aeon flux

ready for the action now, danger boy?

bosszú a moziban Zalaba_Ferenc
2007. november 21. 14:50:06

Kategória: 2 komment

sajtóközlemény:

"Kedves Filmbarátok, "Bosszú"-ra várók!

Örömmel jelenthetjük be, hogy az Odeonnal, illetve az Odeon-Lloyd mozival közösen holnaptól, azaz 11.22-től műsorra tűzzük a Mr. Vengeance - A bosszú ura és a Lady Vengeance - A bosszú asszonya című filmeket az Odeon-Lloyd moziban. A korlátozott ideig tartó vetítés-sorozat fesztiválkópiáról történik, azaz nem DVD-ről, ellenben laptopról vetített felirattal. A bosszú ura Magyarországon először 18:45-kor lép fel a vászonra, míg A bosszú asszonya 21:00-kor követi. A vetítés időpontjairól bővebb tájékoztatást a port.hu és az odeon-lloyd.hu oldalakon találhattok. Jó szórakozást!

Üdvözlettel: CORNERfilm"

Címkék

release chan wook park asian cinema cornerfilm vengeance trilogy

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr794534888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

proci 2007.11.21. 17:52:22

van valami pontosabb info, hogy mikor és legfőképpen melyik napokon fognak vetíteni? az odeon oldala semmit nem tud erről, a corner oldalát meg nem találom:s

Ismeretlen_1068 2007.11.21. 19:13:47

ahogy nézem, az első héten (csütörtök-szerda) mindennap 18:45-től mr. vengeance, 21:00-től lady vengeance, kivéve keddet, ahol a mr. vengeance vetítés elmarad (gondolom, a mol-filmklub miatt).

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása