a predatorokat, miközben az előző két filmet arra alapozták, hogy a ragadozó csak a hőséget bírja. az "extended" univerzum ezt is megmagyarázta (illetve nem magyarázta, csak készpénznek vette). hmm, dilemma. :)

Papó · wwww.myspace.com/papoakinemjoco 2008.02.04. 16:28:54

Ezek csápok, nem rasztafári tincsek....szóval genetikailag adott a frizimiska :) Mondom ezt, mint kócoshajú fiatalember :) Egyébiránt ennek a filmnek ez alegkisebb hiányosága....sajnos Ezt meg mondom, mint nagy alien és Predator rajongó....

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása