aeon flux

ready for the action now, danger boy?

(fél)sziget 2008 Zalaba_Ferenc
2007. november 27. 13:56:51

Kategória: 11 komment

derce tamás, újpest polgármestere nyugodtan alhat. legalábbis az év 360 napjában. tavaly csak 358 napig alhatott, szóval ez igazán nagy előrelépés. pörlekedésének hála (idézem: mindenkinek joga van a pihenéshez, de senkinek sincs joga mások pihenését zavarni) jövőre ugyanis két nappal rövidebb lesz a sziget fesztivál, egészen pontosan 5 (+1) napos. a megkérdezett újpestiekről kiderült, hogy őket igazából hidegen hagyja a döntés, ellenben a szervezők azt ígérik, a kurtítás sűrűbb, színvonalasabb programmal jár, ugyanis a költségvetést nem fogják csökkenteni, az öt napra jutó manit inkább nagyobb sztárok meghívásába, színvonalasabb programokba és infrakstruktúra-fejlesztésbe ölik (talán ezúttal víz is lesz a tojtojokban), ugyanakkor a belépjegyek nem lesznek drágábbak, mint idén voltak. biztosan tele lesz a média "tavalyi áron" hirdetésekkel, nem mintha a magyarnak 2008-ban nem lenne majd húzós a napi jegy 7.000-ért. még egy rossz hír a fémfejűeknek: a metal sátorban is maximum 11-ig lesznek majd koncertek. sebaj, majd intenzívebben bulizunk.

Címkék

sziget fesztival magyarvalosag

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr564534904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_29159 2007.11.27. 15:11:53

Gyorsan el is adták :) Idén is egy koncert érdekelt csak, de azért képes voltam kifizetni a 7K-t. De amúgy nem szeretem a Szigetet, ennyi pénzért ki nem mennék egyébként, ott van a VOLT, ami olcsóbb és nagyságrendekkel hangulatosabb is :) Amúgy szerintem jövőre még nagyobb lesz a külföldiek aránya, legalábbis úgy vélem, hogy a magyar pénztárca szemszögéből mégkevésbé költséghatékony...

zsé 2007.11.27. 16:00:46

mivel a hatodik napon estem atomjaimra a tool koncerten, én üdvözlöm az 5 napos Szigetet. azt még talán végig csinálom munka mellett

derceto 2007.11.27. 16:27:07

Én nem lakom túl messze, túl közel sem, de azért rendesen idehallanak a szigeti hangok. Bármennyire is támogatom a bulizást, a szórakozást és hírdetem a toleranciát, az az egy hét még az én idegeimet is próbára tette. Ennek semmi köze a hozzáálláshoz. Képzelem milyen lehet azoknak, akik a környéken laknak.

rolo tomasi · www.oriasi.freeblog.hu 2007.11.27. 17:26:34

Lehet,hogy még rosszul is jön ki ebből a populista kamugép polgármester,és többeket bosszant fel a Sziget kurtításával mint amennyi szavazatot várt a dologtól.:)) De igazából az 5 nap még jobb is lehet,már én is nehezen bírom végigcsinálni.

Ismeretlen_1068 2007.11.27. 17:56:11

igazából a hangosítással lehetne játszani. a nagyszínpadnál embertelenül sok a basszus, valójával eltapos minden egyéb hanghullámot, ezért is fokozzák végletekig a kakaót, hogy a hátsó sorokba ne csak a dörmögés jusson.

proci 2007.11.27. 21:11:28

a hammert se ártana átalakítani, mert a parton van pest felé... avagy nem éri meg leghangosabbnak lenni, ha a sátron kívül szebben szól a zene, mint belül (idei meglepő tapasztalat). a partysátor mellett fák vannak, az talán annyira nem vészes. ennél intenzívebben mondjuk szerintem képtelenség lenne szigetelni:) külföldi ennél már több nem lehet... nemtom mennyi francia volt kint idén, de hogy folyamatosa azokkal találkoztunk:)

Angelus 2007.11.28. 06:55:47

Egyetértek Dercetoval! Nagyon sokáig laktam a III. kerületben, amikor éppen Pesten tartózkodtam és volt, hogy a Sziget eleje, közepe vagy vége éppen belenyúlt a fenn tartózkodásom időszakába. Simán lehetett mindent hallani a Berend utcában. :) Azt hiszem a Mester utca messzebb van, ott már nem fogom hallani, helyette van night club hajnalban ordibáló masszőrlányokkal. :)

ae · http://aeonflux.freeblog.hu 2007.11.28. 06:59:44

mit értetek "lehetett hallani" alatt? remegegett körülöttetek a ház vagy csak eljutottak hozzátok hangfoszlányok, melyeket a forgalom zaja simán elnyom? esetleg valahol a kettő között? :)

mr. 2007.11.29. 01:04:57

kollégám is a 3. kerben lakik. a sziget alatt végig kómában járt be dolgozni, mert éjszaka jó, ha 1-2 órát tudott aludni. (a sok meló miatt kivételesen nem szigetelt) semmire sem lehetett a srácot érdemben használni azon a héten. abszolút egyet értek dercetoval. a nagy urbanizáció ellenére szerencsére van még szabad lakatlan/zöld terület, ahol lehetne szórakozni a nélkül, hogy tízezrek pihenését, nyugalmát hazavágnák egy hétre. ilyen belépőárak mellett, simán lehetne valami budapestkörnyéki helyre, akár folyamatos buszjáratot is biztosítani a sziget ideje alatt.

Ismeretlen_1068 2007.11.29. 09:20:34

ugyan, biztos kinézett, csak nem merte bevallani. :) vagy ha nem, akkor a lelkiismeretfurdalás miatt nem tudott aludni. "ott lenne a helyem!" komolyra fordítva: közelsége miatt nekem ugyan ideális, s szerintem népszerűségéhez nagyban hozzájárul az, hogy viszonylag a belvárosban van, de azt se különösebben bánnám, ha kiköltözne valahová a zöldövezetbe. de az embereknek inkább toleránsnak kellene lenniük, mert abból egyébként se áll túl jól a magyar.

Angelus 2007.12.01. 22:59:38

A lehetett hallani alatt a szószerintit kell érteni. Még csukott ablaknál is simán hallgattam a Szigetelők zenéjét, mintha a szomszéd szobában szólna hangosan a hi-fi. Úgy lehetett hallani... nem kívánom senkinek azt a hetet, aki dolgozik. Toleráns vagyok, nagyon is, csak az már azért tényleg nem állapot, hogy egy hétig nem lehet aludni. A munkáltatót meg a legkevésbé érdekli miért nem, a lényeg, hogy látja a fáradtságot, netántán a koncentrációképtelenséget... Valami egészséges megoldás kellene, ami minenkinek jó. Nem betiltani, távol álljon tőlem csak kicsit hallkabban és akkor nincs gond. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása